Presentatie Nederlandse inzending op 3 maart

Over iets meer dan twee weken kennen er de inzending waarmee OG3NE naar Kiev afreist. Vrijdagmorgen 3 maart om 11u vindt in Amsterdam de presentatie plaats. Nog niet duidelijk is hoe dat precies gaat gebeuren.

Het trio liet eerder al weten het liefst een ballad te zingen waarin hun meerstemmigheid naar voren komt. Wel bekend is dat het nummer is geschreven door Rick Vol en Rory de Kievit.

48 reacties op “Presentatie Nederlandse inzending op 3 maart

 1. 1
  Arnold van den Broek says:

  ik ben echt heel benieuwd

    (Quote)

 2. 2
  Arnold van den Broek says:

  Ik ben heel benieuwd .

    (Quote)

 3. 3
  Br@m says:

  Ik ben benieuwd.

    (Quote)

 4. 4
  Damsco says:

  Mijn verwachtingen zijn niet heel hooggespannen, dan kan het uiteindelijk alleen maar meevallen. Ik hoop natuurlijk dat we in de aankomende jaren een keer gaan winnen, maar in het geval van OG3NE ben ik al blij met een plek in de finale. :-)

  Het belangrijkste vind ik op dit moment dat we te weten komen of er een regisseur mee gaat naar Kiev… niet dat we op het laatste moment erachter komen dat het team niet heeft nagedacht over de staging c.q. de visuele presentatie. Hopelijk zullen ze daarover ook het e.e.a. over onthullen tijdens de presentatie op 3 maart aanstaande.

  Hoe dan ook: ik ben benieuwd wat ze ervan gemaakt hebben.

    (Quote)

 5. 5
  RobRotterdam says:

  Dat worden twee hele lange weken…………die beloond gaan worden met een wereldse song!

    (Quote)

 6. 6
  Nordman says:

  Ik verwacht toch wel een mooie gevoelige ballade. Ik hoop dat we in de aankomende jaren een keer gaan winnen, en in het geval van Og3ne is dat mogelijk :-) De stemmen (met name live vind ik ze heel goed, beter dan op band), de looks en de drive om te presteren (willen winnen) hebben ze in zich. Geen Trijntjehouding dus, die het meer als een schoolreisje zag. De dames hebben al eerder aangegeven dat het totaalplaatje moet kloppen, dus trek ik de conclusie dat ze ook hebben nagedacht/nadenken over de regie, licht, visuals etc. Alles wat er bij komt kijken. Nu alleen een goed nummer en het festival kan echt wel naar Nederland gehaald worden. Alleen dat oh zo vervelende Italië zit ons in de weg ;-) wie gaat nog meer meedoen? NL? Het kan! Ben benieuwd!

    (Quote)

 7. 7
  Ria NL says:

  Ik ben heel benieuwd maar ik ben er van overtuigd dat het een geweldig liedje zal zijn !! Succes Dames !!!

    (Quote)

 8. 8
  Jan Greeve says:

  Dat wordt 2 weken leven tussen hoop, vrees, hoogmoed en hysterie…

    (Quote)

 9. 9
  Dennis says:

  Het zal wel aan mij liggen maar sinds alle ontwikkelingen denk ik alleen maar laten we ons maar terugtrekken.
  Een team van Eurovisie wat is opgestapt door 1 bepaald persoon, vele onduidelijkheden, geen kaarten voor de OGAE- leden. Ik vind het erg jammer dat het zo moet gaan en ik snap niet dat er wordt ingegrepen.
  Misschien is het allemaal wel vaker gebeurd en wordt het nu breed uitgemeten door de pers ( zelfs gisteren in het journaal).

    (Quote)

 10. 10
  robbert-rotterdam says:

  Ik ben zelden zoooo benieuwd geweest.
  De stemmen hebben ze. Als het goed is, zetten ze een van de beste vocale prestaties van het festival neer.
  Maar dan het liedje, want ja, dat is natuurlijk niet onbelangrijk. Wordt het een zoetig en vrijblijvend liedje à la ‘Magic’ of zal het een krachtiger nummer zijn, dat ook impact buiten onze landsgrenzen kan hebben? Een ballad vind ik prima, maar dan wel graag een die kippenvel opwekt. Ik hoor overigens niet tot degenen die vinden dat alleen via een ballad de stemmen mooi zullen uitkomen. Er zijn heel goed pittige nummers te schrijven, waarin ze zich kunnen profileren met indrukwekkende harmonieën. We zullen het allemaal horen en zien. Spannend!
  Overigens, ik neem aan dat de bekendmaking gepaard gaat met een persconferentie? Mooi moment om vragen te stellen over het totaalplaatje en de inzet van een mogelijke regisseur.

