Britten op zelfde voet verder

You may also like...

25 reacties

 1. GerardMartin schreef:

  Al jaren de weg kwijt de Britten.

 2. RobbieR schreef:

  Zij denken te veel ESF, daarvan moeten zij af.

  • Matje schreef:

   Dat doen zoveel landen waar ook helaas Nederland zovaak de boot mee gemist heeft.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Helemaal mee eens en ook OGAE-leden de inzending laten mee-kiezen zou eigenlijk een no-go moeten zijn En dan gaat het niet zozeer om de smaak zelf van fans, maar meer omdat je zo te veel gewicht toekent aan een kleine subgroep. Muzikale revoluties binnen het ESF beginnen zelden of nooit door toedoen van fans.

 3. RobRotterdam schreef:

  Ik zou alles op alles zetten om Adele te vragen

  • Wim1970 schreef:

   Dan gaat ze winnen omdat het Adele is. Dan gaat Australie Kylie sturen, En Zweden Avicii enz.

   • Wim1970 schreef:

    Als Adele meedoet wordt het een oneerlijke competitie en dan kan ik me voorstellen dat landen gaan afhaken.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Vanuit het oogpunt van Adele zelf zie ik geen reden waarom zij het zou doen.

 4. Kenny schreef:

  Een 15e plaats is niet slecht. In 2014 werden ze 17e terwijl dat nummer beter was.

 5. Sandert schreef:

  Het falen van het VK op het ESF de laatste 15 jaar, je kunt er een boek over schrijven… wie begrijpt dat nou, een land met zoveel artiesten die internationaal succesvol zijn en tegelijk geen songfestival meer kan winnen. Ik vond Molly en Joe en Jake de laatste jaren best leuk, maar toch niet genoeg om op hen te stemmen.

 6. Jve schreef:

  De inzending vam vorig jaar was een van mijn favorieten en had naar mijn mening zeker top10-notering verdiend

 7. Arno schreef:

  Tja… het wil maar niet lukken. Misschien zouden ze de internationaal bekende meidengroep ‘Little Mix’ kunnen sturen? Kwalitatief goed, volop ervaring, van deze tijd en een professionele aanpak. ‘Eyes on the price-mentaliteit’. Al denk ik dat deze dames niet (meer) zouden meedoen aan een nationale competitie… En daarnaast zal hun agenda wel uitpuilen de komende tijd.

 8. GerardMartin schreef:

  Misschien wil Vera Lynn😉

  • RobRotterdam schreef:

   Of Berget Lewis, die nu De UK aan het veroveren is…..

   • robbert-rotterdam schreef:

    Hoever is ze daar al dan? Hoeveel rondes overleefd? Want als je verovert, heb je al gewonnen en zover is ze toch nog niet?

   • Matje schreef:

    In ieder geval is ze weer een ronde verder en word ze getipt als mogelijke winnaar , In GB is ze wel erg opgevallen bij de kijkers en pikt de media haar ook op . Hier de video van haar bootcamp optreden ( tweede ronde)
    https://www.youtube.com/watch?v=vNbdFCiJFEA

 9. robbert-rotterdam schreef:

  Een waanzinnig goede zangeres natuurlijk. Helaas is Nederland een land met weliswaar ontzettend veel goede zangers/zangeressen, maar met een gebrek aan goede schrijvers. Men richt zich op een paar megasterren en that’s it. Artiesten die er verder nog omheen lopen zijn wegwerpartikelen met incidentele hitjes. Wordt verder niet in geïnvesteerd. Misschien bereikt Lewis succes in het VK, en dan ook op lange termijn.

 10. RobbieR schreef:

  Ik heb helemaal niets met Berget Lewis, haar stem is ook zo schel.

  Maar goed het gaat over UK, ik hoop dat ze voor British pop gaan, daar scoren ze wereld wijd hits mee.

 11. Hebbuzz schreef:

  Wim1970:
  Als Adele meedoet wordt het een oneerlijke competitie en dan kan ik me voorstellen dat landen gaan afhaken.

  Alsof Adele boven alles staat. Een liedjes wedstrijd is per definitie een oneerlijke competitie. Ik moet trouwens nog zien of zij dan de favorieten rol zou kunnen waarmaken. Sergei Lazarov won ook niet , noch haakten oosteuropese landen af. Afhaken is voor zielepoten die niet in eigen kracht durven geloven.

  Haakt Nederland op voorbaat al af als Spanje meedoet aan de EK? Vond het nogal een vreemd argument. Adele zou veel kunnen betekenen en als zij daarmee een leuke prijs in de wacht sleept is mij dat om het even. Van mij mag ze drie keer op rij meedoen, desnoods voor San Marino.

  • Hebbuzz schreef:

   Vanuit het perspectief van een artiest die elke avond een arena vol kan krijgen begrijp ik wel dat die niet mee wil doen aan een songfestival, dat kost toch minimaal drie vier weken en daarmee dus gemiste inkomsten. Je moet een Songfestivalliefhebber zijn om dat er voor over te hebben. Wie veel verdiend wil immers bijna altijd meer verdienen.

  • Wim1970 schreef:

   TATU eindigde ook zo hoog omdat ze bekend waren.