29 januari loting halve finales Eurovisie Songfestival

You may also like...

13 reacties

 1. Kenny schreef:

  Ik hoop dat we een goed positie krijgen. En ik hoop dat we in de 2e halve finale zitten. ;)

 2. Peter schreef:

  Als het nummer goed is en de uitvoering super, dan maakt het totaal niets uit in welke halve finale je zit en welke startpositie je hebt.

  • Kenny schreef:

   Inderdaad. Ik weet zeker dat Waylon met een prachtig nummer komt. Ik heb een goed gevoel over het aankomende songfestival. ;)

 3. Matje schreef:

  Zelfs zonder de hulp van de Belgen lukt het ons de laatste jaren ook de finale te halen. Een goede startpositie is natuurlijk ook mooi maar daar ontbrak het Nl ook van. Het kan dus allemaal zonder dit alleen met dit heb je wat meer zekerheid.

 4. gj schreef:

  Het maakt op zich heel veel uit voor heel wat landen… vooral landen als Macedonië.

  Kwaliteit gaan we toch niet eerder opmaken dan 20 maart.

 5. Sandert schreef:

  Ik hoop dat Waylon met een superlied komt waar Europa niet omheen kan. Dan maakt die potindeling geen snars meer uit. Maar als zijn lied tegenvalt, zoals dat van Trijntje in 2015, dan liever België bij ons in de halve finale.

  • Peter schreef:

   Als een lied tegenvalt zoals dat van Trutje Oosterhuis dan ben je het niet waardig naar de finale te gaan. Nederland of niet, alleen een top nummer kan Waylon naar de finale brengen, zo niet, dan gewoon weer snel naar huis.

 6. RobbieR schreef:

  In onze pot zitten de twaalfgevers van 2014, behalve België. Die gaf die 12 het jaar daarvoor.
  Inderdaad maakt het niets uit waar wij zitten, met een goed liedje komen wij er wel.

  Alhoewel Albanië, Wit Rusland, Azerbeidzjan, SAN Marino, Malta niet zo scheutig zijn met hun punten voor NL. Ook niet met een goed liedje zoals in 2014.

 7. robbert-rotterdam schreef:

  Als je een topliedje hebt, maakt het niet uit waar je zit. Inderdaad. Zeker niet in de semi’s (slechts 18 of 19 deelnemers) waar de liedjes in de eerste helft niet meteen vergeten worden.
  Is de concurrentie groot en steek je NIET met kop en schouders boven de concurrentie uit, dan is een goede loting echter nooit weg en kan het verschil zijn tussen net aan kwalificieren en net niet kwalificeren.

 8. robbert-rotterdam schreef:

  Dirk Marko:
  We gaan dit jaar voor de winst toch?

  Zeker, maar als dat niet gaat lukken, dan liever met de hakken over de sloot in de finale dan helemaal geen finale

 9. Esmee schreef:

  Leuk!