Douze Points 2017 [6]: Montenegro

Dit vind je misschien ook leuk...

53 reacties

 1. Robert schreef:

  Off-Topic..

  2 kaartjes Eurovision In Concert over.. iemand interesse?

 2. Br@m schreef:

  Ben benieuwd hoe Slavko dit live gaat neerzetten. Van mij mag dit alleen al vanwege de diversiteit naar de finale.Vind het wel een geinig nummer. Mijn nr. 19 van dit jaar.

 3. Edmol schreef:

  Ik heb niks met dit nummer, maar kan wel met Br@m meegaan : voor de diversiteit mag het wel door

  • dick schreef:

   Als je met diversiteit muzikale diversiteit bedoelt dan kan ik me er nog wat bij voorstellen maar dit soort gimmick artiesten die het moeten hebben van “vertoon” heb ik nu wel gehad en zijn toch eigenlijk een beetje achterhaald.

 4. Wim1970 schreef:

  Ik denk dat we over-the-topgay nu wel gehad hebben. Next!

 5. RobRotterdam schreef:

  Funhouse , Rapido en La Demence, mix het samen en dan krijg je dit. Ooit lekker voor in de clubs, maar nu heel erg gedateerd……..next!

 6. RobbieR schreef:

  Heerlijk nummer, ik hou van de ‘foute’ gay disco. Army of lovers? Ik hoor er alles in.
  Ik ben zeer benieuwd naar zijn uitvoering.

  Staat op nr 5) bij mij.

 7. MarcvdHeijden schreef:

  Erg gedateerd dit, maar toch wel een guilty pleasure.. Het maakt vrolijk, je gaat er in mee en het is, zoals anderen ook aangeven, afwijkend van vele andere nummers dit jaar.
  De finale halen zou denk ik teveel van het goede zijn, maar mijn sympathie hebben ze!

  2. België, 16. Albanië, 19. Australië, 22. Zweden, 35. Montenegro, 38. Georgië

 8. Eddy schreef:

  Hier halen we dus de Conchita Wurst-award voor uit de kast.
  Wat dit met diversiteit te maken heeft is me een raadsel. Een darkroomnicht die even z’n egotripje doet voor een miljoenen publiek en daarna alle gayprides/parades/whatever van Europa gaat afdweilen ..
  Het is vooral heel treurig dat in een jaar dat er amper een gekleurde medemens meedoet (met dank aan San Marino voor die ene zwarte man), dit fenomeen dienst moet doen als bevestiging dat het ESC aan ‘diversiteit’ doet.
  Het opvoeren van een Montenegrijnse homoseksuele narcist is niet = diversiteit promoten. AUB zeg!
  En ja, ik ben zelf homo. Vooraleer ik alle homo’s met extreem lange tenen (en die hebben ze, net zoals de moslims die ook geen kritiek verdragen) weer eens over mij heen krijg …

  • RobbieR schreef:

   Homo’s met lange tenen over je heen krijgen, sorry moest lachen.

  • Wim1970 schreef:

   Waarom een gekleurde medemens? Moet het allemaal weer politiek correct? Als je gekleurde medemensen wilt zien kijk je maar naar Opsporing Verzocht, daar kom je ruimschoots aan je trekken.

   • MarkusRotterdam schreef:

    Touché. Ik had nog een hoop andere dingen willen zeggen, maar wil het verder niet laten verzanden in een politiek steekspel. Het gaat hier om de liedjes.
    Ik vind deze prima te pruimen. Dat over de top ben ik zelf ook niet zo van, maar is idd best lekker bij een ouderwets avondje disco stappen. Mag van mij finale halen.

   • Peter schreef:

    Over tolerantie gesproken. Wat een walgelijke reactie Wim1970. Ditnis nu precies Eddy bedoeld, verzuurde ouwe nicht dat je er bent. Als je homo’s wilt zien, ga je maar naar de sauna of de gaypride.

   • dick schreef:

    Je bent wel erg gevat de laatste tijd! Mijn complimenten!

