Drie presentatoren voor ESF 2017

You may also like...

21 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Gelukkig geen schreeuwende dames.

 2. Deniz schreef:

  Leuke selectie van presentatoren.
  Ze hebben in ieder geval charisma.

 3. johan schreef:

  waarom 3? Eentje was wel genoeg geweest!!

 4. GerardMartin schreef:

  Zal me worst wezen.

 5. Ria NL schreef:

  Wel leuk voor de verandering. Ik hoop dat de presentatie leuk zal zijn en niet zo schreeuwerig, want daar kan ik me behoorlijk aan ergeren. Ik kijk er in elk geval naar uit.

  • robbert-rotterdam schreef:

   +1 dat geschreeuw hoeft van mij ook niet. Enthousiasme kun je ook uitstralen als je op normaal volume spreekt

 6. riccardo schreef:

  Net zo als die omroepsters van vroeger, vnl overbodig.

  • Will Geerts schreef:

   3 lijkt me te veel in elk geval. Maar 1 zal moeten staan lullen in de green room en 2 zullen de 12-pointers in ontvangst moeten nemen waarschijnlijk ? Ik vind dat ze die presentatie eigenlijk moeten robotiseren, zo’n robot is uiterst makkelijk te programmeren trouwens: het enige wat die moet kunnen zeggen is: country A, may we have your points please ? waarbij de robot dan switcht van country A naar country B enz… Nadeel is dat er dan geen menselijk aanvoelen meer is, maar dat is bij 8/10 van die presentatoren toch al niet te vinden.

 7. Will Geerts schreef:

  Ik krijg er een enorm Vienna 2015-gevoel bij en dat is geen goed gevoel. 3 etalagepoppen annex ideale schoonzonen, hoewel die ene er toch wel uitziet alsof hij 2 euro voor zichzelf zou houden als hij te veel terug krijgt aan de kassa.

 8. Jan de Taalregelman schreef:

  Altijd verwarrend zo’n transcriptie van het Cyrillisch schrift naar het Engels.

 9. Leendert Jan schreef:

  Die vrouw in 2005 vond ik echt vreselijk. Wel leuk dat er nu eens alleen mannen staan. Zelf begrijp ik nooit zo goed waarom het er drie zouden moeten zijn. Petra Mede was super in haar eentje, en samen met Måns vorig jaar was het ook prima. Die trio’s in Denemarken en Oostenrijk vond ik nogal overbodig.

 10. Hebbuzz schreef:

  lekkere divesity, drie banke mannen. of zou er een eigenlijk vrouw zijn en een andere hetero?

 11. Will Geerts schreef:

  Hebbuzz:
  lekkere divesity, drie banke mannen. of zou er een eigenlijk vrouw zijn en een andere hetero?

  Is het Songfestival niet overwegend bijna volledig blank op het etnocentrische af eigenlijk ? Dat is wat ik hier al weken sta te verkondigen en nog niks dat het tegendeel heeft bewezen, integendeel. Europa is duidelijk in de ban van extreem-rechts.