VRT nadert afrondingsfase in selectie artiest ESF 2018

De Vlaamse omroep VRT heeft aan songfestival.be bevestigd dat een selectiecomité is samengesteld met interne en externe specialisten. Dit comité is momenteel bezig is met het vinden van dé kandidaat voor het Eurovisie Songfestival 2018. Begin mei maakte de omroep al bekend dat er geen Eurosong komt met meerdere deelnemers.

De VRT tegenover onze çollega’s van songfestival.be: “Er lopen gesprekken met verschillende artiesten en hun entourage. Het gaat om uiteenlopende artiesten: bekende en onbekende artiesten. Het belangrijkste is dat er een goede match gevonden wordt. Alles begint met de artiest. Zodra die keuze gemaakt is, zullen we die bekend maken. Zodra de artiest gekozen is, maken we die bekend en gaat het selectiecomité opnieuw aan het werk om samen met de kandidaat de geschikte song en bijhorende act te vinden.”

9 reacties op “VRT nadert afrondingsfase in selectie artiest ESF 2018

 1. 1
  Chris says:

  Aka die Belgische site heeft dus niets nieuws ontdekt…

 2. 2
  Arne says:

  Stuur gewoon Natalia! Opgelost!

 3. 3
  Joss says:

  DELVIS for LISBOA !!!!!

 4. 4
  dick says:

  En weer kiest een land voor een interne artiest. Ik blijf daar mijn bedenkingen over hebben… Maar goed ik heb het idee dat de VRT het grondig aanpakt, vraag me af wie er in de selectiecommissie zitten:-)….

 5. 5
 6. 6
  Will Geerts says:

  Van mijn buurvrouw Tania tot mijn tante Jeanne, iedereen mag gaan maar NIET Natalia. Die ijdele koe op 2 benen heeft niet alleen haar kans en tijd gehad, ze is nooit degelijk podiummateriaal geweest met haar boertige weinig elegante uitstraling. De VRT zal in navolging van de RTBF trouwens eerder een jonger talent kiezen, vermoed ik.

 7. 7
  carla rogghe says:

  sylver moet en zal een comeback maken op het Eurovisie songfestival in lissabon.

 8. 8
  potito says:

  Sandrine van Handenhoven !

Reageren niet meer mogelijk.