Armenië verder met ‘Depi Evratesil’ voor selectie songfestival

De Armeense omroep AMPTV heeft bekend gemaakt dat opnieuw de selectieshow Depi Evratesil ingezet zal worden om de kandidaat voor het Eurovisie Songfestival te kiezen. Een verschil met vorig jaar- toen Artsvik als winnares uit de bus kwam- is dat in de vier live shows nu nieuwe liedjes ten gehore worden gebracht die speciaal voor deze shows zijn geschreven.

Tot 15 december kunnen liedjes worden ingezonden. Uitzenddata van de shows zijn nog niet bekend.

6 reacties op “Armenië verder met ‘Depi Evratesil’ voor selectie songfestival

 1. 1
  gj says:

  Lijkt heel erg op de oude Spaanse en Litouwse manier van doen. Ik word daar niet wild van – heeft nooit iets heel geweldigs opgeleverd…

  Ik vond het dit jaar heel frappant dat Artsvik verzoop. Het was een interessant nummer en het werd overtuigend gebracht, maar zo zie je ook weer dat het allemaal aan factoren ligt, en dat geen enkel land van steen is.

 2. 2
  Michael Adam says:

  Ik verwacht veel uit Armenië, zeker de afgelopen twee edities vond ik hun inzendingen bijzonder goed.

 3. 3
  Wim1970 says:

  Ja, ik was zelfs teleurgesteld dat Armenië dit jaar zo laag eindigde, was een grote favoriet van me. Vorig jaar ook geweldig.

 4. 4
  GerardMartin says:

  Nee, geen favoriet van mij Armenië, er is me dan ook niets bijgebleven van hun inzendingen.

 5. 5
  Kenny says:

  Inga Anush, Iveta Mukuchyan, Artsvik. Deze 3 vind ik het leukst van Armenië.

 6. 6
  RobbieR says:

  Afgelopen jaar had Armenië een sterk nummer en goed uitgevoerd.
  Ik snap nog steeds niet waarom het laag is geëindigd.

Reageren niet meer mogelijk.