Jessica Mauboy gaat voor Australië naar Lissabon

You may also like...

17 reacties

 1. Jane_doe10 schreef:

  Dan hoop ik dat ze toch wat zuiverder zal zingen dan in 2014….

  • Kenny schreef:

   Ja inderdaad. Ze had toen wel een leuk nummer. Maar ze zong inderdaad niet heel goed toen :P

 2. Peter schreef:

  Ik me haar totaal niet voor de geest halen, dus geen indruk gemaakt toen.

 3. GerardMartin schreef:

  Nooit van gehoord, laat staan gezien.

 4. Sandert schreef:

  De deelname van Australië was in 2015 een leuke stunt, maar wat mij betreft was het daarbij gebleven. Het gegil van Dami Im vond ik vreselijk en het gegil van Isaiah vorig jaar nog slechter. Het is me een raadsel waarom de jury’s er massaal voor vielen.

  Ik zou Australië dus liever niet meer zien op het ESF, maar goed, als ze toch zo nodig moeten meedoen, dan hoop ik in ieder geval op een andere stijl dan hun vorige bijdragen.

  • Wim1970 schreef:

   Ik vond The sounds of silence echt geweldig. Alleen omdat het uit Australië kwam, gunde ik het de overwinning niet. Australië heeft niks te zoeken op het songfestival omdat het niet mag organiseren bij eventuele winst. Winnen is organiseren. Wil of mag je dat niet, blijf dan weg!

   • Matje schreef:

    Het is de EBU die hen toe heeft gelaten dus hebben zij het recht om deel te nemen net als anderen . Daarbij , tenminste als je de originele gedachten uit 1956 hanteert, stem je voor het lied en niets anders.

 5. RobbieR schreef:

  Bij haar krijg ik zo’n power ballad gevoel, daar wordt ik wel een beetje moe van.
  En wat was ze slecht in 2014, liedje vond ik ook niets.

 6. Matje schreef:

  FF wat op YouTube gekeken hoe het haar live afgaat en dat is van een bedenkelijk niveau.

 7. Ria NL schreef:

  Ik had gelezen dat ze met een uptempo of een mid tempo wil deelnemen. Ik ben benieuwd en hoop dat ze live nu wel beter zal zijn dan tijdens haar interval-act in 2014. Ik vind het wel leuk dat Australië meedoet aan het ESF en hoop op een goed liedje.

 8. Ria NL schreef:

  Ik had gelezen dat ze met een uptempo of een mid tempo lied wil deelnemen. Ik ben benieuwd en hoop dat ze live nu wel beter zal zijn dan tijdens haar interval-act in 2014. Ik vind het wel leuk dat Australië meedoet aan het ESF en hoop op een goed liedje.

 9. gj schreef:

  Blijft toch echt een gedoe dit. Europa is ook maar een construct.

 10. Peter schreef:

  Het land heeft geen toegevoegde waarde, alleen het feit dat ze al jaren trouw het festival uitzenden en het zeer populair is daar, niet verwonderlijk natuurlijk met all die Europese immigranten.

 11. Bobby de Bruyn schreef:

  Nooit echt het nut van Australië op het Songfestival gesnapt, behalve dan als geldmachine en nettobetaler. Volgens mij interesseert het hen zelf ook niet al te veel meer. Ik zie ze er nog uitstappen.

 12. Wim1970 schreef:

  Matje:
  Het is de EBU die hen toe heeft gelaten dus hebben zij het recht om deel te nemen net als anderen . Daarbij , tenminste als je de originelegedachten uit 1956 hanteert,stem je voor het lied en niets anders.

  Australië is één van de landen waar ik nooit op zou stemmen, hoe goed hun lied ook is. Die andere landen zijn Rusland en de Big5

 13. Ik schreef:

  Sorry, maar waar zeuren jullie zo verschrikkelijk om. Israël is toch ook geen land dat hoort bij Europa en de Europese Unie. Waarom Australië dan helemaal afkraken en Israël niet? Er zijn genoeg landen die meedoen aan het Songfestival en die niet eens bij de Europese Unie of Europa horen dus ga nou niet per se allemaal zeuren op Australië. Dami Im was geweldig en Guy Sebastian ook. Alleen jammer van Isaia Firebrace van zijn live performance. Laat Australië gewoon meedoen als ze dat leuk vinden, waar maken jullie je zo druk om.