Litouwen opent voorrondeseizoen 2018

Albanië koos al in december, maar Litouwen brengt vanavond het voorrondeseizoen in 2018 op gang. Om 20u begint de eerste voorronde van de zoals gebruikelijk langdurige selectie. Vanavond komen de eerste dertien kandidaten aan bod en zes van hen mogen een ronde verder gekozen door een jury en de televoters. De uitzending werd afgelopen week al opgenomen en de jury stemde toen ook al. Vanavond wordt er door de televoters gestemd. Daar wordt de uitslag van de jury bij opgeteld.

Alle uitzendingen zijn (telkens om 20u) te volgen via LRT Lithuanica en online via de streams van LRT en LRT LithuanicaDe kandidaten: [upd]
01. Justin3 – Born to Be Wild One”
02. Monee – Standing Here
03. Germantė Kinderytė – Turn It Up
04. Godo – Fire Fountain
05. Lukas Norkūnas – Tegu
06. Meda Meškauskaitė – Blood Roses
07. Benas Malakauskas – My Memories
08. Milda Rasilavičiūtė – I Think About You
09. Dangė “Netikra Laimė
10. Natalija Chareckaja – Serious
11. Aušra Difartė – Someday
12. Evaldas Vaikasas – Blind
13. Ieva Zasimauskaitė – When We’re Old

7 reacties op “Litouwen opent voorrondeseizoen 2018

 1. 1
  Wim1970 says:

  Een ellenlange voorronde om uiteindelijk de finale niet te halen.

 2. 2
  Bas says:

  O jij kent alle liedjes en daarmee de winnaar ook al? Wat een vooringenomenheid en negativiteit!

  Hoe zat het in 2016 ook weer? Litouwen 9e, Nederland 11e…

  • 2.1
   Kenny says:

   We kunnen inderdaad nog niet zeggen of het wel of niet naar de finale gaat. Maar ik verwacht er niet veel van. de Maltese, Estse en de Franse voorrondes zijn ook al zo middelmatig. :(

   • 2.1.1
    Matje says:

    Is een kwestie van smaak. Wat ik zo hoor van de Franse stukjes lijkt het me net een hele goede finale. En wat litouwen betreft is het altijd al erop of eronder waarvan meestal het laatste. Met een echt professionele aanpak zoals in 2016 ( Donnie Montel) kunnen ze zowaar nog goed scoren .

   • 2.1.2
    robbert-rotterdam says:

    W.b. de Franse voorselectie: ik hoor heel wat interessants. Maar het is misschien maar wat je zoekt.De Franse liedjes klinken niet als de Grootste Europese Gemene Deler, en dat wekt bij mij al gauw nieuwsgierigheid op.

   • 2.1.3
    Michael Adam says:

    Franse voorronde niet goed? Van wat ik nu heb gehoord word ik ontzettend enthousiast! Er zit ontzettend veel variatie in de genres en er zitten hele boeiende artiesten tussen!

 3. 3
  Ria NL says:

  Er zitten in de Litouwse voorronde van gisteren zeker 2 liedjes die ik niet onaardig vind. ik ben benieuwd naar de rest. En wat betreft Frankrijk, dat klinkt zeer veel belovend. Ik ben erg benieuwd naar de complete liedjes, maar van wat ik heb gehoord word ik erg blij !!

Reageren niet meer mogelijk.