France Gall (70) overleden

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Johan schreef:

  Hier schrik ik van, ze heeft mooie nummers gemaakt, herinnering blijft. R.I.P

 2. S@ga schreef:

  Treurige start van het nieuwe jaar…

 3. RobbieR schreef:

  RIP

 4. Davidovich schreef:

  Geweldige zangeres die in haar hele carriere prachtige liedjes heeft gezongen. Maar wel ook veel tragiek heeft meegemaakt. Poupee is toch wel het lied geweest wat het festival vernieuwd heeft en de moderne muziek introduceerde. Rust zacht.

 5. gj schreef:

  Droef begin van het jaar. Ze had haar hart verguld op de juiste plek en heeft me toch echt geweldige muziek gemaakt. Rust in vree.

 6. Br@m schreef:

  Triest bericht. Het eerste ESF wat ik ooit zag was dat van 1965. Nog steeds vind ik Poupée de cire poupée de son een heerlijk nummer. Zelf moest ze niks meer van haar repertoire uit die tijd hebben; ze had er een pesthekel aan en wilde ook niet meer aan het songfestival herinnerd worden. Rust zacht!

 7. Ria NL schreef:

  Een triest bericht zo aan het begin van 2018. Veel sterkte voor haar familie. Eerlijk gezegd was ik niet zo dol op haar songfestivalliedje ” Poupée de cire poupée de son”.

 8. GerardMartin schreef:

  Weer een jeugdidool minder. France Gall was zeker vernieuwend in 1965 tussen de nogal suffe liedjes in die tijd op het songfestival. Maar ze heeft later nog veel mooie nummers gemaakt zoals
  https://youtu.be/6sWpLXaMooE “Évidemment” Rust zacht lieve France😢