Israël stuurt Imri Ziv naar songfestival

Israël wordt vertegenwoordigd door Imri Ziv op het Eurovisie Songfestival. Hij won vanavond de finale van Rising Star dat sinds een paar jaar dienst doet als nationale selectie. Het nummer waarmee hij gaat zal later intern worden geselecteerd.

De 25-jarige Ziv was in de afgelopen twee jaar nog backing bij de Israëlische inzendingen en mag nu dus naar de voorgrond.

12 reacties op “Israël stuurt Imri Ziv naar songfestival

 1. 1
  Hebbuzz says:

  Leuk al moeten we kennelijk nog maar afwachten of het wel in Kyiv zal zijn. Wat een gelazer weer, nu de sleutelfiguren uit het organisatiecommitee kennelijk 10 februari hun ontslag hebben ingediend…..

 2. 2
  Twan says:

  Leuke vent ;-)

 3. 3
  Leendert Jan says:

  Met de looks zit het alvast goed; nu maar even afwachten hoe hij zingt en wat voor lied het wordt.

 4. 4
  Wim1970 says:

  Even off topic; het loopt nog niet echt storm bij EiC.

  • 4.1
   Will Geerts says:

   Oh dat is jammer dat er zo weinig interesse is voor die wereldsterren van het Songfestival met al hun fantastische wereldhits in wording. Is er op die datum een andere gaypride misschien ?

 5. 5
  henk says:

  Gelukkig is een zanger kozen. Er gaan al heel wat zangeressen voor diverse landen. Er is zojuist een video online gezet van Eurovision met de inzendingen in vogelvlucht. Die check je , samen met nieuws rondom chao op het Song festival en perikelen rond de Duitse en Spaanse inzending, hier bij Hitzound:

  http://www.hitzound.com/chaos-rond-het-eurovisie-song-festival-kiev/

 6. 6
  Michael Adam says:

  Off topic ik zie verschillende websites vermelden dat Tsjechië een jazz zangeres stuurt. Wellicht nog niet officieel bevestigd. Maar ik ben wel benieuwd hoe dat gaat klinken als ze ook daadwerkelijk jazz zingt!

 7. 7
  Kenny says:

  Songfestival weblog loopt achter. (Martina Barta geselecteerd voor Czech Republic).

Reageren niet meer mogelijk.