Stockholm live: Zwitserland laatste en Israël naar finale?

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Nordman schreef:

  Israel: prachtig, gaat ook hoog eindigen verwacht ik.

 2. Wim1970 schreef:

  Ik vind het liedje van Zwitserland beter dan Israël.

 3. henk schreef:

  De hoepel in de Israëlische act is mooi gevonden, maar ik begrijp de sprong in de polls verder niet, want het nummer kabbelt maar door en de zanger straalt bepaald kilte uit. Maar het zal de finale kennelijk wel halen? http://www.hitzound.com/wie-wint-het-songfestival-in-2016-stem/

 4. gj schreef:

  Blijft leuk, Zwitserland pesten.

 5. Kenny schreef:

  Ik luister liever naar Zwitserland dan naar Israël. Israël moet echt niet naar de finale gaan. En Zwitserland hoeft voor mij ook niet naar de finale. ;)

 6. Insight schreef:

  Wat!!? staat dat mens in de hens of zo? en dat douchegordijn ….wat staat ze er toch imbeciel door de knieën te knikken ,,lijkt wel of ze moet pissen ofzo..

  Doe liever Polen (hoe corny het ook is) in de de finale dan dat ..uhmm…ja. wat is “het” voor “iets” uit Israel.

 7. J1. schreef:

  Het nummer van Israel raakt mij absoluut niet en dat “vuurwerk-gordijn” maakt ook geen indruk,is zooooo 2011 (Azerbeidzjan “running scared”) Die plotselinge hoge stijging in de polls snap ik dan ook niet..maar ja..

 8. Leendert Jan schreef:

  Ik begrijp het wel: ik vind Israël heel sterk overkomen. Vlekkeloos gezongen en een prachtige opbouw in het nummer, ik vind het heel mooi. Zwitserland is echt niksig, saai nummer en slechte zangeres, totaal kansloos.