Geluksdag voor DoReDos in Moldavië

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

  1. Kenny schreef:

    Ik vind dit wel veel beter dan Slovenië. Ik zou het denk ik niet erg vinden als dit wel naar de finale gaat. ;)

  2. joss schreef:

    Is dit Hey mama deel 2 ?
    Hier trapt Europa niet meer in !!!

  3. gj schreef:

    Geweeeeeeeeeldig.

  4. Hebbuzz schreef:

    Als dit geschreven is door Kirkorov is de overwinning niet gewoon gekocht dan? :-)

    Matig nummer, maar pirma om er bij te hebben. Mij een beetje te repetitief.

  5. jimmeke schreef:

    tenenkrommend slecht

  6. Thomas schreef:

    Gaan we met dit nummer niet een jaar of 10 terug in de tijd? Had zo maar in 2008 naar het festival gestuurd kunnen worden. Niveau van dit jaar valt me tot nu toe niet mee. Ik vind Tsjechie by far the leukste inzending tot nu toe. Beetje Macklemore meets Justin Timberlake :)

    • Kenny schreef:

      Ik vind Tsjechië niet echt bijzonder. Denemarken en Griekenland vind ik tot nu toe het best. :)

      • Thomas schreef:

        Klopt ook goed, al denk ik dat Tsjechië wel het hoogste gaat scoren ;) vrolijk, leuke gast en meest current sound van alle nummers

  7. Nordman schreef:

    Dit hebben we al eerder op het ESF gezien en gehoord, maar dat betekent niet dat het minder leuk is. Het is best opzwepend. Refrein vind ik wel wat slap/vlak klinken. Ik zie Moldavie de finale wel halen.

  8. Jve schreef:

    Ik vind het leuk!!

  9. Br@m schreef:

    Vanaf de eerste tonen moest ik meteen denken aan de bijdrage van Sunstroke Project van vorig jaar. Dit zou de finale kunnen halen maar veel potten breekt het niet.

  10. Rene schreef:

    My god… ook dit vind ik niks. Als het zo door gaat, wint Waylon op zn sloffen en met 2 vingers in zn neus

  11. Betty Beyond schreef:

    dit is de schoudervulling van ESC2018; het geeft wat vorm aan het totaal plaatje maar doet verder weinig…behalve mischien een finale plaats wegsnoepen van een beter nummer..

  12. RobbieR schreef:

    Ik vind het wel leuk, niet baan brekend maar leuk.
    Wel goed uitgevoerd.

  13. riccardo schreef:

    Trekpop & Co op een kinderfeestje. Slecht zeg!

  14. Jan de Taalregelman schreef:

    J. Ballard ? Dan is toch een Schotse Zweed ?

  15. Deniz schreef:

    Wel lekker cultureel, dat is dan weer wel leuk. iig vrolijker dan het meeste dat gekozen wordt.

  16. robbert-rotterdam schreef:

    Heb hier helemaal niets mee. Het intrigeert me wel hoe een volk tot zo’n keuze kan komen.

    • Gilles schreef:

      Een volk? Kirkorov, zal je bedoelen. De Engelstalige Wiki heeft de televoting results. Die zijn zeer verhelderend. 9 van de 16 nummers hadden minder dan 100 televotes. De nummer 2 had er slechts 385 en de winnaar 3800+. Onze Russische vriend heeft gewoon het hele zaakje naar zijn hand gezet… En die jury is ook snel omgekocht.
      Het ging er hier even eerlijk en democratisch aan toe als in Wit-Rusland.

  17. Liesbeth schreef:

    Leuk..opzwepend en vrolijk.

  18. Eddy schreef:

    Dit zal nooit, maar dan ook nooit de unieke bijdrage van SunStroke Project evenaren … maar is alleszins beter dan de horror uit Hongarije … wat is me dat??
    Tot nu toe heb ik maar 1 favoriet en dat is de Tsjechische inzending ….

    • Eddy schreef:

      Tsjechië en sinds zonet ook Oekraïne … Ik zou aan Frankrijk, Duitsland, Malta, Hongarije, Engeland, Spanje, … en alle anderen ‘merci merci merci merci merci merci x 100’ willen zeggen om de weg vrij te maken voor eigenzinnige en hedendaagse bijdragen zoals die van Tsjechië en Oekraïne …

  19. Michael Adam schreef:

    Mensen hier schijnen te vergeten over wat voor land we het hier hebben. Van Moldavië kun je gewoon absoluut niet een super revolutionair lied verwachten. Maar ik ben dus juist blij met de aanwezigheid van dit soort landen, die geven kleur aan het festival. Ik snap echt dat niet iedereen dit leuk vindt maar dit is voor mij ook Europa. Ja het is gedateerd, maar ik word er super vrolijk van! Het is gewoon in de stijl van het land, ik vind het toch echt heel anders dan vorig jaar.

    • gj schreef:

      Het is ook heel anders dan vorig jaar. Dit is meer te vergelijken met Hora din Moldova, met een vleug Rusland erover vanwege het team. Er zat dan heel weinig Moldavië of Balkan in Hey Mama. Zelfs in opbouw is het niet hetzelfde.

      Het is geweldig dat iets als dit ook in de mix zit en het kan zeker beloond worden in mei!

  20. GerardMartin schreef:

    Vorig jaar was Moldavië erg leuk en dit jaar probeert het daar op door te borduren wat helaas jammerljk mislukt is. Matig gezongen en het dreutelt maar door. Het gaat er bijna op lijken dat Waylon, ook al zingt hij geen noot, gaat winnen?

  21. Ria NL schreef:

    Ik vind dit ook niet geweldig, een beetje goedkoop en doorbordurend op het succes van vorig jaar. Dat loopt zelden goed af. Maar ik vind het nog altijd beter om aan te horen dan dat drama uit Hongarije. Ik ben nog steeds niet van de schrik bekomen !!

  22. MarkusRotterdam schreef:

    Na het intro dacht ik eerst dat er een vrouw begon te zingen….wel grappig liedje en tenminste wat vrolijker dan de rest van de ellende die gekozen is. Dat suffe ingestudeerde dansje mogen ze van mij echter achterwege laten.

  23. Peter schreef:

    Jan de Taalregelman:
    J. Ballard ? Dan is toch een Schotse Zweed

    Schreef al voor Rusland 2016, Rusland 2014, Azerbaijan 2013 ga zo maar door en werkt vaker met Kirkorov..

  24. Tippy2 schreef:

    Niet verkeerd, niet origineel, wel finale!

  25. dick schreef:

    Ieder jaar zit er wel zo’n nummer tussen en daar hebben we hem dan: heel erg fout, maar dan ook HEEEEEEL erg fout waardoor ik het in ieder geval best geinig vind. Natuurlijk lijkt het op wat we eerder vanuit dit land hebben gehad op het ESF maar daar heeft men wel mee gescoord. Kennelijk heeft men gedacht: hupsakee we gooien alle bijdrages van de afgelopen jaren in de computer, mixen de hele santekraam een druk op de knop en ja hoor daar istie dan…… Een nummer wat veel mensen best geinig gaan vinden en behoorlijk punten gaat scoren bij de televoters en wat verdwaalde juryleden die de muzikale weg kwijt zijn. Kortom dit gaat de finale wel halen.

  26. Wim1970 schreef:

    Zoveel beter dan het gedrocht van vorig jaar.