Salvador Sobral zet zangcarrière tijdelijk stil

De winnaar van het afgelopen songfestival, Salvador Sobral, stopt vooralsnog zijn zangcarrière. De Portugees kampt al langere tijd met gezondheidsproblemen en moest de afgelopen tijd al concerten afzeggen. Hij wil zich de komende tijd richten op zijn herstel en heeft daarom ook zijn komende concerten afgezegd en zal ook niet meer de studio ingaan voor nieuw materiaal. Sobral zal vrijdag nog een concert geven in Estoril als (tijdelijk) afscheid.

12 reacties op “Salvador Sobral zet zangcarrière tijdelijk stil

 1. 1
  Joss says:

  Eerlijk gezegd ….. ik heb altijd gedacht dat er weinig/niets aan de hand was met Salvador ! Dat hij een kat/muis spelletje speelde met de media ! Op deze beelden is duidelijk te zien dat er wel degelijk iets mis is met zijn gezondheid ! Beelden opgenomen vanuit ziekenhuis kamer ! Een super laatste concert toegewenst en vooral heel veel beterschap toegewenst !!!!

 2. 2
  Misthere says:

  Arme man :(

 3. 3
  Michael Adam says:

  Z’n armen zijn echt ontzettend dun… hoop van harte dat hij snel beter is!

 4. 4
  RobbieR says:

  Dat Salvador snel sterker, beter mag terug komen met mooie muziek.

 5. 5
  Esmee says:

  Mooi lang haar heeft hij.
  Het zou trouwens wel handig zijn geweest als het filmpje hier van ondertiteling was voorzien. Mijn Portugees is namelijk niet meer wat het geweest is :-)

 6. 6
  Esmee says:

  En ik wens hem natuurlijk veel sterkte toe, en dat hij maar goed mag herstellen van wat het ook is dat hij heeft.

 7. 7
  Ria NL says:

  Ik wil hem ook heel veel sterkte en beterschap toewensen. Verstandig dat hij zijn gezondheid voorrang geeft boven zijn zangcarrière, je gezondheid is het allerbelangrijkste.

 8. 8
  Wim1970 says:

  :-(

 9. 9
  Wim1970 says:

  Mooie vent met een mooie kop met haar.

 10. 10
  GerardMartin says:

  Wat een treurig nieuws. Ik hoop dat het na z’n rustperiode snel beter met hem gaat en hij z’n carrière kan voortzetten. Ik wens ‘m veel geluk en gezondheid toe.

 11. 11
  dick says:

  Rot voor hem dat zijn gezondheid hem in de steek laat. Maar ik geloof dat ik hem op muzikaal gebied niet zal missen.

 12. 12
  Esmee says:

  Wat een naar bericht. Salvador is met spoed in het ziekenhuis opgenomen en ligt aan de beademingsmachine op een harttransplantatie te wachten. Er werd echter nog geen geschikte donor gevonden. Tering zeg.

Reageren niet meer mogelijk.