Douwe Bob geeft de Nederlandse punten

Douwe Bob zal op zaterdag 13 mei tijdens de 62e editie van het Eurovisie Songfestival de punten geven van de Nederlandse jury, dat heeft AVROTROS vandaag bekend gemaakt. Of Douwe Bob ook deel uitmaakt van de vakjury is nog niet duidelijk.

Douwe Bob werd vorig jaar 11e met Slow Down en kreeg zelf één maal de 12 punten van de vakjury uit IJsland.

20 reacties op “Douwe Bob geeft de Nederlandse punten

 1. 1
  Michael Adam says:

  Leuk !

 2. 2
  Sandert says:

  Hij blijft het songfestival dus toch leuk vinden, ondanks dat hij vorig jaar zwaar teleurgesteld was met zijn elfde plek.

 3. 3
  RobbieR says:

  Hij moet ook in de vakjury, leuk jong.

 4. 4
  Sake says:

  Na Tim Douwsma, weer een knapperd!!

 5. 5
  Art says:

  Mooie traditie, een oud-deelnemer!
  Hoe leuk zou het zijn als alle landen dat deden?
  Volgend jaar O’g3ne en als die niet willen (of kunnen) hebben we een rijke stal met paradepaardjes (te beginnen bij: Greetje Kauffeld, Anneke Grönloh, Milly Scott, Therese Steinmetz, Ronnie Tober en Lenny Kuhr) voor wie het toch een prachtige kers op hun eigen én onze songfestivaltaart zou kunnen zijn als zij de punten mochten geven.

 6. 6
  Kenny says:

  Dit zag ik al aankomen. Net als vorig jaar. Wel leuk zo. Volgend jaar is het inderdaad leuk als dan OG3NE de punten geven. ;)

 7. 7
  riccardo says:

  Goeie gozert met mooie nummers. Leuk.

 8. 8
  Sandert says:

  Worden net als vorig jaar alleen de 12 punten voorgelezen? Dan is Douwe nauwelijks 30 seconden in beeld. Die puntentelling wordt nogal afgeraffeld zo.

  • 8.1
   GerardMartin says:

   Zal wel moeten anders hangen we ’s nachts om 3 uur nog voor het scherm😩

   • 8.1.1
    Matje says:

    hoeft niet als we eindelijk verlost worden van die ellelange en oersaaie interval acts . Voordat het eerste lied komt zijn we de laatste jaren al een half uur in de uitzending daarbij geeft de act voor de voting vaak ook al geen meerwaarde aan het festival.

 9. 9
  jarno says:

  Geweldig dat Douwe coach word bij The Voice Kids, ik had er stiekem al een beetje op gehoopt :)

 10. 10
  Hein says:

  Ach wat houdt het woord coach in….voegt niks toe een 4de persoon

 11. 11
  Will Geerts says:

  Wat een nieuws zeg ! Als je even met je ogen knippert, is de puntengever al uit beeld. En wat mag hij zeggen ? Hallo Kiev, thanx for the wonderful show. Here are the points of the Dutch jury and finally Italy 12 points… maar dan op zijn Douwe Bob’s dus nog saaier.

 12. 12
  Kenny says:

  Ik vind het zelf niet zo leuk dat ze de jury stemmen helemaal laten zien. En de televote raffelen ze af. Ik wil juist zienhoe de televote heeft gestemd per land. :(

 13. 13

Reageren niet meer mogelijk.