Uitglijder voor Spanje

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Wim1970 schreef:

  Vreselijk nummer.

 2. Vanilka ninja schreef:

  Even off topic: ze zeiden dst het esc-stage zou ‘leven’.. soort van.. een gebroken ledwand (die zie ik), maar volgens mij kan je er in klouteren. Je ziet een soort van trap idee op die ledbalken. Alleen niemand maakt daar gebruik van ook zonde. Of vergis ik mij nu?

 3. Brandon schreef:

  Ik denk dat de organisatie het voor de openings- en/of intervalact(s) gaat gebruiken…

  Vanilka ninja:
  Even off topic: ze zeiden dst het esc-stage zou ‘leven’.. soort van.. een gebroken ledwand (die zie ik), maar volgens mij kan je er in klouteren. Je ziet een soort van trap idee op die ledbalken. Alleen niemand maakt daar gebruik van ook zonde. Of vergis ik mij nu?

 4. Nordman schreef:

  Ik las hier ook weinig goeds over, maar ook hier lijkt het best mee te vallen… Ik denk nog steeds dat het de top 10 kan halen. Het is catchy, fun en Barei is likeable, echter zie ik Belgie als kaper op de kust en Spanje’s plek innemen, want ook dat is ongecompliceerd leuk :)

 5. Michel schreef:

  Ze mocht ’n uurtje bij de bookmakers voorbij onze held gaan, maar staat nu weer veilig achter ons en wij houden onze solide 14e plek vast:P

 6. Hebbuzz schreef:

  De opzettelijke val gaat Barei veel punten kosten bij vakjury en kijkers, die het aandachttrekkerij zullen vinden. Stom truje dat je nodig hebt wanneer je niet goed genoeg bent. Anders dan bij Douwe waar het wel effectief werkt.