Douze Points 2017 [18]: Letland

You may also like...

23 reacties

 1. Br@m schreef:

  Ik heb hier totaal niks mee en van mij mag deze flutpop in de halve finale blijven steken. Mijn nr. 37 dit jaar.

  • Br@m schreef:

   Ik zie Zweden, Australië, Griekenland, Azerbeidzjan, Slovenië, Finland en Cyprus als zekere finalisten. België, Montenegro, Armenië, Portugal, Moldavië en Tsjechië strijden om de overige drie plaatsen.

 2. Luuk schreef:

  Lekker nummer, hopelijk wordt dit finale. 17/43

 3. MarcvdHeijden schreef:

  Ik zie Letland de finale hiermee wel halen. Het heeft een geheel eigen vijver om in te vissen en kan dat ook nog eens doen vanuit de laatste startpositie.

  De zangeres vind ik minder overtuigend..

  1. Azerbeidzjan, 2. België, 6. Finland, 7. Tsjechië, 8. Armenië, 16. Albanië, 19. Australië, 20. Letland, 21. Portugal, 22. Zweden, 23. Griekenland, 25. Polen, 30. IJsland, 31. Cyprus, 34. Moldavië, 35. Montenegro, 38. Georgië, 42. Slovenië

 4. dick schreef:

  Deze bijdrage overtuigd me niet. Blijft niet hangen. Matig.

 5. Jarno schreef:

  Finalisten semi 1:
  1 België
  2 Finland
  3 Georgië
  4 Albanië
  5 Cyprus
  6 Zweden
  7 Azerbeidzjan
  8 Moldavië
  9 Letland
  10 Armenië / Portugal

 6. Bandido - Georgia schreef:

  Ik had hier in eerste instantie helemaal niks mee, ben het daarna een beetje vergeten. Maar nu ik het weer hoor vind ik het eigenlijk toch best heel leuk. Letland heeft er vaak een handje van om het op het podium te verpesten, op de afgelopen twee jaren na. Maar als het er visueel goed uitziet kan het toch weleens doorgaan, mede dankzij de loting.

 7. riccardo schreef:

  Als nummer op zich voor mij een van de leukere. Ze hebben een lekker geluid te pakken. Redelijk forward en toch herkenbaar. Heeft als geheel te weinig Eurovisie oompf voor een breed gedragen waardering van kijkers. Ik hoop finale.

 8. Kristoff schreef:

  Lekker nummer van Letland wat we volgens mij en hopelijk terug gaan zien in de finale. Na alle liedjes uit semi 1 een prognostiek:
  1. Zweden, 2. Armenië, 3. Griekenland, 4. Portugal, 5. België, 6. Australië, 7. Azerbeidzjan, 8. Polen, 9. Letland, 10. Montenegro, 11. Cyprus, 12. Finland, 13. Moldavië, 14. Tsjechië, 15. Albanië, 16. Georgië, 17. Slovenië,
  18. IJsland. Zelf zou ik graag Finland en Tsjechië in de finale zien in plaats van Australië en Polen…

 9. Ria NL schreef:

  Hier heb ik eigenlijk helemaal niets mee. Ik zou het daarom niet erg vinden als dit blijft steken in de semifinale.

  • Ria NL schreef:

   Van mij mogen deze 10 landen wel door naar de finale:

   Armenië – Portugal – België – Finland – Tsjechië – Azerbeidzjan – Montenegro – Albanië -Australië – IJsland

 10. Dennis schreef:

  En nu hebben we de eerste halve finale gehad. Letland vind ik een aardige bijdrage maar heb er toch niets mee. Ik vind het veel herhaling, schreeuwerig en van mij mogen ze blijven hangen in de semi. Finale zou kunnen maar daar zullen ze echt geen potten breken.
  1. Azerbeidzjan 2. Griekenland 3. België 4. Finland 5.Zweden, 6. Slovenie 7. Armenië 8.Polen 9. Montenegro 10. Australië 11 Albanië 12. Tsjechië 13.Cyprus 14. Georgië 15. Moldavië 16. Letland 17. Portugal 18. IJsland

  Finaleplaatsen zijn er voor : Zweden, Australië, België, Azerbeidzjan, Griekenland, Moldavië, Cyprus en Armenië
  Dan zijn er nog 2 plaatsen te vergeven en die gaan denk ik naar Polen en Slovenië ( de verrassing van de avond!)

