Eleni Foureira zingt voor Cyprus

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. riccardo schreef:

  Die lijkt er helemaal klaar voor, een mooie trukendoos ; )

 2. Ria NL schreef:

  Inderdaad !! Ik ben benieuwd naar “Fuego”.

 3. gj schreef:

  Hier kijk ik ook erg naar uit. Speel al de kaarten goed en dat wordt het beste Cypriotische resultaat tot nu toe.

 4. Wim1970 schreef:

  Zal moeilijk worden om de 5e plaats van Cyprus te verbeteren.

 5. Wim1970 schreef:

  Van alle landen die al 30 jaar meedoen, maar nog nooit hebben gewonnen is Cyprus er een van. De andere 2 zijn Malta en IJsland. Toevallig alledrie eilanden.

 6. Matje schreef:

  Tuurlijk zou het mooi zijn mocht Cyprus in de prijzen vallen maar als je op fansites kijkt wat de Grieken en Cyprioten over haar life kunsten hebben te vertellen blijkt ze niet over een geweldige stem te beschikken.

 7. Michael Adam schreef:

  -Verkleedt zich als Griek- : ‘Cyprus, Douze points!!

  Even alle gekte daar gelaten, dit zou wel een gevalletje Ivi Adamou kunnen worden. Lekkere pop deunen, hopelijk goed zingen ook.

 8. Nordman schreef:

  Ik hoop op een lekkere ethnopop plaat. Hoppa!

  • Wim1970 schreef:

   Zoals Comme si comme ca? Dat was toch wel een geweldig nummer.

   • RobbieR schreef:

    Ik hoop ook op een lekker ethno/pop liedje.
    En comme si, was geen ethopop.

   • Nordman schreef:

    Ik vind dat ook niet bepaald ethnopop, ik denk dan meer aan de Dum tek teks ;-) Sommige mensen zullen blij zijn dat we dat soort muziek niet meer horen op het ESF, maar ik vind het vermakelijk en hoe meer variatie, hoe beter vind ik.

 9. Bert schreef:

  Een gelikte show zal moeten verdoezelen dat deze zangeres in The voice of Cyprus weinig stoelen zou laten draaien…Maar een gezellig huppelkuttennummer verhoogt wel altijd de feestvreugde. Want deze dame kiest vast niet voor een ballad.

 10. robbert-rotterdam schreef:

  Ik weet het niet. Weet deze dame wel zeker dat ze het juiste beroep heeft gekozen? Met die constant getuite lippen en zwoele blik in de camera lijkt ze beter te passen in het beroep van gezelschapsdame dan in die van serieuze zangeres. Bij mij komt ze allesbehalve over als een natural beauty. Het ziet er allemaal heel geforceerd uit. En ethnopop…hebben we die fase binnen het ESF niet al lang achter de rug?

 11. gj schreef:

  Ik heb het idee dat ethnopop of op z’n minst pop met ethno-invloeden altijd z’n plaats zal hebben.

 12. Will Geerts schreef:

  Wim1970:
  Van alle landen die al 30 jaar meedoen, maar nog nooit hebben gewonnen is Cyprus er een van. De andere 2 zijn Malta en IJsland. Toevallig alledrie eilanden.

  En op omroepniveau mag je daar de VRT ook bijrekenen. OK, kunnen maar om de 2 jaar een inzending sturen maar ondertussen zijn het toch ook al meer dan 30 inzendingen. Beste plaats nog steeds de 6e van Tom Dice. Ook eens 7e met Dream Express. Dus nog steeds geen Top 5. Kortom, 1 van de slechtst scorende omroepen. Zelfs Malta en Ijsland werden ooit 2e.

  • Nico schreef:

   Na 38 jaar sinds 1975 heeft NL geen enkele keer nog gewonnen en dat is nog altijd meer dan 30 maal VRT inzendingen.
   Heel triestig van NL.

 13. GerardMartin schreef:

  Ik heb niet zo veel met dit zangeresje. Niks bijzonders een van de vele huppelk*tjes die met borstjes vooruit en lipjes getuit een deuntje doen. Leuk voor de variatie wellicht.

 14. Wim1970 schreef:

  Nordman:
  Ik vind dat ook niet bepaald ethnopop, ik denk dan meer aan de Dum tek teks ;-) Sommige mensen zullen blij zijn dat we dat soort muziek niet meer horen op het ESF, maar ik vind het vermakelijk en hoe meer variatie, hoe beter vind ik.

  Dat klinkt voor mij allemaal als een pot nat. Comme si, comme ca of Dum tek tek.

 15. gj schreef:

  Er zit geen enkel ethno element in Comme ci comme ca. Maar we weten over wie we het hebben wanneer we deze commentaren horen.

  • Martijn schreef:

   Om eerlijk te zijn klinkt het voor mij ook allemaal hetzelfde, ethnopop of niet. Cyprus 2012, Roemenië 2012 en 2005, Albanië 2005, enz.

 16. GerardMartin schreef:

  Ze heeft in ieder geval al 12 punten in de pocket😉

 17. Ruud schreef:

  Laten we nu maar afwachten of ze inmiddels heeft leren zingen, ik denk het niet !!!