Eugent Bushpepa voor Albanië naar Lissabon

You may also like...

43 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Yes, blij mee mooi liedje. Ik hoop dat ze er niet aan gaan sleutelen.
  Maar ik heb het idee dat het in het Engels ook niet verkeerd klinkt.

  Piëdestal was ook prachtig, maar in eigen taal.

 2. Henk schreef:

  uitstekende keus: mooi liedje!
  Blij mee!

 3. edmol schreef:

  Geweldig !

 4. Deniz schreef:

  Zo dat is een mooie start voor het nog lange Songfestivalseizoen dat we te goed hebben. Echt uitstekend nummer, ben benieuwd hoe de ingekorte versie zal klinken. Hopelijk blijft het Albanees.

 5. Hebbuzz schreef:

  Palingsound wint, zal denkelijk blijven steken als het in deze 3J’s presentatie blijft hangen. Schijnt dat dce zanger vooraf in een interview gezegd heft dat hij Albanees zal zingen mocht hij het ticket naar Lissabon winnen.

  Ik vind het geen slecht lied, maar wel heel erg gedateerd.6/10

  • ~ René ~ schreef:

   Grappig, ik dacht ook meteen aan de 3J’s: prima stem, prima lied, prima wit pak maar geen prima wauw in de vorm van dit raakt me …

   • RobbieR schreef:

    Het betere werk van de 3 J’s dan.
    Ik vind dit lied totaal niet lijken op hun slechte inzending van 2011.

 6. Ria NL schreef:

  Geweldige winnaar met een prachtig lied. Ik ben benieuwd wat er nog van over blijft als de nieuwe ingekorte versie te horen zal zijn. Ik hoop dat hij in het Albanees zal blijven, maar dat zal wel niet gebeuren, vrees ik. Maar voor dit moment ben ik heel blij met de winnaar !!!

 7. Bandido - Georgia schreef:

  Heel middelmatig dit. Ouderwets, komt laat op gang en eentonig. Veel geschreeuw ook. Het niveau van de overige nummers moet wel heel laag zijn wil dit de finale halen.

 8. Eddy schreef:

  Nou, eerste geselecteerd liedje en meteen al een erg mooie keuze. Ongetwijfeld te ‘gedateerd’ voor het ESC maar … dat heeft Sobral verleden jaar ook zo’n miljoen keer te horen gekregen.

 9. Michael Adam schreef:

  Yesssss heel erg blij met de uitslag! Hoop net als de rest dat het lied in het Albanees gezongen wordt en ja, het zal flink moeten worden ingekort. Maar ik vind het een mooie eerste keus voor Lissabon!

 10. Wim1970 schreef:

  Ik vraag me altijd af waarom Albanië altijd van die lange nummers heeft.

  • Bas schreef:

   Dit festival bestond al voordat Albanië meedeed aan het Eurovisie Songfestival. Idem San Remo in Italië. Het festival laat zich geen regels opleggen en is gericht op de nationale markt. Over Eurovisie wordt later pas nagedacht door de omroep.

 11. Matje schreef:

  Goed stevig nummer en vertolkt door een prima zanger. Goede keuze en mooi begin van het nieuwe songfestival seizoen.

 12. Alrightguy schreef:

  Geen idee waar het nummer over gaat maar het raakt me wel. Fantastische eerste inzending voor 2018!

 13. Nathanaël schreef:

  RobbieR:
  Het betere werk van de 3 J’s dan.
  Ik vind dit lied totaal niet lijken op hun slechte inzending van 2011.

  De 3J’s hadden het ook in het Nederlands moeten houden.. STUKKEN BETER!

 14. Peter schreef:

  Wat een slecht nummer. Wat een geschreeuw. Vreselijk

 15. GerardMartin schreef:

  Hij doet z’n best maar mij doet dit weinig tot niks.

 16. Kenny schreef:

  Dit is iets beter dan wat Albanië de afgelopen paar jaar heeft ingestuurd. Maar ik denk niet dat het naar de finale gaat. Not my cup of tea. ;)

 17. Hans schreef:

  Wat een heerlijk nummer – prachtig! Dit raakt mij! Moet in Albanees blijven!

 18. RobbieR schreef:

  Ps gaat niet zo lekker met Salvador. Zie twitter, ik hoop op een snel en goed herstel voor die jongen.

 19. Detlev schreef:

  Omdat Albanië altijd het eerste nummer op de CD is vind ik het fijn dat er nu een mooi nummer is gekozen die ik niet steeds hoef over te slaan zoals dat in voorgaande jaren vaak wel het geval was.

 20. RobbieR schreef:

  Klopt het dat het toch een Engelse versie wordt?

  Vind ik niet erg hoor bij dit liedje, hopenlijk een fijne tekst.
  Ik heb het liedje al diverse keren gedraaid.

