Duo Eye Cue voor Macedonië naar songfestival

Na Kroatië maakte ook Macedonië de kandidaat voor Lissabon bekend. Het duo Eye Cue, bestaande uit , Bojan Trajkovski en Marija Ivanovska, werd intern geselecteerd door de Macedonische omroep en treedt in Lissabon aan met het nummer Lost and Found. De omroep ontving liefst 382 inzendingen waarvan er uiteindelijk na diverse schiftingen twaalf over bleven. De keus viel vervolgens unaniem op Eye Cue.

Het nummer wordt op een later moment gepresenteerd.


Najdobar


Ubava

5 reacties op “Duo Eye Cue voor Macedonië naar songfestival

 1. 1
  Nordman says:

  Macedonië had vorig jaar een erg goed poplied dat live nogal zwak werd uitgevoerd en dan met name de staging. Er had veel meer uitgehaald kunnen worden. Ik hoop dat ze daarvan geleerd hebben en nu voor een perfect totaalplaatje zorgen.

 2. 2
  Ria NL says:

  Ik heb de video’s van het duo beluisterd en ik moet zeggen dat ik hun stemmen wel mooi vind. Hopelijk is hun songfestivalliedje, waar ik erg benieuwd naar ben, goed genoeg voor een finaleplaats en een mooie klassering, Ik gun het ze van harte.

 3. 3
  Michael Adam says:

  Dat ze maar eindelijk weer eens succes mogen behalen.

 4. 4
  Hans P. says:

  Ben benieuwd.

  Overigens is Eye Cue een trio en geen duo, dit terzijde

 5. 5
  GerardMartin says:

  Ben benieuwd, verras me Fyrom.

Reageren niet meer mogelijk.