Dit zijn de 6 kandidaten in Zwitserland

You may also like...

20 reacties

 1. Marc schreef:

  Zwitserland wil zeker niet naar de finalen?! Wat een slechte nummers

 2. riccardo schreef:

  Compass, leukste van de zes voor mij.
  De Zwitsers zijn kampioen verkeerde keuzes maken. Bij deze selectie geen uitschieters of hooglopers als ik het zo hoor.

 3. werner schreef:

  allemaal een beetje hetzelfde ,maar niet echt slecht hoor ,vind ik

 4. Wim1970 schreef:

  Zo langzamerhand het kneusje van het songfestival.

 5. Br@m schreef:

  Niet veel soeps dit jaar vanuit Zwitserland. Maar als ik dan toch moet kiezen dan maar Chiara Dubey of Angie Ott.

 6. Ria NL schreef:

  Ik ben ook niet enthousiast over Zwitserland. Maar als ik zou mogen kiezen zou ik gaan voor:
  Chiara Dubey-met Secrets And Lies of Zibbz met Stones. De rest vind ik niet veel soeps.

 7. gj schreef:

  Dramatisch hier, hoe men vrij positief is over Tsjechië en het eerste nummer hier al ver boven alles in Tsjechië staat… maar vooralsnog, Zwitserland heeft geen gun factor.

  • Wim1970 schreef:

   Tsjechië ook niet, anders had 2015 ook wel de finale gehaald en 2016 hoger geëindigd. Zwitserland moet betere nummers sturen. Portugal heeft bewezen dat elk land kan winnen.

 8. Tippy2 schreef:

  Ik zie dat Alejandro een hand mist? Wellicht gun factor in Zwitserland, maar als ik dan toch moet kiezen…Vanessa met Redlights

 9. RobbieR schreef:

  Stones klinkt het leukst. Hopelijk is het live ook goed.

 10. Matje schreef:

  Vind dit niet zo slecht wat Zwitserland ons voor serveert dit jaar . Gewoon lekkere hedendaagse muziek met her en der goedogende artiesten. Geen hoogdravers maar beter als voorgaande jaren . Wat het land betreft en jaren geen succes te hebben geboekt zal wel eens kunnen zijn omdat over het algemeen ze erg conservertief zijn en zodra ze ‘out of the box’ willen gaan vaak te campie over komen zoals die verschrikkelijke timebell , leuk lied maar life totaal niets voorstellend en te geforceerd.

 11. robbert-rotterdam schreef:

  Ik vind de arrangementen allemaal nogal hetzelfde klinken. Net alsof een enkele persoon verantwoordelijk is geweest voor alle backingtracks.
  Nader onderzoek heeft me geleerd dat de meeste composities en producties van Zweedse makelij zijn. Dat verbaast me dus niets. Daar is op zich niets slechts aan, maar het kan ertoe leiden dat het winnende nummer zich uiteindelijk te weinig onderscheidt. Er zijn immers meer landen die zweren bij Zweedse producties, en als daar te veel van zijn, wint uiteindelijk iets heel anders het songfestival (zie Portugal 2017, Oekraïne 2016, etc).
  Uiteindelijk mijn eigen voorkeur: Naeman-Kiss me. Ritmisch zitten er leuke dingetjes in.

 12. Sandert schreef:

  Arme Zwitsers. De laatste keer dat zij nog eens écht succes hadden is inmiddels 25 jaar geleden. Hopelijk kan Zwitserland ooit nog eens verrassen en goed scoren, maar het zal waarschijnlijk niet dit jaar zijn (alwéér niet…)

  • Wim1970 schreef:

   En in 2005 redelij succesvol, maar dat had meer te maken met het feit dat de groep uit Oost-Europa kwam.

   • Gilles schreef:

    Ik vind Cool Vibes nog altijd één van de beste Zwitserse inzendingen, ook al is Vanilla Ninja Ests.

 13. GerardMartin schreef:

  Ik zou uit deze zes geen keuze kunnen maken en vind eerlijk gezegd een halve finale nog te hoog gegrepen. Wat een saaie en vervelende hap dit, niets inspirerends👎

 14. Jeroen schreef:

  Veel Niemandsdalletjes. Secrets and Lies is wel mooi maar niet voor het ESC. Ik zou Kiss me insturen. Is nog het meest verrassend.

 15. Eddy schreef:

  Persoonlijke keuze: Zibbz … luistert lekker weg … het enige liedje dat een beetje opvalt … de rest is echt 0,0 :-(

 16. Nordman schreef:

  Voor Zwitserse standaarden helemaal geen slechte selectie. Stones vind ik het beste lied, gevolgd door Secrets and Lies en daarna Redlights. Ik hoop uiteraard dat het één van deze liedjes wordt. Klinken heeeel wat frisser dan het vreselijke uitgekauwde lied van vorig jaar.