Slavko Kalezić voor Montenegro naar songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Bovenstaand liedje kinkt wel lekker, maar afwachten hoe Space gaat klinken.

 2. Damsco schreef:

  Afschuwelijk, net als die zangeresjes van Albanië en Armenië. Geen uitstraling, geen fijn stemgeluid, geen personality. Heel trashy ook. Wel fijn dat de Balkan ook aan LHBT-emancipatie doet (lol), maar dit spreekt mij totaal niet aan. Nu weten we dat de betere acts/nummers vaak pas eind-februari of maart komen, maar vooralsnog houd ik mijn hart vast met wat nog komen gaat. Van de 10 artiesten die tot nu toe gekozen zijn, zit er nog geen één bij waar ik echt enthousiast van wordt en de artiesten van bijv. Malta, Finland, Zwitersland etc. – landen die nog moeten kiezen – vind ik ook niet imponerend. Ik hoop dat het algehele niveau van 2009-2012 ooit weer terugkeert.

  Vaak kan je o.b.v. de artiest al een indruk krijgen of zijn/haar nummer wat gaat worden. Ik heb het zelf niet vaak meegemaakt dat een artiest van wie ik vooraf al geen hoge pet ophad, mij in positieve zin verraste.

  • xxx schreef:

   Ik hoop nog altijd een beetje dat het algehele niveau van 1998 (ook al had dat jaar niet de juiste winnaar) ooit weer terugkeert.

  • RobbieR schreef:

   Van de jaren 2000, vond en vind ik 2004 en 2009 de sterkste, wat liedjes betreft.
   Sinds 2010, zaten er toevalstreffers bij bv Zweden 2012, Spanje 20012, Estland 2012, Nederland 2013 en 2014 en nog wat goede liedjes met goede optredens.

   2016 was vermakelijk, maar geen goed Eurovisiejaar.

  • GerardMartin schreef:

   Helemaal mee eens, ik vind het songfestival met de haren meer een vergaarbak voor wannabee’s worden…

 3. Hebbuzz schreef:

  Je kunt veel van Montenegro zeggen, maar ze komen wel elk jaar met iets totaal anders dan ze voorheen gedaan hebben. dat alleen vind ik al prijzenswaardig.

 4. Wim1970 schreef:

  Bijna net zo eng en nichterig als die Israëlier van dit jaar.

 5. Kenny schreef:

  verwacht er niet veel van. Wordt net zoals de Roemeense inzending van 2013 denk ik. brrrr

 6. Ria NL schreef:

  De stem van Slavko vind ik niet slecht, nu maar hopen dat zijn liedje “Space ” voor Kiev beter aan te horen is dan de draak die Montenegro dit jaar gestuurd heeft. We wachten het af…

 7. RobbieR schreef:

  Ik zat net zijn website en facebook te kijken, volgens mij is het een symphatieke en talentvolle gast.

  Hij is de eerste artiest van 2017 die mij wel interesseert.

 8. riccardo schreef:

  Heel benieuwd!

 9. robbert-rotterdam schreef:

  Mij maakt deze artiest me enorm nieuwsgierig.
  En in elk geval een land erbij met componist/productie uit een ander land dan Zweden.
  Variatie is ook heel wat waard, toch? Ik ben in elk geval benieuwd

 10. Nordman schreef:

  Wat nummers van hem beluisterd om een eerste indruk te krijgen en nee, dit is niet iets waar ik graag naar luister. Ik vrees voor een lied dat bij mij onderaan gaat eindigen. Ook de manier waarop hij zich als artiest presenteert spreekt me niet aan. Eerste indruk: teleurstellend dus.

 11. Gore Geer schreef:

  Het Songfestival heeft zijn eerste cliché homo beet. Er kan geen songfestival meer passeren zonder. Nu nog enkel een fout uptemponummer met dansers die zo uit de Propaganda homotournee kunnen komen.

 12. Leendert Jan schreef:

  “Nichterig”, “clichéhomo”… waarom slaan jullie hier zo op aan? Waarom dit zure gedoe? waarom mag deze jongen zich niet presenteren zoals hij wil? De tolerantie is hier weer ver te zoeken hoor!

 13. jarno schreef:

  Hovi Star heeft zijn opvolger gevonden…

 14. dick schreef:

  Nou ben ik zelf van de club… maar ik krijg hier om de verkeerde redenen de kriebels van…. maar wie weet komt ie met een geweldig nummer…

  • Wim1970 schreef:

   Ik ook. Ook als je homo bent hoef je het niet met elke nicht te hoeven identificeren, doe ik ook niet. Soms denk ik ook weleens bij mezelf als ik weer zo’n aanstellen zie; jongen, stel je toch niet zo aan. De Canal-pride is daar een erg goed voorbeeld van.

   • Leendert Jan schreef:

    Waarom moet jij daar iets van vinden? Denk je dat dat interessanter is dan een heterovrouw die van Loreen denkt: “ach meisje stel je niet zo aan?”