Kiev live: Armenië, Slovenië, Letland

You may also like...

15 reacties

 1. Paysbart schreef:

  Wow! Mooi Armenie. Mag van mij dik in de top eindigen. Ik vind dit persoonlijk veel beter dan Azerbeidzjan waar de meeste zo van gecharmeerd zijn.

 2. Leendert Jan schreef:

  Ik vind Armenië ook mooi, maar toch vind ik het jammer dat de sfeer uit de clip niet helemaal is doorgetrokken. Die vond ik veel meer bijzonder en mystiek. Wel vind ik het nu al veel mooier dan de Armeense uitvoering van vorig jaar, wat met die hologrammen toch uiteindelijk veel gedoe om niks was.

 3. Paysbart schreef:

  Slovenië: ik hou er van :-) Ik zal wel, gezien mijn leeftijd, ouderwets zijn, maar ik vind deze ballade heel wat beter te pruimen dan de moderne ballades uit Georgië en Albanië.
  En daar komt bij dat ik vind dat Omar de vorige keer in Kiev ook een finale plaats had moeten krijgen en toen niet kreeg, dus ik gun het hem deze keer ;-)

  • Gilles schreef:

   Ik lust ze alledrie, ben ook niet meer van de jongste ;-) en vind Slovenië niet ouderwetser dan de andere twee

   • Br@m schreef:

    De Sloveense ballade is tijdloos; heeft in mijn ogen niets met ouderwets te maken. Valt me hier wel vaker op dat als muziek refereert aan een eerdere periode dat daar meteen het label “ouderwets” op wordt geplakt maar dat is niet altijd terecht. ABBA muziek is van de jaren ’70/begin jaren ’80 en zou derhalve ook ouderwets moet zijn maar ook die muziek is in mijn ogen tijdloos.

 4. Michael Adam schreef:

  Armenië is ook echt geweldig. Verwacht ook ontzettend veel van ze! Slovenië doet me weinig maar stoort ook niet echt. Verwacht geen finale eerlijk gezegd. Letland vind ik geweldig! Nee ze is live niet loep zuiver maar of dat per se nodig is bij dit lied, ik vraag het me af. Dat ze geen charisma heeft is wel echt een hele vreemde vaststelling… ze is een van de meest kleurrijke types van het hele ESC dit jaar!

  • Michael Adam schreef:

   En de Toppers……… Laten we dit soort dingen aub niet vergelijken met de Toppers ;)

 5. Br@m schreef:

  Armenië: visueel ziet dit er goed verzorgd uit maar voor de rest doet het me niks.

  Slovenië: supernummer en schitterend gezongen door Omar. Één van mij favorieten dit jaar. Dit mag wat mij betreft beloond worden met een finaleplaats.

  Letland: meer dan afschuwelijk! Heb dit van meet af aan niks gevonden. Zangeres kan zo bij een boer het land op om als vogelverschrikster te fungeren. Wat een dikke crisis dit geheel. Barbara Dex Award kan ik ook weer van stal gehaald worden.

 6. Deniz schreef:

  Alle 3 erg goed. Slovenië is een verrassing, maar Omar weet goed gebruik te maken van het decor op het podium.
  Armenië voelt goed, maar ik had inderdaad ook liever iets zoals in de videoclip gezien.
  Letland is gewoon leuk en cool en heeft een grote kans om door te gaan omdat ze laatste zijn.

 7. danny schreef:

  Ik vind Armenie oogverblindend mooi in beeld gebracht, die strakke bewegingen en accenten die in het liedje gebrachten worden zijn subliem! ik zie dit als een top 5 in de finale eindigen.

  Slovenie is dan weer te oudbollig voor mij en het nummer doet me verder helemaal niks.

  Letland; het liedje is wel mijn ding, maar ik vind dat ze niet zo goed op beeld plakt; dit is niet echt een nummer dat op een eurovisie podium werkt maar eerder in een nachtclub! ik gun het ze wel want ik vind het wel een cool nummer; maar dit gaat zeker geen potten breken

 8. Ria NL schreef:

  Armenië vind ik qua lied erg goed en het geheel ziet er prachtig uit.
  Slovenië ziet er ook mooi uit, het liedje vind ik wel mooi en ik zou hem een finaleplaats van harte gunnen
  Letland ziet er wel mooi uit maar het liedje kan me gestolen worden.

 9. GerardMartin schreef:

  Mogen wat mij betreft alledrie sneuvelen in de halve finale.

 10. Tarsius Spectrum schreef:

  Letland staat echt superhoog op mijn favorietenlijstje, maar gaat het zo te zien aan de reacties niet redden. Jammer dat ze het donkere sfeertje van de clip (o.a. samurai-thema) niet hebben doorgetrokken naar de performance, want dat had denk ik hele hoge punten gescoord. Voor mij werkt deze energieke, neon-verlichte staging ook niet helemaal. :(

  Maargoed, blijft voor mij persoonlijk wel een torenhoge favoriet in de playlist :)

 11. Rosemary van Van schreef:

  Prachtig gezongen door Armenie hoop dat ze winnen

 12. Rosemary van Van schreef:

  Prachtig gezongen door Armenie hoop dat ze de winnaar worden