Salvador Sobral heeft een nieuw hart

Songfestivalwinnaar Salvador Sobral heeft een nieuw hart gekregen. Chirurg Miguel Abecacis heeft tegen een Portugese krant gezegd dat de operatie goed is verlopen.

Sobral moet voorlopig aansterken in het ziekenhuis in Lissabon. Hij leed al langer aan een gevaarlijke hartaandoening en stopte in september met optreden, in afwachting van een donorhart. Volgens zijn dokter kan de zanger, als alles goed verloopt, na zijn herstel ‘een volstrekt normaal leven’ leiden. (bron: NOS, diverse Portugese media. Foto: Songfestivalweblog)

11 reacties op “Salvador Sobral heeft een nieuw hart

 1. 1
  Kenny says:

  Toen ik dit bericht las dacht ik heel even of er iets anders stond (in een fractie van een seconde) maar gelukkig is het goed nieuws.

 2. 2
  ray says:

  Geweldig nieuws,sterkte en een voorspoedig herstel

 3. 3
  GerardMartin says:

  Topnieuws, heel erg fijn voor hem. En nu maar rustig aansterken zodat ‘ie er in mei bij kan zijn.

 4. 4
  RobbieR says:

  Zeker geweldig nieuws, het zou zo fijn zijn om hem volgend jaar te zien en horen zingen.

 5. 5
  Esmee says:

  Wat goed dat dat kan. Ik hoop op een goede afloop!

 6. 6
  Ria NL says:

  Dit is erg mooi nieuws !! Ik ben heel blij dat de operatie goed is verlopen, Ik wens Salvador van harte een spoedig herstel toe en hoop dat hij in mei erbij kan zijn.

 7. 7
  Hebbuzz says:

  Wat fijn, ik had mijn paswoord van mijn computer zijn naam verwerkt zodat elke keer als ik inlogde ik een schietgebedje voor hem deed. Toevallig moet ik net vandaag een nieuw paswoord verzinnen….

 8. 8
  Esmee says:

  Op 24 december werd in de media bericht, dat Salvador opnieuw opgenomen op de intensive care, doordat hij last had gekregen van, ditmaal, nierfalen. Dat is niet best. Maar op 28 december mocht hij de intensive care gelukkig al weer verlaten. Hij zou nu op ‘medium’care zijn. Op 28 december werd hij ook 28 jaar, dus dat was op zijn verjaardag.
  Hij heeft een berichtje geschreven aan zijn fans, bedankte voor alle goede zorgen, energie en gezondheidswensen die hij heeft gekregen.

  Ook liet hij weten op dat moment helemaal weg te zijn van het nummer ‘Vincent’, in een uitvoering van de Brit James Blake. Tja, ik zou me zomaar kunnen voorstellen dat Sobral het zelf zo zou kunnen of willen brengen.

  Voor de liefhebbers, en voor de leuk vanwege het communiceren, hierbij de link naar dat nummer.
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=MR-STh8jECU

  • 8.1
   Esmee says:

   En o ja, en er werd ook gezegd dat zijn herstel nu wel nóg langer zou gaan duren.
   We gunnen hem de tijd, uiteraard.

 9. 9
  Esmee says:

  Floep! Terug van weggeweest. Salvador is uit het ziekenhuis! :-)

Reageren niet meer mogelijk.