 9. He1n schreef:

  Zet bij dit nummer een giga hunk….dan is het leuk.
  Tis nu eng

 10. GerardMartin schreef:

  Ik leg me bij Eddy neer, prullenbakspul dit en lekker goedkoop qua kleding en kapsel.

 11. DirkO schreef:

  Ook dit jaar geen finale voor Montenegro.

 12. Jarno schreef:

  1 België 2 Albanië 3 Georgië 4 Australië 5 Zweden 6 Montenegro

 13. Michael Adam schreef:

  Ik kan hier kort over zijn, het maakt me vrolijk! Dus van mij mag dit wél naar de finale! Het doet me een beetje aan George Michael denken dit.

  Wat betreft die diversiteit, voor ons in Nederland is dit geen shock performance. Maar ik vind het toch tof dat Montenegro dit stuurt. Op de Balkan waar zo ongeveer elke gaypride uit elkaar wordt geslagen kun je dit wellicht wel als divers bestempelen.

 14. Sandert schreef:

  Ik zie Europa hier niet massaal voor stemmen. Als Slavko met de hakken over de sloot de finale al haalt, zal het daarin wel als laatste eindigen..;

 15. Nordman schreef:

  Ik begin dit lied stiekem wat leuker te vinden. Het heeft een behoorlijk aanstekelijk refrein. Enige minpunten blijven voor mij wel de tekst van het lied en zijn manier van kleden. Toch gun ik Slavko wel een finaleplek, maar denk niet dat ie het gaat redden. 28/43

 16. smiegel schreef:

  kvind dit maar platte gay disco; voor de liefhebbers van gay disco natuurlijk smullen… voor de doorsnee kijker is dit abominaal slecht (en cliché helaas).

 17. Ria NL schreef:

  Ik gun Montenegro met Slavko ook een finaleplaats dit jaar, want eerlijk gezegd vind ik dit nummer erg leuk, ik vind het zelfs het leukste nummer wat er is ingestuurd door de ex- Joegoslavische landen, met de liedjes uit de andere landen heb ik helemaal niet zoveel dit jaar, en dat is wel eens anders geweest. Men zal het niet helemaal met mij eens zijn en dat mag natuurlijk, maar ik mis de mooie in hun eigen taal gezongen Balkan ballades ( maar dat mis ik bij alle landen die niet in hun eigen taal zingen, eerlijk gezegd). Dus wat mij betreft mag Montenegro naar de finale.

 18. Placide schreef:

  Echt een nummer voor in de gay disco en daar is zeker niets mis mee, want het swingt lekker de pan uit. Denk niet dat Europa hier massaal voor gaat stemmen, maar je weet het maar nooit.

 19. dick schreef:

  Nietszeggend prul wat door een aparte verschijning probeert er nog wat van te maken. Word beetje moe van dat geforceerde kijk mij is bijzonder zijn-gedoe.

 20. Kazzz schreef:

  Een echte valse vlecht, deze Slavko. Maar wel een gewaagde inzending en zeker voor een ex-Joegoslavische republiek, waar homoseksualiteit nog niet zo breed geaccepteerd is. Hij zou wel eens de nieuwe Deen (2004 Bosnië, ‘In the disco’) kunnen worden en zonder enige moeite de finale halen. Het is geen slecht lied, veel beter dan de meeste andere nummers uit ex-Yugo dit jaar en hij valt in ieder geval op. Eens kijken wat voor act hij er van maakt, dat heeft nog grote invloed op de kansen voor Montenegro.

 21. riccardo schreef:

  Goed fout en meer een kroeg nummer dan wat anders. Plat, cliché en soort van tijdloos. Lekker hard graag.
  Finale, ja! Onsympathieke uitstraling daarom geen hoogvlieger.

 22. Youri schreef:

  Vind dit nou geen super nummer maar wel eentje die de finale zou kunnen/mogen halen. Om daar ergens onderaan te eindigen, ik gun ze wel een finaleplaats, het lied zelf is niet heel slecht. Ik zie dit liever dan bijvoorbeeld het nummer van Roemenië.

