Songfestivalfeest ‘One More Night’ in Tilburg met Esther Hart!

Op vrijdag 29 december organiseert Café Peanuts in het centrum van Tilburg weer een ouderwets songfestivalfeest! Ter gelegenheid van het 15e jaar van deze website is er een gastoptreden van niemand minder dan Esther Hart die in 2003 Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival in Riga met het lied One More Night.

DJ Louis zorgt wederom voor ‘100% EUROVISION GUARANTEED’ muziek. De avond begint om 21.00u en de entree is gratis. Tot vrijdag 29 december bij Café Peanuts?

33 reacties op “Songfestivalfeest ‘One More Night’ in Tilburg met Esther Hart!

 1. 1
  Wim1970 says:

  One more night, ook zo’n draak van een inzending van Nederland.

    (Quote)

 2. 2
  Michael Adam says:

  One more night, een leuk lied gezongen door een leuke zangeres, had de finale moeten halen. Van al die keren dat dat niet lukte was deze zeer onterecht.

  Klinkt leuk, jammer dat het in Tilburg is. Dat zou een lange treinrit worden ;).

    (Quote)

  • 2.1
   Michael Adam says:

   Pardon, had het goede lied in m’n hoofd, maar compleet verkeerde uitslag;). Zij werd natuurlijk 13e, pas hierna ging het bergafwaarts met Nederland.

     (Quote)

   • 2.1.1
    Wim1970 says:

    Esther Hart STOND in de finale in 2003, toen waren er nog geen halve finales. Vanaf 2000 ging het trouwens bergafwaarts met Nederland, Linda Wagemakers was de eerste, ook zo’n vreselijk nummer, brrr.

      (Quote)

   • 2.1.2
    Michael Adam says:

    Had mezelf al verbeterd fijne Wim :)

      (Quote)

 3. 3
  Bas says:

  One More Night is voor die tijd een geweldige inzending! Wim1970 kun je ook iets anders dan zeuren? Vind je überhaupt wel wat leuk? Volgens mij heb je een zwaar leven.. Pfff…

  Lied stond ook in de finale Michael Adam en ‘we’ eindigden precies in het midden mede door de 12 punten van Rusland. Halve finales zijn pas een jaar later ingevoerd.

    (Quote)

  • 3.1
   Wim1970 says:

   Jazeker vind ik wat leuk. Birds, Alles heeft ritme, Amsterdam, Katinka, Alles met je delen, Vrede, enz. Ik vind genoeg leuk.

     (Quote)

   • 3.1.1
    Peter says:

    Je vergeet je Griekse vriendje helemaal Wim1970. Sinds wanneer vindt jij wat leuk?

      (Quote)

   • 3.1.2
    Wim1970 says:

    Dat spreekt voor zich dat ik die leuk vind :-)

      (Quote)

   • 3.1.3
    dick says:

    Alles heeft ritme…. amai…. dat meen je niet… kinderen voor kinderen xl niveau. Maywood verknalde de live versie, klonk voor geen meter met het orkest… hadden beter een muziekband van metropool mee kunnen nemen… Amsterdam is een klassieker vooral het live optreden tijdens het esc 1980… Katinka ach ja…. ver voor mijn tijd….

      (Quote)

 4. 4
  Wim1970 says:

  Ik hoop dat ooit Corinne Hermes eens medepresentator wordt tijdens EiC. Si la vie est cadeau was het beste songfestival-liedje ooit.

    (Quote)

 5. 5
  Bas says:

  Je bedoelt vast: IK VIND of IK VOND. Dat is heel wat anders dan WAS of IS….

  Wat betreft dit feestje. Altijd leuk bij Peanuts in Tilburg. Ik ben van de partij!

    (Quote)

 6. 6
  jos says:

  gaat lekker zo met jullie hier

    (Quote)

 7. 7
  gj says:

  Esther is een sympathiek mens en het nummer was vooral voor toen een hele fijne inzending. Kan het nog steeds waarderen. Had nog altijd liever Esther dan de draken van 2004 en 2006. Toch de eerste helft gehaald met 10 jurypunten uit Rusland! Wie weet had het nog beter gedaan als er meer juryinput was.

    (Quote)

 8. 8
  Nordman says:

  One More Night is niet zo’n originele inzending, maar oh wat vind ik’m fijn! Blijft toch wel één van mijn favoriete NLse inzendingen dankzij de geweldige Esther Hart die destijds een heel goed album heeft afgeleverd!

    (Quote)

 9. 9
  dick says:

  Vond One More Night een prima song en Esther Hart misschien wel de beste zangeres van die edite MAAR wat werd het rommelig gebracht op het podium… die 13e plaats was wat mij betreft veel te laag als je ziet wat er voor haar geëindigd is.

    (Quote)

 10. 10
  Peter says:

  dick:
  Vond One More Night een prima song en Esther Hart misschien wel de beste zangeres van die edite MAAR wat werd het rommelig gebracht op het podium… die 13e plaats was wat mij betreft veel te laag als je ziet wat er voor haar geëindigd is.

  Ze had wel een Marcel B. Award gewonnen….voor haar perf/voice in Riga👌

    (Quote)

 11. 11
  Wim1970 says:

  Corinne Hermes back in Munich 2009, erg leuk :-)

  https://www.youtube.com/watch?v=shpFAcqXg-k

    (Quote)

 12. 12
  Intel Ligent says:

  dick:
  Alles heeft ritme…. amai…. dat meen je niet… kinderen voor kinderen xl niveau. Maywood verknalde de live versie, klonk voor geen meter met het orkest… hadden beter een muziekband van metropool mee kunnen nemen… Amsterdam is een klassieker vooral het live optreden tijdens het esc 1980… Katinka ach ja…. ver voor mijn tijd….

  “Voor mijn tijd” vind ik altijd zo’n idiote te pas en te onpas gebruikte opmerking. Net of dat je niets kan en/of hoeft te weten dat er voor iemands geboorte ook al leven was. Wordt vaak gebruikt in kwisjes bijvoorbeeld door “domme” mensen; “dat was ver voor mijn tijd hoor dat kan ik niet weten” brrrr😫

    (Quote)

  • 12.1
   dick says:

   Wat een domme opmerking! Dat iets van voor mijn tijd is wil alleen maar zeggen dat dat niet mijn ding is en ik daardoor geen oordeel ga vellen mbt het vergelijk met latere songfestival deelnemers namens nederland.

     (Quote)

 13. 13
  Sandert says:

  One more night… was een goed lied voor het songfestival. Goed uitgevoerd ook, daar in Riga. Had in de top 10 mogen eindigen! Ik herinner me ook nog de bloedstollende puntentelling, met die arme Belgen die de hele tijd bovenaan stonden en in extremis nog werden ingehaald door die schreeuwende Turkse.

    (Quote)

  • 13.1
   Wim1970 says:

   Bij de laatste jury van de 1e plaats worden verdreven na een tijdje bovenaan te hebben gestaan, heel wrang. Ik vond België echt vreselijk, al was het voor het imago van het songfestival wel beter geweest als België had gewonnen. Gelukkig doen de West Europese landen het de laatste jaren uitstekend. Turkije was inderdaad schreeuwerig, maar wel een lekker nummer.

     (Quote)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *