Stockholm live: Rusland en Tsjechië maken verwachtingen waar

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Peter schreef:

  Wat een kopie van vorige is dat Rusland zeg. Afstraffen, direct en meteen. Zou niet eens naar de finale moeten gaan.

  • riccardo schreef:

   Ze borduren verder op, imo, de vleugels zijn boooring!! Nummer ook trouwens. (te?) Errrrg traditioneel gedacht Eurovisie minded, dat wel. Ik gok er op dat het uiteindelijk de hele hoge verwachtingen net niet helemaal gaat waarmaken.

 2. Peter schreef:

  Vorige m/z vorig jaar

 3. youri schreef:

  2 sterke nummers, mogen van mij verdiend naar de finale.

 4. werner schreef:

  wat een druk nummer dat van rusland,ben er nog steeds geen fan van

 5. ALL W schreef:

  Armenia vind ik echt VRESELIJK, ze zong ook een paar stukken behoorlijk vals. Rusland heeft een aantrekkelijke dreun en net zo knappe zanger, maar met 1 of 3 visuele effecten minder, zou het gewoon een aardig wat oubollig songfestival liedje zijn. Niks mis mee wat mij betreft, maar die overkill, ………….. Toch beter dan dat mensch met der Lovewave……………..er spat allesbehalve dan liefde van af!! Maar ja smaken verschillen gelukkig!!

 6. ALL W schreef:

  Peter:
  Wat een kopie van vorige is dat Rusland zeg. Afstraffen, direct en meteen. Zou niet eens naar de finale moeten gaan.

  stja, dat zou wel lachen zijn!! Maar goed we hebben van de week net gezien op tv dat er vette fraude op het ESC plaatsvindt.( ivm de omkopings poging vd Toppers in 2009) En de zg ‘gedoodverfde’ winnaar in de peilingen heeft het de afgelopen jaren nog steeds gewonnen. Dus ik hoop voor DB op een eerlijke welverdiende plaats in de Finale Top 10.

 7. Leendert Jan schreef:

  Rusland tja… Het klinkt goed en het ziet er spectaculair uit, maar van mij mag het allemaal wel een tandje minder. Het is toch nog niet het Eurovisie Videoclipfestival. Die eerste animaties maken het ook wel een echte kopie van Måns Zelmerlöw, daarna een beetje Ani Lorak en een snufje Koldun er overheen…

  Tsjechië is dan een fijn rustpunt er achteraan. Mooi en mag naar de finale van mij.

 8. Insight schreef:

  Leuke mtv video award act, oh wacht.. kijken we naar ESC… .Sergey je mag naar de enige en only one blijven roepen maar of we daar nou met miljoenen tegelijk willen intrappen?
  Tjechië hup…door naar de finale.

 9. Kenny schreef:

  Wat ik hoop: Tsjechië naar de finale. En Rusland misschien naar de finale, maar sowieso geen winnaar. ;)

 10. dick schreef:

  Wie Rusland niet als torenhoge favoriet ziet moet m.i. zijn ogen en oren laten nakijken. Tuurlijk lijkt het kwa idee op Zweden vorig jaar maar dit nummer vind ik 10 x beter te pruimen. Beter goed geïnspireerd als slecht bedacht zal ik maar zeggen. Tsjechie ga ik alsmaar beter vinden: geweldig mooi nummer en goede zangeres. De eerste semi barst uit zijn voegen van de goede bijdrages.

 11. henk schreef:

  Rusland heeft zeer goed gekeken naar de Zweedse act van vorig jaar qua stage performance. Spectaculaire repetitie, zeker……., maar wat mij betreft over de top. Tjechië is een verademing. Mooi gezongen, simpel gehouden, de song staat centraal. Helemaal goed. Beide naar de finale, zeker weten.

 12. Esmee schreef:

  Het is wel knap wat de Russen doen. Ben echt benieuwd of er nog een andere inzending (van een ander land) komt die er met de winst vandoor gaat. Of dat het misschien een gevalletje wordt van 2 honden vechten om een been, de derde loopt er gauw mee heen.
  We zullen zien.

 13. Esmee schreef:

  Nou, wacht even. Waar loopt het publiek op dit moment het meeste warm voor? Dat is toch de ‘Lulletje Rozenwater’-act van Zweden? Laten we dat niet uitvlakken!

 14. Esmee schreef:

  Ik krijg een beetje James Bondfilm- gevoel bij de act van Rusland. En dan met name als de boef van de film aan het woord komt.

 15. Liesbeth schreef:

  Ik ben er nu toch echt wel van overtuigd dat Rusland het Circus dit jaar dik gaat winnen, de meeste fans op deze Site vinden het too much, maar ik denk dat het Eurovisie publiek er niet genoeg van krijgen.
  En Australia wordt de runner-up, zelf blijf ik hopen op eindelijk weer een Franse overwinning.

 16. Sannie schreef:

  Ik krijg toch het vervelende gevoel dat we volgend jaar naar Moskou gaan afreizen, Dit gaat van het scherm afspatten en hoe cheesy en belegen ik dit nummer ook vind, hier gaat voor gestemd worden door zowel jury als televoters.