Eurovisie Songfestival met 42 landen, thema: All Aboard

You may also like...

13 reacties

 1. dick schreef:

  All aboard….. behalve FYM dan:-).

 2. Ria NL schreef:

  Leuk logo, al ik vind het erg jammer dat Macedonië er niet bij zal zijn volgend jaar. Ik verheug me er nu al op. Ik hoop dat veel landen terug zullen keren naar liedjes in de landstaal, ik heb niets tegen een goed Engels-talig lied maar ik vind het de laatste jaren erg overheersen, daarom alleen al ben ik blij met Portugal als winnaar dit jaar

 3. Kenny schreef:

  Leuk logo en thema. Jammer van Macedonië. Ik had wel graag Kosovo en Liechtenstein erbij gezien. Waarschijnlijk doet Liechtenstein volgend jaar mee. ^^

 4. DenizNL schreef:

  Leuk, fris logo en passende slogan.
  Inderdaad jammer van Macedonië.

 5. Wim1970 schreef:

  En Rusland doet voor spek en bonen mee, kan net zo goed thuisblijven.

 6. Michael Adam schreef:

  Jammer van Macedonië, maar hetzelfde zeg ik over Bosnië, Slowakije en Luxemburg. Dat zijn gewoon landen die erbij horen.

 7. Wim1970 schreef:

  All aboard heeft zeker te maken met de vluchtelingenstroom.

 8. Misthere schreef:

  Dat logo! Wat een giller :)))
  T zou zomaar gejat kunnen zijn van een plaatselijke peuterspeelzaal……

 9. Wim1970 schreef:

  Er zijn nog steeds tickets verkrijgbaar voor EiC.

 10. Sandert schreef:

  Een jaartje overslaan is juist goed voor Macedonië, dan kunnen ze zich eens bezinnen hoe het kan dat ze in 10 jaar tijd maar één keer de finale gehaald hebben.

  Ik ben heel benieuwd hoe Portugal de show gaat aanpakken… het is de eerste keer voor hen, maar ik heb vertrouwen dat het beter wordt dan in Oekraïne dit jaar en in Oostenrijk in 2015. Gaan ze weer wat Zweden (zoals Björkman) bij de organisatie betrekken?

 11. Marek schreef:

  Wim1970:
  All aboard heeft zeker te maken met de vluchtelingenstroom.

  Ook het eerste wat bij mij opkwam. Hoop niet dat dat het geval is.