Kiev live: Slavko uit Montenegro moet het hebben van de show

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Willem schreef:

  De studio versie klinkt best lekker maar ik vind dit live zwaar tegenvallen. Ik gok dat jury’s dit gaan afstraffen en de televote zal niet genoeg zijn om de finale te halen. Het statement wat Conchita serieus probeerde te brengen, wordt hier wat mij betreft weer als circusact neergezet.

  • MarkusRotterdam schreef:

   Perfect verwoord. Ik draai het nummer ook regelmatig maar als ik de eerste rehearsels kijk…

 2. Sandert schreef:

  Wat ziet dat er amateuristisch uit op dat podium! Haha!

 3. Ria NL schreef:

  Ik denk zelf dat hij nog wel een aantal verrassingen in petto heeft. Het geheel komt wel mooi in beeld maar zijn zang vind ik wat tegenvallen. Ik hoop dat het allemaal goed komt want eerlijk gezegd vind ik dit best een leuke inzending van Montenegro..

 4. Kenny schreef:

  42e plaats moet wel lukken.

 5. ALL Wei schreef:

  Ik vind deze inzending uit Montenegro, en erg bijzonder dat ze dit doen hoor begrijp me niet verkeerd, wat weg hebben van een reclame voor pruiken met nep paardenstaarten. Het is geen zanger, maar een performer (ik kan dat in het Nld’s niet goed zeggen, want ik vind in het woord artiest meer ook de nadruk op zang liggen in een SONGcontest). Op die glitterbroek zouden de Toppers jaloers geweest zijn. Maar deze hele act kan mij niet bekoren. Ik wens ze het allerbeste toe, maar ik denk toch dat dit in de semi blijft steken. We hebben al een dansende aap en een Yodel-Rap act en zij komen heel wat overtuigender over dan deze dansende staart.

 6. Og@yne schreef:

  WALGELIJK. übergay ten voeten uit., plaatsvervangende schaamte Iemand (een hegge)schaar?

 7. ALL Wei schreef:

  Og@yne:
  WALGELIJK. übergay ten voeten uit.,plaatsvervangende schaamteIemand (een hegge)schaar?

  hehehe, ik snap je grapje, ivm met dat ding (op zijn hoofd eraf te knippen)!! Maar kijk uit mijn Beste met wat je hier nu zegt. Onlangs nog is er in Arnhem, homo gerelateerd geweld geweest tegen een paar jongens en eentje daarvan is zijn gebit zo beetje aan gort geslagen met een beton schaar!! Er zijn meerdere demo’s in Nld geweest met duizenden deelnemers, want dit moet echt niet zo zijn. Dus misschien ff bij je bericht een bijschrift doen, want hier maak je geen vrienden mee. Groet

  • Og@yne schreef:

   Jij hebt iig begrepen dat die (hegge)schaar voor die staart is bedoeld en het grapje ervan snapt.

   • Wim1970 schreef:

    Zullen we dan maar niks meer zeggen of heggenscharen, betonscharen, slijptollen en wat al niet meer? Homo’s zijn zo snel op hun tenen getrapt, het zijn net moslims, kunnen ook zo weinig hebben. Oeps, getrapt. Homo’s worden ook vaak getrapt, dus dat ook maar niet meer zeggen dan?

 8. Nordman schreef:

  Best grappig, maar live heel zwak en dan dat gezwaai met zijn staart….het ziet er niet uit. Dit kan echt niet naar de finale gaan.

 9. dick schreef:

  Pijnlijk slecht. Zoals ik al eerder aangaf is de “man” geen begaafd zanger. Dit in combinatie met een geforceerde onsympathieke uitstraling en zo te zien amateuristische aanstellerige podium act doet dit nummer volledig de das om. Volslagen kansloos.

 10. ALL Wei schreef:

  Og@yne:
  Jij hebt iig begrepen dat die (hegge)schaar voor die staart is bedoeld en het grapje ervan snapt.

  ja, dank voor je reactie. Ik snapte hem want ik denk er net zo over. Knip je die staart weg dan is er weinig meer over , want zingen kan hij hij niet zo goed. Toch dacht ik dat ik je er ff over moest aanspreken!! Groet

 11. Jan de Taalregelman schreef:

  Is dat de staart van Xandra ?

 12. RobbieR schreef:

  Het ziet er wel debielig uit zo, hysterisch doen met zijn staart en de matige zang.
  Ik hoop ook op een beter optreden, want ik vind het nummer wel erg leuk.

 13. ALL Wei schreef:

  RobbieR:
  Het ziet er wel debielig uit zo, hysterisch doen met zijn staart en de matige zang.
  Ik hoop ook op een beter optreden, want ik vind het nummer wel erg leuk.

  hehehe, Robbie. stja waar Sieneke nog met haar draaiorgel liep te zeulen.daar krijgt deze inzending ook nog wel een eeeh…………… staart?? ;-D

 14. Bjorn schreef:

  Dit is gewoon heerlijk fout. Het nummer op zich is niets mis mee, een middenmoot en best wel finalewaardig, maar het kan door de uitvoering ook te hysterisch gevonden worden, maar ja dat kunnen mensen een dansende aap ook vinden. Mocht het de finale halen dan verwacht ik zeker geen top 10.

 15. mike B schreef:

  Volgend jaar maar weer proberen

 16. Bandido - Georgia schreef:

  De studioversie is toch best leuk, maar deze eerste repetitie is om te huilen. Dit zou op deze manier niet door mogen gaan. Heel jammer, maar het niveau ligt toch wel een paar treden hoger dan dit.

 17. Placide schreef:

  Dit is zeker een lekker nummer, maar als je dat live gaat zingen en je moet met de billen bloot en je bakt er dan niets van, kun je beter thuis blijven of iemand sturen die wel kan zingen.

 18. ~ René ~ schreef:

  Zo bloot zijn die billen niet, er hangt een staart voor.