 23. Bandido-Georgia schreef:

  Aparte en opvallende keuze, zeker voor een land als Montenegro, dat nou niet bekend staat als vreselijk tolerant. En ja, het is ouderwets, en enorm flamboyant, maar in een jaar voor ballades is dit een zeer welkomen afwisseling. Of Europa hier nou ook voor gaat betwijfel ik, maar persoonlijk vind ik het leuk!

 24. Hebbuzz schreef:

  Ik vind het gewoon lekker, een Alcazardeuntje, visueel zal het me minder aanstaan, maar hoop wel dat t naar de finale gaat.

  • Hebbuzz schreef:

   Herstel: heb hem net live gezien bij de livecast van Israel Callling. Hij gaat keihard onderuit. Zang ondermaats en wat een negatieve arrogante uitstraling heeft hij. Jammer. Kans op laatste plaats zou ik zeggen.

 25. Pompoen schreef:

  Dit is mijn quilty pleasure.
  Zo heerlijk fout dit.
  Mag van mij naar de finale;-)

 26. robbert-rotterdam schreef:

  Dit is het medicijn tegen elke inzending die zichzelf te serieus neemt. Vind het daarom wel leuk

 27. Dennis schreef:

  Ja dit is gewoon gezellig… Een lekkere meezinger voor in de auto en de gaykroegen. Heerlijk…………….
  Finale….? Van mij mag het maar ik denk niet dat hij door deze semi heen komt.
  1. België 2. Zweden, 3. Montenegro 4. Australië 5 Albanië 6.Georgië

 28. Gert schreef:

  He1n:
  Zet bij dit nummer een giga hunk….dan is het leuk.
  Tis nu eng

  Inderdaad. Heb er ook iets over geschreven: https://songfestivalwerk.wordpress.com/2017/04/04/1e-oordeel-2017-%e2%97%8f-the-peculiar-ones/

 29. Wim1970 schreef:

  Peter:
  Over tolerantie gesproken. Wat een walgelijke reactie Wim1970. Ditnis nu precies Eddy bedoeld, verzuurde ouwe nicht dat je er bent. Als je homo’s wilt zien, ga je maar naar de sauna of de gaypride.
  Ik hoef geen homo’s te zien.

 30. Wim1970 schreef:

  Peter:
  Over tolerantie gesproken. Wat een walgelijke reactie Wim1970. Ditnis nu precies Eddy bedoeld, verzuurde ouwe nicht dat je er bent. Als je homo’s wilt zien, ga je maar naar de sauna of de gaypride.

  Laat Nederland dan maar een Syrië-ganger sturen. Is ook divers en een getinte huid. Als dat niet politiek correct is, dan weet ik het ook niet meer. Of een kinderverkrachter, zijn ook minderheden.

 31. werner schreef:

  ik vind het ook wel leuk hoor

 32. Wim1970 schreef:

  dick:
  Je bent wel erg gevat de laatste tijd! Mijn complimenten!

  Dank je :-)

 33. dick schreef:

  Heb eens op internet naar live optredens van deze “zanger” gezocht en ook gevonden…. daar wordt je niet echt vrolijk van. Lis van het irritante gelispel en het matige engels kan de man werkelijk niet zingen. Dat in combinatie met zijn onsympathieke (kan hij natuurlijk weinig aan doen maar zo komt hij op mij over) uitstraling geef ik deze bijdrage weinig kans om de finale te halen. De juries zullen dit ook niet pruimen vrees ik.

 34. Kenny schreef:

  Montenegro dit jaar: ik denk 43e van de 43 dit jaar.

 35. Ran schreef:

  jawel, wat vraag je voor 1 kaartje

 36. Deniz schreef:

  Muziek is goed op zich, doet me denken aan de Disco-vibe die Bruno Mars vaak brengt. De act eromheen vind ik wat minder.