Rybak, Mwangi en Wallmann in Noorse finale

You may also like...

27 reacties

 1. Peter schreef:

  En Rybak valt zwaar tegen. Niet doen zou ik zeggen.

 2. RobbieR schreef:

  Rybak en Stella vallen tegen meest interessants is het liedje van Rebekka (producer van linzending 2015)

 3. robbert-rotterdam schreef:

  Conclusie na één keer luisteren: vooral een verzameling van aardige radioliedjes, waarbij nauwelijk inzendingen er echt uitspringen. Als ik moet kiezen, dan Rebecca.
  Rybak begint leuk met zijn jazzy/funky song, maar als we belanden bij het zgn sing-along gedeelte dan haak ik af en gaat het nummer me irriteren.

 4. Gerrit schreef:

  Vindt Rybak niks

 5. Gerrit schreef:

  Dan Rebekka maar

 6. Ria NL schreef:

  Ik heb de liedjes beluisterd en ik vind het over het algemeen teleurstellend. De 3 liedjes die er bij mij uitsprongen zijn:

  1. Rebecca Thorsen – Who we are
  2. Charla K – Stop the music
  3. Alejandro Fuentes – Tengo otra – al had dit liedje in Spanje ook niet misstaan.

  De andere 7 liedjes vind ik matig tot slecht. Dus op dit moment zou ik kiezen voor Rebecca.

 7. Rene schreef:

  Who we are is geschreven door Monster Like Me zanger/schrijver. Vind het ook dit jaar het beste nummer.

 8. Br@m schreef:

  Rebecca Thorsen of Vidar Villa; die twee springen er voor mij uit. De rest is niks byzonders.

 9. Kenny schreef:

  Vidar villar en Alexander Rybak hebben redelijk leuke nummers. Aleksander Wallmann heb ik dan op de 3e plaats. En de rest vind ik helemaal niks.

 10. Bas schreef:

  Rebecca of Ida Maria springen er voor mij uit in een goede voorronde waar volgens mij vooraf geen grote favorieten zijn. Liedjes Aleksander, Tom Hugo, Alejandro Fuentes klinken ook lekker. Rybak heeft een slim, maar kinderlijk liedje. Met juiste regie, visuals acht ik het lied op voorhand niet kansloos.

 11. Marc schreef:

  Het nummer van Aleksander Wallmann springt er voor mij het meest uit maar denk dat een verrassende staging uiteindelijk de winnaar zal bepalen. En denk dat Rybak dan een gevaarlijke outsider kan zijn!

 12. Dubbelfrisss schreef:

  Oei, dit is niet echt goed.
  Bij komen de heren er beter vanaf dan de dames.
  Geen enkele zangeres kan mij bekoren met haar/hun lied.
  De heren daarentegen wel… een beetje.
  1. Alejandro Fuentes
  2. Vidar Villa
  3. Tom Hugo

 13. Esmee schreef:

  Heb het hele rijtje gehoord. Was benieuwd. Ik vind het liedje van Alexander Rybak toch nog wel de leukste dat er bij zit.

 14. Esmee schreef:

  ‘de leukste’ moet zijn: ‘het leukste’.

 15. riccardo schreef:

  Stella en Alexandra dan maar, lekker ongecompliceerd en vrolijk.
  Paar nummers met leuke dingetjes maar niet een goed van begin tot eind. Wat dat betreft klopt het nummer van Rybak weer beter.

 16. gj schreef:

  Het zou me verbazen zou het niet Rybak worden op naam alleen.

 17. Michel schreef:

  Zonder de voorkennis te hebben dat dit de nummers van Noorwegen betreft (zonder Alexander Rybak) zou ik denken dat dit de voorronde van Denemarken betrof. Hoog niks-aan-de-hand-radio-gehalte. Niks mee, maar geen kanshebbers/hoogvliegers.

 18. Henk schreef:

  Charla K’s liedje is geschreven door Per Gessle van Roxette!

 19. Bandido - Georgia schreef:

  Ik dacht ook dat ik in de Deense voorronde beland was: veel “muzak”, en het zou op Sky Radio niet misstaan. Niet slecht, maar niks springt er echt uit. Ik denk dat als ik dan toch iets moet kiezen, ik ga voor “Who we are”, maar ook daar word ik niet echt warm of koud van.

  Het liedje van Alexander Rybak begint aardig, maar dan loopt het vast. Leuk dat hij na bijna tien jaar weer meedoet, en ook wel gedurfd, maar ik had toch gehoopt op iets spannenders. Al met al vind ik dit de zwakste Noorse finale in jaren.

 20. Nordman schreef:

  Ik vind de inzendingen van Ida Maria, Rebecca, Stella & Alexandra het best. Had niet verwacht dat Rybak weer mee zou doen. Zijn inzending gaan mensen natuurlijk vergelijken met Fairytale. Je moet dan wel met iets heel sterks komen. Dat vind ik zijn lied zeker niet, het is ook niet mijn smaak. Ik ben ook eigenlijk alweer vergeten hoe het lied ging. Stiekem wel benieuwd naar de live uitvoering. Ik verwacht dat Rybak dit nummer naar een hoger niveau tilt.

 21. dick schreef:

  Na het beluisteren van de liedjes kan ik nou niet zeggen dat er iets echt uit springt. Rybak valt ronduit tegen en dat geintje met een viool hebben we nu wel gehad denk ik….

 22. GerardMartin schreef:

  Het enige liedje wat nog een beetje spannend is vind ik het noorstalige, de rest prullenbak zou ik zeggen.

 23. gj schreef:

  Nu dat ik de visuals zie van Alex Rybak’s nummer – toch niet fout op zich. Sowieso beter dan “Fairytale”.

 24. Michael Adam schreef:

  Rybak z’n nummer zit wel heel goed in elkaar en ik denk zeker dat dit live gaat opvallen. Maar de lyrics vind ik persoonlijk behoorlijk irritant. Ik sluit me bij velen hier aan, Rebecca heeft een prima lied. Ook het lied van Aleksander Walmann vind ik wel lekker.

  Vorig jaar viel het me bij de Noorse nummers op dat veel liedjes live veel beter uit de verf kwamen, de studio versies vond ik toen bijna allemaal niets.