‘In Too Deep’ is de Servische inzending voor Kiev

Servië zal in Kiev worden vertegenwoordigd door de 35-jarige zangeres Tijana Bogićević met het lied In Too Deep. Ze werd intern geselecteerd door de Servische omroep. Het nummer is geschreven door Borislav Milanov, Bo Persson, Johan Alkenas en Lisa Ann-Mari Linder.

Een hele grote naam is Bogićević niet. In 2009 nam ze deel aan de Servische voorronde, maar toen kwam ze de voorronde niet door. Twee jaar later deed ze wel ervaring op toen ze in de backings stond bij Nina die Čaroban in Düsseldorften gehore bracht. Sindsdien bracht Bogićević nog enkele singles uit. Servië zit in de tweede halve finale op 11 mei.

32 reacties op “‘In Too Deep’ is de Servische inzending voor Kiev

 1. 1
  Hebbuzz says:

  Heel OK, misschien niet de killer song van de componisten die we na Poli Genova verwacht hadden, maar nog steeds goed. Goede zangeres ook.

 2. 2
  Nordman says:

  Coupletten en refrein klinken als 2 verschillende liedjes, en toch werkt het wel. Goed popnummer. Ik verwacht een finaleplek voor Servië.

 3. 3
  Damsco says:

  Niets bijzonders. De videoclip is mooi, maar het nummer is volledig inwisselbaar (beluister het nummer zonder te kijken naar de videoclip en het zal je meteen opvallen dat het nummer erg doorsnee is). Helaas denk ik dat dit wel de finale gaat halen vanwege buurlanden en diaspora… voor mij hoeft dit echter niet in de finale. Sanja had een beter nummer vorig jaar.

 4. 4
  Bandido-Georgia says:

  Lekkere Europop uit Servie. Mist wel de “hook” die het Bulgaarse nummer van vorig jaar, maar het staat verder wel als een huis. Hier is ook qua act wel wat van te maken lijkt me, en daar zijn de Serviers sowieso altijd goed in. Ik verwacht dus zeker wel een mooie notering, en finale lijkt me een formaliteit.

 5. 5
  Betty*Beyond says:

  Meh klinkt alsof ze firework van Katy Perry gekruist hebben met ira losco’s walk on water.. tis niet slecht maar echt enorm goed vind ik het ook niet.

 6. 6
  Sannie says:

  Inderdaad niets bijzonders, had op beter gehoopt, want ik vond “If love was a crime” van Poli vorig jaar veel en veel beter dan dit doorsnee nummer, een echte albumfiller wat mij betreft. Ik vind het trouwens een soortgelijk nummer als dat van Azerbeidzjan, ook niks bijzonders.

 7. 7
  Damsco says:

  Even off-topic trouwens: wat is die Franse inzending vreselijk toegetakeld. :o

  Ze hebben een FunX-nummer omgetoverd tot een SkyRadio-nummer. Klinkt nergens naar nu de “clashende” productie vervangen is voor een braver/tammer geluid… en dat gebrekkige Engels is ook afschuwelijk. Wat een kinderlijke rijmelarij. Ik heb Frankrijk niet langer in mijn top 10.

  Van de UK komt vanavond ook een revamp, al verwacht ik daar ook niet veel van omdat ik het nummer niet veel soeps vind.

  • 7.1
   alrightguy says:

   Bij mij keldert Frankrijk nu ook helaas. Dat engels voegt niets toe en is zelfs eerder storend. Jammer want het was een van mijn favorieten.

  • 7.2
   Og@yne says:

   Ohw echt? toch engels toegevoegd . Doodzonde dit.. snap niet dat ze dat nodig acht. De charme van dit lied wordt erdoor aangerand. Zag wel een fijne accoustic versie samen met Amir op you tube met net iets teveel Amir

  • 7.3
   Hebbuzz says:

   UK is verbeterd gelukkig. Frankrijk was al niet in mijn top 10 maar nu nog verder gezakt.

 8. 8
  alex says:

  bwa matig nummer, blijft niet hangen en idd zoals de vorige poster zei lijkt het op Firework van Katy perry. lekkere vent in de clip maakt veel goed

 9. 9
  Joss says:

  Zeer matig nummer ….. zeker geen finale wat mij betreft !!!!

 10. 10
  Jan de Taalregelman says:

  Er zijn ongeveer tien nummers in dit songfestival met een identiek plaatje of identieke klank die daardoor een zielloze indruk maken. Veelal gemaakt in Zweden.

 11. 11
  robbert-rotterdam says:

  Niet slecht, verzorgd product, maar werkt nergens naar toe. Dit is het zoveelste aardige Zweedse exportproduct in een rij dat aardig is. Maar volgens de Eurovisiewet ‘aardig is leuk, maar levert geen stemmen op’ , is het nu al duidelijk dat dit geen grote stemmentrekker zal zijn. Met hulp van Rusland en de diaspora in de buurlanden wellicht wel finale, maar Francesco Gabbani kan vanavond wederom heerlijk slapen.

 12. 12
  Michael Adam says:

  Nou Servië stelt niet teleur wat mij betreft leveren ze bijna altijd een degelijk product af. Zo ook in 2017.

 13. 13
  youri says:

  Best wel een goed nummer, verwacht wel een finaleplek als ze het live ook goed doet.
  ik vind dat het niveau best wel hoog ligt dit jaar in vergelijking met andere jaren.

 14. 14
  ray says:

  Aardige bijdragen uit Servië geen topper!

 15. 15
  GerardMartin says:

  Lamaar zitten dit nummer, vervelende Zweedse popsong.

 16. 16
  He1n says:

  Wat wil ze diep?????
  Hysterisch nummer

 17. 17
  dick says:

  Mwoh….. die 3 minuten kom ik wel door….. met een drankje en een flinke bak m en m’s:-)

 18. 18
  Og@yne says:

  Gaat het Diep genoeg, wilt ze doorstoten,, en komen, tot in de finale.. .. .. . Misschien.

 19. 19
  mike B says:

  Ik ken dit nummer toch (?)

 20. 20
  riccardo says:

  Net als Israel, duizend keer eerder gehoord. Deze is beter.

 21. 21
  Ria NL says:

  Ik ben hier niet van onder de indruk. Geef mij maar de echte mooie muziek uit Servië, zoals van Zeljko Joksimovic, Jelena Tomasevic of Maria Serifovic. Hun liedjes vond ik toch 1000 x beter.

 22. 22
  Mile says:

  Nieuwe versie van haar liedje: https://youtu.be/ds1OeDkpLm4

Reageren niet meer mogelijk.