 11. Youri schreef:

  het refrein vind ik wel leuk, verder niet heel bijzonder. Mijn nr 27

 12. RobbieR schreef:

  Leuk liedje van Letland, bij mij op nr 16)

 13. Michael Adam schreef:

  Als studio versie heb ik dit nummer uit Letland heeel hoog staan. Helaas is de zangeres live echt niet overtuigend. Lekker nummer en hoop toch op finale!

  Mijn favoriete nummers in random volgorde en absoluut niet wat ik verwacht, want daar ben ik heel slecht in….

  Azerbeidzjan, Letland, België, Finland, Zweden, Armenië, Moldavië, Albanië, Montenegro en Australië.

 14. Nordman schreef:

  Eén van de liedjes waar ik vrijwel nooit naar luister. Ik vind het geen slechte bijdrage ofzo, het heeft juist dat 90’s-sausje waar ik wel van hou. Wat ik irritant vind is het refrein dat zowat door je strot wordt geduwd. Haar stem klinkt me ook niet lekker in de oren. Dit nummer is de laatste weken behoorlijk gezakt in mijn ranking. 33/43

 15. MarkusRotterdam schreef:

  repeterend popnummer dat ondanks dat niet echt blijft hangen. zullen best wat fans zijn van dit nummer, maar mij boeit het niet.

 16. JvE schreef:

  Ik vind dit best lekker…de 10 landen die van mij doormogen naar de finale zijn(in willekeurige volgorde):
  Belgie,IJsland,Tsjechie,Zweden,Portugal,Australie,Letland,Finland,Armenie en Cyprus

 17. Mark schreef:

  Leuk nummer en denk, mede door startpositie dat het als 10e de finale zal halen!
  Verder natuurlijk 1Zweden, 2Armenië, 3Australië, 4Griekenland, 5Azerbeidzjan, 6Portugal, 7België, 8Polen, 9 Moldavië

 18. Edmol schreef:

  Niet mijn ding, dit nummer van Letland. Staat onderaan in mijn ranking.
  Wat mij betreft mogen naar de finale : Albanie, Armenie, Azerbeidzjan, Belgie,Cyprus,Finland, Montenegro, Portugal, Slovenie, IJsland

 19. harm stirnberg schreef:

  Mijn top 10 voor de 1e semi finale.
  1 Zweden, gelikte act met oke nummer.
  2 Portugal, enige in zijn soort met sympathieke zanger.
  3 België, Blanche moet mij live nog wel zien te overtuigen.
  4 Giekenland, live optreden klonk goed en overtuigend.
  5 Finland, mysterieus nummer en goede zangeres.
  6 Letland, gewaagde keus mag best beloond worden.
  7 Moldavië, gezellig nummer, oorwurm
  8 Georgië, erg goede zangeres, wel hoog 1944 gehalte
  9 Armenië, oke nummer maar de act zal er wel goed uitzien in Kiev.
  10 Australië. goed nummer en leuke zanger, verder idem als bij België.
  Maar ik wens natuurlijk alle kandidaten veel succes en veel zal afhangen van de live prestaties.

 20. GerardMartin schreef:

  Hier vind ik eigenlijk niks van, niet goed niet slecht, ik weet het niet.

 21. Leendert Jan schreef:

  Ik heb hier niet veel mee. Live zingt ze slecht en er zit wel heel veel herhaling in het nummer. Ik vind het ook nogal rommelig. Na twee goede jaren zie ik Letland hier niet goed mee scoren.

  Ik zou zeggen dat Armenië, Australië, Azerbeidzjan, Cyprus, Portugal en Zweden wel zekerheidjes voor de finale zijn. Zelf hoop ik dat Finland en België het in ieder geval ook gaan halen. Om de andere plaatsen wordt het nog wel dringen: ik denk dat we alleen door Slovenië en Tsjechië nu al een streep kunnen zetten. Vooruit: ik denk dat Letland ook niet veel kans maakt.