Litouwen opent voorrondeseizoen 2018

You may also like...

7 reacties

 1. Wim1970 schreef:

  Een ellenlange voorronde om uiteindelijk de finale niet te halen.

 2. Bas schreef:

  O jij kent alle liedjes en daarmee de winnaar ook al? Wat een vooringenomenheid en negativiteit!

  Hoe zat het in 2016 ook weer? Litouwen 9e, Nederland 11e…

  • Kenny schreef:

   We kunnen inderdaad nog niet zeggen of het wel of niet naar de finale gaat. Maar ik verwacht er niet veel van. de Maltese, Estse en de Franse voorrondes zijn ook al zo middelmatig. :(

   • Matje schreef:

    Is een kwestie van smaak. Wat ik zo hoor van de Franse stukjes lijkt het me net een hele goede finale. En wat litouwen betreft is het altijd al erop of eronder waarvan meestal het laatste. Met een echt professionele aanpak zoals in 2016 ( Donnie Montel) kunnen ze zowaar nog goed scoren .

   • robbert-rotterdam schreef:

    W.b. de Franse voorselectie: ik hoor heel wat interessants. Maar het is misschien maar wat je zoekt.De Franse liedjes klinken niet als de Grootste Europese Gemene Deler, en dat wekt bij mij al gauw nieuwsgierigheid op.

   • Michael Adam schreef:

    Franse voorronde niet goed? Van wat ik nu heb gehoord word ik ontzettend enthousiast! Er zit ontzettend veel variatie in de genres en er zitten hele boeiende artiesten tussen!

 3. Ria NL schreef:

  Er zitten in de Litouwse voorronde van gisteren zeker 2 liedjes die ik niet onaardig vind. ik ben benieuwd naar de rest. En wat betreft Frankrijk, dat klinkt zeer veel belovend. Ik ben erg benieuwd naar de complete liedjes, maar van wat ik heb gehoord word ik erg blij !!