Eerste landen Eurovision in Concert bevestigd

De eerste landen die tijdens Eurovision in Concert zullen optreden zijn inmiddels bekend gemaakt. De artiesten uit Frankrijk, Albanië, België, Ierland en onze eigen Waylon zullen te zien zijn tijdens de 10e editie van Eurovision in Concert. De organisatie maakt komende weken nog meer artiesten bekend.

Sandra Kim, de winnares van het Eurovisie Songfestival 1986, zal een gastoptreden verzorgen en het evenement in AFAS Live in Amsterdam wordt gepresenteerd door Edsilia Rombley (ESF’98/’07) en Cornald Maas.

3 reacties op “Eerste landen Eurovision in Concert bevestigd

 1. 1
  Hebbuzz says:

  Makat mij niet uit welke landen wel/niet komen, Eurovision in Concert is altijd leuk! Hopelijk werkt het ook in de grotere locatie.

 2. 2
  tim says:

  Zolang bezoekers denken dat ze in een kroeg staan en enkel door alle liedjes heen lullen kom ik er niet !
  Vorige edities waren vreselijk, wat een luidruchtig publiek

Reageren niet meer mogelijk.