Cyprus stuurt Hovig naar Kiev

You may also like...

22 reacties

 1. Kenny schreef:

  Cyprus had dit nummer moeten sturen. Best wel leuk.

 2. Sandert schreef:

  Een leuke poging van Cyprus, maar het is nou typisch zo’n land dat het songfestival nooit zal winnen. Ze doen al sinds 1981 mee en nog nooit in de buurt van een overwinning gekomen…

 3. dick schreef:

  Ik vond de inzending van 2016 prima. Beetje onder gewaardeerd.

  • Wim1970 schreef:

   Heb ‘m net nog keihard gedraaid in de auto. Nummer had van mij in de top 5 mogen eindigen.

 4. RobbieR schreef:

  Waarom kan Cyprus niet winnen?

  Zij zijn nooit onder de 5e plaats gekomen dat zou al een overwinning kunnen zijn.

  Ik heb wel een klein beetje vieze smaak in mijn mond omdat het weer met een Zweedse bekende schrijver gaat, de Zweedse Ralph inbar dus.

  Nou ja, wie weet is het een wereld nummer.

 5. RobbieR schreef:

  Ik vind bovenstaand liedje wel meer danaardig.
  Fijne stem in ieder geval.
  Ik begin aan het idee te wennen dat Cyprus ook weer een paar jaar in het Engels zingt.
  Verleden jaar vond ik ook best goed, alleen saai live optreden.

 6. Matje schreef:

  Jammer dat Cyprus weer voor een Zweeds nummer gaat . Er moet toch in elk land genoeg talent zijn wat componisten/ tekstschrijvers betreft . Ze willen graag in hoge regionen eindigen dus vermoeden ze dat Zweeds altijd zaligmakend is , niet dus! Verder heeft Hovig een erg mooie stem maar tevens een wat vervelend klinkende Grieks accent in zijn Engels. Hopelijk geen Zweeds niemanddalletje als de Cypriotische inzending van dit jaar maar iets eigengereids.

 7. RobbieR schreef:

  Ik ben het wel met je eens, Matje.
  Gaan ze weer een Zweed in huren.
  De nieuwe Ralph Siegel zeg maar..

 8. Ria NL schreef:

  Ik vind Hovig wel een mooie stem hebben. Zijn liedje “Stone in a river vind ik ook mooi. Van mij mad dat wel als inzending naar Kiev. Verder wachten we het maar af wat betreft zijn inzending. Wel leuk dat Cyprus als eerste land al zijn deelnemer bekend heeft gemaakt. Kennelijk hebben ze er zin in, want ze hebben zelfs al laten weten ook volgend jaar mee te willen doen aan het Junior ESF.

 9. Jadus schreef:

  Eigenlijk moet de titel zijn: Cyprus stuurt Thomas G:son naar Kiev, net als 5 andere landen waarschijnlijk ;)

  Deze Hovig zal het alleen inzingen, songwriting en productie zullen ongetwijfeld in Stockholm plaatsvinden, net als bij Minus One, waarna de Eurovisie-fans weer verbaasd kunnen doen dat Cyprus met zo’n finalewaardig (lees: cliche) nummer komt.

 10. Dearmark schreef:

  Jadus:
  Eigenlijk moet de titel zijn: Cyprus stuurt Thomas G:son naar Kiev, net als 5 andere landen waarschijnlijk ;)

  Deze Hovig zal het alleen inzingen, songwriting en productie zullen ongetwijfeld in Stockholm plaatsvinden, net als bij Minus One, waarna de Eurovisie-fans weer verbaasd kunnen doen dat Cyprus met zo’n finalewaardig (lees: cliche) nummer komt.

  Azerbaijan doet dat sinds 2009.

  • RobbieR schreef:

   En gelukkig de laatste paar jaar hiervoor niet meer beloond.

  • Jadus schreef:

   Die gebruiken ook Zweedse songwriters inderdaad, net zoals de helft van de deelnemers. Maar G:son in z’n eentje is altijd goed voor een aantal inzendingen, zelfs het Georgische nummer vorig jaar was van zijn hand..

 11. Leendert Jan schreef:

  Tot 2014 dacht ik ook dat Oostenrijk nooit meer zou winnen, en Nederland trouwens ook. Dus ja, waarom zou Cyprus nooit kunnen winnen? Dit klinkt als een goede zanger. Maar aan altijd voor het Zweedse werk gaan zitten ook risico’s: té veilig kiezen is ook niet goed. Laten we hopen voor Cyprus dat ze iets leuks uit het laatje van G:son kiezen.

 12. Bullshit schreef:

  Een leuk zuiders nummer uit Cyprus volgend jaar ? Neen, gewoon Zweedse eenheidsworst. Lang leve het Europese Melodifestivalen !

  • Kenny schreef:

   ach ja, ik hoop dat de meeste landen wel hun eigen talenten zullen gebruiken. Ik vond Cyprus vorig jaar erg goed. Zolang Nederland maar met een goed nummer komt. ;)

   • Jadus schreef:

    Eigen talent hoeft niet per se, ‘ons’ grote succes met The Common Linnets komt immers ook voor een groot deel op het conto van een paar Nashville songwriters, maar altijd diezelfde G:son is wel een beetje vervelend… Euphoria is het enige echt goede nummer wat hij heeft geschreven.

 13. Gerardmartin schreef:

  Nog een paar jaar en dan besteld ieder land een “Zweeds” nummer! Ze worden steeds luier die componisten en teksschrijvers. U vraagt en wij schrijven een riedel! Bah weer tig keer hetzelfde als die trend doorzet.

 14. Hebbuzz schreef:

  Dus Cyprus gokt op een halve finale zonder Azerbeidzjan. We gaan deze knul goed in gaten houden of hij misschien ook witte stickertjes bij zich heeft om op een Armeense vlag te plakken. Maar goed dat is allemaal commentaar op zijn afkomst en vooroordelen omtrent Armenen en Azeri. Benieuwd naar het lied, ook al heb ik met G;son ook last van een vooroordeel. 90% van zijn liedjes zijn nogal aan de matige kant, maar scoren doorgaans wel redelijk. Jammergenoeg heb je voor zijn liedjes ook geen wereldzanger nodig, dus ik ben bang dat ik geen fan zal zijn van Cyprus. Hopelijk kan Hovig mij overtuigen. Immers Loreen’s liedje was ook van G:son’s hand.

 15. Wim1970 schreef:

  Ik kijk zojuist op Google bij ‘Rusland op het songfestival’ en zie dat Rusland er volgend jaar gewoon bij is in Kiev. Hebben de Russen nu nog niet door dat ze nooit meer zullen winnen zolang Putin aan de macht is?