Vier presentatrices voor songfestival 2018

You may also like...

15 reacties

 1. Peter schreef:

  Beetje teveel van het goede. 1 lijkt mij genoeg om vanaf het grote podium te presenteren en 1 vanuit de ‘green room’

 2. Pascal schreef:

  4 is wel een beetje overdreven zo om zoveel te presenteren ofpresentatrice op de een grote podium te zeten en gepresenteerd het lijkt mij het beste 2 op de podium en 2 in de green room lijkt mij veel beter kan dit

 3. Kenny schreef:

  2 op het podium en 1 in de greenroom is het beste denk ik. Maar ik ga ervan uit dat Portugal een geweldige show neer gaat zetten. ;)

 4. gj schreef:

  Ik vind het ook wat overdreven, maar ach wat doet het ertoe.

 5. Kritische Belg schreef:

  Het zijn in elk geval 4 beautés, mooie vrouwen dus. Ik vind het in elk geval goed dat ze eens voor vrouwen kiezen, het Songfestival moet dringend wat af van dat gay-imago (die 3 mannen vorig jaar hebben daar zeker niet toe bijgedragen) en hopelijk trekt het dus ook een breder heteroseksueel mannelijk publiek aan, het blijft in eerste instantie een breed tv programma en geen extra Gay Pride. Of 4 niet te veel is, misschien wel, eer die vrouwen uitgetetterd zijn en we de winnaar kennen, is het waarschijnlijk al 2 uur ’s nachts ;).

  En die Furtado… familie van ?

 6. Bandido - Georgia schreef:

  Leuke oplossing, en is weer eens wat anders. Mooie dames om te zien, en hopelijk houden ze zich verre van flauwe belegen grapjes a la Zweden of Oekraine. Ik hoop op een stijlvolle en strakke show.

 7. GerardMartin schreef:

  Ik vind 2 al meer dan genoeg, het is toch allemaal priepraat en “leuke” ingestudeerde grapjes.

 8. Wim1970 schreef:

  Alleen denk ik dat de show van Zweden 2016 een van de beste blijft ;)

  En 1991 de slechtste :-P

 9. Ria NL schreef:

  De dames zien er sympathiek uit. Ze gaan er vast iets moois van maken

 10. RobbieR schreef:

  Op Zweden en Denemarken na van de laatste tijd, vond ik de live shows zeer irritant.
  Hopelijk zetten deze 4 dames een spontane show neer.

 11. Die linkse, in het zwart, gaf Nederland in werkelijk per-fect Engels 10 punten aan Nederland in 2014. Schril contrast met die schandelijke Spaanse spokesperson. Of heb ik dit verkeerd :-P