Duitse liedjes met Nederlandse inbreng

You may also like...

7 reacties

 1. Jan de Taalregelman schreef:

  En zo te zien zitten er ook weer wat Zweden bij.

  • Kenny schreef:

   Dat geeft nu niet. Want de kans is nu groter dat ze hoger eindigen. Zolang het maar geen standaard nummer is ;)
   Ik ben ook benieuwd hoe het liedje klinkt dat door de Nederlander is geschreven.

 2. XXX schreef:

  Veel meer buitenlands dan Duits ja. Geen belangstelling meer van de Duitsers zelf. Ik hoop nu dat dat Duitstalige (dialect?) liedje het beste mag zijn.

  • Br@m schreef:

   Ik ben helemaal voor VoXXclub; ik heb al hun CD’s en een liveDVD en ik kan je verzekeren die kunnen zingen. Ik vrees echter dat de Duitsers, die de laatste jaren hebben bewezen over totaal geen smaak te beschikken, weer voor iets achterlijks zullen kiezen wat uiteindelijk onderaan gaat eindigen. Om zich vervolgens vertwijfeld achter de oren te krabben met de vraag waar het toch weer is mis gegaan.

 3. GerardMartin schreef:

  Ik hoop ook van harte op het Duitstalige liedje, heeft het tenminste nog iets met Duitsland te maken.

 4. gj schreef:

  Het lijkt me toch wel wat om het Beiers op het Songfestival te horen.

 5. Jan de Taalregelman schreef:

  voXXclub op YouTube : https://youtu.be/Cp0BcR2sMIk