    (Quote)

  • 10.1
   Esmee says:

   Het kwam zomaar in me op, dat ze het aan de regie in Oekraïne overlaten. Wel dat ze met hun plan erheen gaan. (Voordat ze waren uitgenodigd door de Avrotros hadden ze al eens geroepen dat ze al helemaal precies wisten hoe ze het zouden willen.)

     (Quote)

   • 10.1.1
    robbert-rotterdam says:

    Het aan de regie van het organiserende land overlaten? Dat lijkt me niet erg verstandig. Dat was ook de aanpak van de 3J’s en we weten hoe dat afliep. Als je tot in de details nadenkt over hoe een liedje moet klinken, mag je er ook over nadenken (we leven niet meer in het radiotijdperk) hoe je je bijdrage in beeld wil hebben. Ga je met je kladblaadje en schetsjes naar Kyiv, dan is er al kostbare tijd verloren ten opzichte van de concurrentie. Ach, laten we er maar vanuit gaan dat ze voor 15 maart (dat is meestal de deadline voor het doorsturen van de wensen voor regie, belichting en LEDscherm) een echt plan klaar hebben en doorsturen.

      (Quote)

 11. 11
  Leendert Jan says:

  We zullen zien. Tot dusver heb ik echt niks met OG3NE dus mijn verwachtingen zijn niet hooggespannen.

    (Quote)

 12. 12
  Esmee says:

  Heel leuk! Ik ben zeer benieuwd.

    (Quote)

 13. 13
  Esmee says:

  Nou ja, minder dan hun nummer ‘Magic’ zal het toch niet wezen? En dat was niet eens een slecht nummer!

    (Quote)

 14. 14
  riccardo says:

  Ze kunnen vocaal dingen die grens overschrijdend mooi en goed zijn. Of ze een nummer hebben dat daar bij past ? Laat het dan in ieder geval iets zijn van een categorie waarmee ze zich op hun eigen manier positief kunnen onderscheiden. Een goed Songfestival nummer is niet perse een wereldhit. Daar hoop je natuurlijk wel op maar lijkt me niet reëel. Heel benieuwd waar ze mee komen en hoe het straks valt.

    (Quote)

 15. 15
  Esmee says:

  O, het speculeren is nu pas echt begonnen! :-)
  Ik heb er wel vertrouwen in dat ze wat kunnen.

    (Quote)

 16. 16
  RobbieR says:

  Op hun site maken ze niets bekend, zijn de meiden zo lui? Of hebben zij geen goede pr persoon in hun team.

  Het ESF avontuur komt op mij tot nu toe nog niet enthousiast over bij de meiden.

  Hopelijk een goede plaat en onderscheidend van de rest..

    (Quote)

  • 16.1
   robbert-rotterdam says:

   Misschien maken ze bewust niets bekend om in de luwte knopen te kunnen doorhakken, zonder dat de pers en de fans meteen van alles een punt maken. En ik geef ze geen ongelijk. Ze kunnen achter de schermen superenthousiast zijn zonder dat we er noodzakelijkerwijs nu al iets van merken, toch?

     (Quote)

  • 16.2
   riccardo says:

   Meest logisch zou zijn dat ze iets doen dat ligt in het verlengde van hun theatervoorstelling Three times a lady of past in het kader van de verlengde Succestour later dit jaar, lijkf mij. Volgens mij werken ze best veel, lui zijn ze niet. Sociale media zou ik alleen strategisch inzetten, je wordt op iedere letter afgefikt. Gewoon afwachten :-)

     (Quote)

 17. 17
  Betty*Beyond says:

  spannend , wat gaat het worden.
  mischn een lied dat klein begint met alleen hun stemmen bijv en dan flink opbouwt,
  ik hoop toch stiekem op een element van uptempo ,een moment waar het publiek lekker bij betrokken kan worden, dan (keychange :P?) door naar een stevige climax
  iig samenzang, maar niet te veel, anders klinkt het weer te veel als een achtergrondkoor

  zelf had ik tot het laatste moment gewacht met kiezen ,wel bijv 3 liedjes klaar hebben liggen voor release, maar vooral luisteren en kijken wat andere landen sturen voor je daadwerkelijk de keuze maakt.

    (Quote)

 18. 18
  robbert-rotterdam says:

  Het valt me trouwens op dat dit jaar Cornald Maas zich wat betreft het festival volledig op de vlakte houdt. Elk jaar komt hij vooraf tevoorschijn om te verklaren dat Nederland een winstkans heeft of anders zeker top-8(Trijntje), dat het Nederlandse lied geen ballad is en dat kansen op een finaleplaats zeer reëel zijn( Common Linnets, Douwe Bob). Dit jaar lijkt Cornald wel een Eurovisie-winterslaap te houden. Zou alles dit jaar soms volledig in TROS-handen zijn?

    (Quote)

  • 18.1
   Paysbart says:

   Ik heb ook het idee dat na wat wensen van Cornald (Ilse en Douwe Bob) nu Jan Smit een jaartje zijn zin heeft gekregen …. Dat Cornald zo zwijgt laat mij wel wat vrezen……..

     (Quote)

   • 18.1.1
    Esmee says:

    Ik vind het van alle kanten oorverdovend stil! Cornald niet, regisseur Pannecoucke niet, Jan Smit niet….

      (Quote)

  • 18.2
   Will Geerts says:

   Cornald voelt de bui al hangen. Het zal zwaar stormen in Nederland op de avond van de semi-finale. Zwaar stormweer met veel hagel verwacht die dag.

     (Quote)

 19. 19
  Peter says:

  Mijn God wat een speculaties hier, die hoor je niet, die zie je niet, niets over een regisseur. Of dit andere jaren wel,het geval is. Esmee is een azijnzeiker, de overige smeulende zeurpieten die straks los gaan wanneer het nummer bekend is. Vermoeiend.

    (Quote)

 20. 20
  RobRotterdam says:

  Ik zeg altijd maar . Geen bericht Goed Bericht. Wat ik van de meiden iedere keer verneem is dat ze absoluut voor de winst willen gaan, dat is zo wie zo al fantastisch. Over twee weken weten we meer. Geduld mensen, en tot die tijd heeft speculeren geen zin.

    (Quote)

 21. 21
  Kenny says:

  Ik denk wel dat we de finale halen. En ik denk ook dat OG3NE gaat winnen. De enigste trio met een super stem. Dat komt helemaal goed.

    (Quote)

 22. 22
  Giorgio says:

  Ik vrees het ergste…. hoe verzin je het in vredesnaam dat er internationaal goed aangeschreven songwriters/producers mee doen aan het ‘Ogene writerscamp’ en er uiteindelijk een song gekozen gaat worden van Rick vol (vader) en het vriendje van 1 van de 2. Die beide typische albumtracks hebben geschreven voor de Ogene CD, geen enkel van de songs heeft hitpotentie.
  Ik vrees voor een saaie ouderwetse ballad, ik hoop dat ik het mis heb.

    (Quote)

  • 22.1
   Peter says:

   Ach Giorgio, geen van alle winnaars van de laatste jaren hebben een nummer afgeleverd met hitpotentie, op Loreen na. Met als grootste dieptepunt ooit de winnares van vorig jaar. Je zeg nu al te weten dat het niets wordt, wacht gewoon 3 maart af.

     (Quote)

  • 22.2
   Damsco says:

   Over welke “internationaal goed aangeschreven songwriters/producers” heb je het Giorgio, als ik vragen mag? De enige namen die naar boven kwamen drijven waren allemaal Nederlands, voor zover ik weet, en daarnaast waren er toch ook maar 40 nummers ingezonden?

   De vriend van Shelley speelt trouwens bij Ladies of Soul en enige tijd geleden zag je bij de Twitterfeed van deze website ook een foto van OG3NE met Tjeerd Oosterhuis, dus in het ergste geval wordt het een Oosterhuis-productie.

     (Quote)

 23. 23
  Lola says:

  Waarom wachten? Het wordt toch O3xNiks! Polderpop is niet geschikt voor Europa!!

    (Quote)

 24. 24
  eric says:

  Kwam toevallig vandaag Cornald M tegen in een restaurant. Laten we zeggen dat hij niet heel bij is met wat is gekozen.

    (Quote)

  • 24.1
   Peter says:

   Tuurlijk Eric, gooi even wat olie op het vuur. Of jij het soort restaurants kunt permiteren waar Maas ook komt, of was het McDonalds?

     (Quote)

  • 24.2
   Nordman says:

   Zou ik vreemd vinden…..Misschien heb ik het mis, maar het lijkt me dat de AvroTros in elk geval achter het nummer staat. Als ik het goed heb begrepen, hebben de meiden samen met de AvroTros het aantal nummers teruggebracht naar 3 a 5 nummers en de meiden hebben daar vervolgens een lied uit gekozen. Als de AvroTros/Cornald een nummer niks hadden gevonden, zouden ze dat nummer elimineren lijkt me. Of zou Cornald in de minderheid zijn geweest en als het enige niet achter het nummer staan? Zou kunnen verklaren waarom Cornald opvallend stil is.

     (Quote)

  • 24.3
   robbert-rotterdam says:

   Ik geloof je niet.

     (Quote)

 25. 25
  Kenny says:

  OMG. Sinds 2013 doen we het stukken beter op het songfestival en we sturen ook betere zangers. EN TOCH loopt iedereen te zeiken. Wacht het nou gewoon even af. =)

    (Quote)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *