Duo Eye Cue voor Macedonië naar songfestival

You may also like...

5 reacties

 1. Nordman schreef:

  Macedonië had vorig jaar een erg goed poplied dat live nogal zwak werd uitgevoerd en dan met name de staging. Er had veel meer uitgehaald kunnen worden. Ik hoop dat ze daarvan geleerd hebben en nu voor een perfect totaalplaatje zorgen.

 2. Ria NL schreef:

  Ik heb de video’s van het duo beluisterd en ik moet zeggen dat ik hun stemmen wel mooi vind. Hopelijk is hun songfestivalliedje, waar ik erg benieuwd naar ben, goed genoeg voor een finaleplaats en een mooie klassering, Ik gun het ze van harte.

 3. Michael Adam schreef:

  Dat ze maar eindelijk weer eens succes mogen behalen.

 4. Hans P. schreef:

  Ben benieuwd.

  Overigens is Eye Cue een trio en geen duo, dit terzijde

 5. GerardMartin schreef:

  Ben benieuwd, verras me Fyrom.