 21. robbert-rotterdam schreef:

  Ik vind dit nummer duidelijk iets eigens hebben en daar hou ik van. Ouderwets vind ik het niet Dan kan men het hele ESF wel afschaffen, want recente trends worden nauwelijks nog neergezet. En dat geeft toch ook niets.
  Als dit lied in het Engels gebracht wordt, denk ik dat het weinig schade kan opleveren. Het zou niet de rare combinatie compositie-taal opleveren die we uit eerdere jaren kennen.
  Het ergste zou zijn als ze het arrangement, instrumentatie zouden aanpassen naar iets Noord-/ West-Europees., zoals ze dat bij Fairytale al eerder gedaan hebben. Dat zou naar mijn gevoell erger kunnen zijn dan de taal wijzigen. In dit geval dan.

  • robbert-rotterdam schreef:

   O, en die ogen dicht de hele tijd is niet best. De artiest heeft zijn gehele optreden nog geen cameragevoel getoond. Dat is wat mij betreft ook de enige overeenkomst met de 3JS. Dat moet veranderen.

   • RobbieR schreef:

    Ik weet wel zeker dat de perfomance bijgeschaafd wordt.
    Dat zag je ook met de vorige inzendingen.
    Ook al vielen sommige versies in het Engels tegen, aan de perfomance werd wel gewerkt.

 22. Esmee schreef:

  Heb het nummer twee keer gehoord en het zegt me niet zoveel.

 23. Hans schreef:

  Ik vind de Albanese nummers eigenlijk altijd goed al vind ik het meestal jammer dat de nummers in het Engels vertaald worden. Is nl. niet nodig!

 24. riccardo schreef:

  Ik zou echt niet weten op basis waarvan dit hoge ogen zou moeten gaan gooien. Zeer mi

  Zeer middelmatig als je het mij vraagt. Als song geen sterke bijdrage, in stijl niet relevant. Geen finale.

 25. dick schreef:

  Benieuwd naar hoe de uiteindelijke versie gaat klinken want Albanie laat vaak veel aan het nummer sleutelen. Vind de huidige versie een tikkie ouderwets maar wel iets hebben….

 26. S@ga schreef:

  Hoe kun je nu al zeggen dat dit lied niet de finale zal halen zonder de andere nummers gehoord te hebben?

  • Kenny schreef:

   Als ik naar de afgelopen 2 jaar kijk dan gaat Albanië nog steeds voor de zelfde soort nummers. De kans is gewoon heel klein dat dit nummer naar de finale gaat. Ik heb gisteren het nummer kort gehoord, maar ik weet nu al niet meer hoe het nummer klinkt. ;)

   • riccardo schreef:

    Ben ik met je eens Kenny. Ook bij mij blijft dit muzikaal op geen enkele manier hangen. De paar knappe uithalen zijn enigszins memorabel. Wel leuk of best aardig, daarmee red je het niet.

  • Peter schreef:

   Weet je dat nou nog niet? Op deze weblog zitten hele slimme mensen die de wijsheid in pacht hebben en niet tolereren dat anderen een andere mening zijn toegedaan.

 27. Paysbart schreef:

  Ik houd er van. Hopelijk blijft het in het Albeens en krijgen we in Lissabon meer dan 5 liedjes in een andere taal!

 28. Leendert Jan schreef:

  Blijft niet echt hangen bij mij. Het duurt ook lang voor het een beetje op gang komt en dan krijgen we weer de typisch Albanese bombast. Hij heeft wel een erg goede stem.
  Tja, afwachten maar hoe het straks gaat klinken als het naar drie minuten versleuteld is. Tot die tijd valt er niet zoveel zinnigs over te zeggen.

 29. Johnny 1962 schreef:

  Ben het helemaal eens met alrightguy.!! Geweldig eerste gekozen liedje. Moet in het albanees blijven .klinkt geweldig zo. Ik ben blij met deze keuze.

 30. Michael Adam schreef:

  Het lied zal vertolkt worden in eigen taal! Te lezen op Eurovoix.

  Eugent Bushpepa has stated that “Mall” will remain in Albanian for the Eurovision Song Contest 2018 in Lisbon, Portugal.

  In an interview with Eurovision Albania, Eugent Bushpepa has confirmed that “Mall” will remain in Albanian for the 2018 Eurovision Song Contest in Portugal. In the interview with Andri Xhahu, Eugent stated that he does not want to change the lyrics into English as the Albanian lyrics fit the melody of the song.

  “Mall” will have to undergo a revamp due to it currently exceeding the 3 minute rule, by well over a minute. The last time that a song in Albanian represented Albania at the Eurovision Song Contest was in 2013, when Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko performed “Identitet” in Malmo, they failed to qualify for the final.

  • Kenny schreef:

   Dat is goed nieuws. Maar ik denk nog steeds dat het liedje weinig kans gaat maken. Ik hou zelf niet van dat lied.