Tsjechië stuurt Martina Bárta naar Kiev

Martina Bárta zal Tsjechië vertegenwoordigen op het 62e Eurovisie Songfestival in Kiev dat heeft de Tsjechische omroep vandaag bekend gemaakt. Ze is zangeres van de Duits/ Tsjechische band 4 To The Bar en speelde o.a. in de musical Robin Hood.

Tsjechië komt uit in de eerste halve finale op dinsdag 9 mei.


11 reacties op “Tsjechië stuurt Martina Bárta naar Kiev

 1. 1
  Br@m says:

  Een opmerkelijke keuze van de Tsjechische omroep – een jazz zangeres.Heb wat filmpjes van haar gezien op You Tube; Martina heeft wel een goeie stem. Wie weet gaat ze voor de swing muziek; dus zoiets à la Caro Emerald.

 2. 2
  Ria NL says:

  Ik vind haar stem ook mooi. Nu maar hopen op een goed liedje. Ik ben benieuwd !!

 3. 3
  Leendert Jan says:

  Is ze familie van Vaclav (2015)?

 4. 4
  robbert-rotterdam says:

  Ik vind dit wel een leuke keuze. Draagt ook bij aan de variëteit binnen het festival, want die dreigde tot voor kort een beetje zoek te raken. Goede zangeres trouwens.

 5. 5
  Michael Adam says:

  Ik ben heel benieuwd!

 6. 6
  dick says:

  Alles staat of valt met het nummer alhoewel de tjechen vorig jaar afgescheept werden met de laatste plaats in de finale, het lijkt erop dat ze geen goed kunnen doen en de gungfactor niet hebben…. maar misschien dit jaar….

 7. 7
  Hebbuzz says:

  Gedurfd, en mooie stem. Doet mij beetje denken aan Darja Svajger. Komt ze met een Tsjechische ‘Prisluhni mi’, ben ik fan.

 8. 8
  Matje says:

  Een klein stukje van het nummer ia de ether al in . Het is niet erg veel wat je krijgt te horen maar er zitten jazz invloeden in en de zangeres beschikt over een erg mooie stem. Hieronder vind je de lik , het kan zijn dat je eerst een item ziet me vorige esf winnaars maar skip dan een item door ; .http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097181328-udalosti/217411000100221/obsah/525493-ceske-sance-na-eurovizi

 9. 9
  Esmee says:

  Dit kan een verrassende bijdrage worden. Leuk voor de diversiteit!

 10. 10
  robbert-rotterdam says:

  Inderdaad een heel klein stukje, maar het wekt meteen mijn nieuwsgierigheid op, omdat het hoorbaar afwijkt van wat we gebruikelijk allemaal voorgeschoteld krijgen. Misschien heeft deze zangeres dadelijk een vijver voor zich alleen en dat is vaak geen nadeel.

Reageren niet meer mogelijk.