Rasmussen voor Denemarken naar songfestival

You may also like...

52 reacties

 1. Hebbuzz schreef:

  Bah, typische Deens middelmatigheid. Van de drie ‘super’finalisten vind ik dit duidelijk de zwaktste broeder. Maar goed Albin Freddy zou misschien concurrentie geweest zijn voor Waylon. Dit is een andere vijver.

  In de eerste helft van semi 1 zal dit niet opvallen vermoed ik.

 2. Rene schreef:

  Boeit me na een paar seconden al niet meer..

 3. Joss schreef:

  Zwak lied ….. zwakke stem …… visueel klopt het plaatje totaal niet met stem/melodie …… GEEN FINALE voor Denemarken dit jaar. !!!!

 4. RobbieR schreef:

  Ik vind het wel een aardig liedje, goede stemmen en een prima act.
  Toch mis ik wat in het liedje, ik vind het ook een typisch ESF liedje.

  • Inez schreef:

   Ik ook Robbie leuk nummer laat de anderen maar zeggen die hebben ook een mening maar Denemarken doet weer mee voor winst ik vindt het super mijn mening

 5. Kenny schreef:

  Ik vind dit best een leuk nummer. Dit kan het best goed gaan doen in Lissabon.

 6. Peter schreef:

  Na 45 seconden afgezet. Wat een vreselijk nummer.

 7. robbert-rotterdam schreef:

  Zal, mits nog een beetje opgedikt het redelijk kunnen doen bij de televoters. Heeft ook eigen vijver. Bij jury’s kansloos. Vocaal erg zwak, vliegt te vaak net uit de bocht. Borderline qualifier

 8. Jan de Taalregelman schreef:

  Uit Zweden….

 9. GerardMartin schreef:

  Een verschrikkelijk slechte nationale finale waarbij denk ik de minst slechte gewonnen heeft maar ik vrees dat zijn optreden in Lissabon eenmalig zal zijn.

 10. Roel schreef:

  Ancora volgend jaar…

 11. Nordman schreef:

  Ik was hier niet van onder de indruk vanavond. Het is best een prima lied hoor, maar het mist wat power. Het optreden laat ook te wensen over, dat moeten ze verder uitbouwen. Zang vond ik ook maar matig en dan stonden de backings nog op tape. Ik vind dit voor nu ook een twijfelgeval.

  • Kenny schreef:

   Ik vind dit wel een aardig liedje, maar het mist inderdaad iets. Tot nu heeft Waylon het wel lekker makkelijk in de semi-finale ^^

 12. Leendert Jan schreef:

  Van dik hout zaagt men planken, heet dit toch? Deense palingsound. Modulatie waar je hem verwacht, oh en daar is de windmachine! Goed, de laatste keer dat een inzending uit Denemarken mij wist te boeien is toch al vrij lang geleden, en dit jaar komt daar geen verandering in.

 13. gj schreef:

  Afschuwelijk en om heel eerlijk te zijn heel eng en PVV. Nummertje 43 is voor mij gekozen hiermee.

 14. riccardo schreef:

  Denk dat hier best iets van te maken valt waarvoor genoeg voters zullen vallen. Dat moet nog wel en ik zie het nu nog, bijna, niet. Als nummer maakt het op mij zo goed als geen indruk. Moet veel spannender. Heeft wel ingrediënten in huis om eens lekker mee uit te pakken.
  Signals vond ik een smaakvolle muzikaal moderne bijdrage, ook nog niet perfect maar had ik liever gehad.

 15. Br@m schreef:

  Heb de Deense finale niet gezien want ik zat te genieten van het schitterende Georgië in Wie Is De Mol en daarna als schaatsliefhebber van Studio Sportwinter maar nu stort ik mij even op het songfestivalgebeuren en ik moet zeggen dat ik erg blij met de Deense keuze. Het was vooraf ook al mijn favoriet. Voor mij is dit het beste lied wat tot nog toe is uitgekozen.

  • Peter schreef:

   Br@m blijf gewoon Wie is de Mol en Studio Sportwinter kijken, dan kijken wij wel naar de voorrondes

   • Br@m schreef:

    Het zou voor jou ook wel goed zijn als je je horizon eens wat meer gaat verbreden. Wellicht kom je dan ook wat positiever op deze site over want daar schort het nogal aan af en toe!!!

  • GerardMartin schreef:

   Slimme keuze Bram😂

 16. VinVin schreef:

  Het nummer komt geen moment van de grond. Vocaal enorm gelimiteerd. Hij lijkt gewoon niet hoger (lees: beter) te kunnen zingen. 4/10

 17. Deniz schreef:

  Het wordt straks grappig om te zien hoe jullie gaan reageren als dit hoogstwaarschijnlijk doorgaat naar de finale.
  Er is ontzettend veel support voor deze man en zijn lied en jullie strepen hem nu al af als concurrent. Zou ik niet doen hoor.

  • GerardMartin schreef:

   Zou zo maar kunnen, persoonlijk vind ik het helemaal niks maar niets zo grillig als stemmend eurovisiepubliek.

  • Nordman schreef:

   Dat support zal dan voornamelijk zijn van de diehard fans he, want de gemiddelde kijker houdt zich hier nog echt niet mee bezig.

  • Deniz schreef:

   We zullen het zien.

 18. GerardMartin schreef:

  De 3 finalisten die over zijn in SanRemo kunnen mij ook al niet bekoren…

 19. Paysbart schreef:

  Ik vind er niet veel aan. Als je het lied hoort zonder beeld….. dan zou het zo maar een lied kunnen zijn dat Dotan voor ESF had geschreven….

 20. Esmee schreef:

  Best leuk. Ik denk dat het de finale ook wel zal halen.

 21. Tippy2 schreef:

  Dit gaat naar de finale, doet me denken aan Emely de Forest , weinig kwalitatieve zang maar redelijk goede show… slim die Denen

 22. Alviarin schreef:

  Na raskatten en rashonden, hebben we nu al rasmussen. Veel meer dan getsjilp is dit niet. Een opvullertje voor een soundtrack van een low budget Vikingfilm.

 23. Henk schreef:

  Eerste goede concurrent voor Nederland. Dit is tot nu toe het beste lied dat is gekozen. Niet dat het me kan boeien. Ik zou er niet op stemmen. Maar het is tenminste goed gezongen. Eindelijk iemand met een goede stem!

 24. Shurgard schreef:

  Mij doet het nummer vrij weinig, en ik betwijfel of het de finale gaat halen. De top 10 van de jury’s gaan ze hiermee sowieso niet halen, dus moeten ze het hebben van de televoting. En of die nou massaal gaan voor de viking act? Ik denk eerlijk gezegd van niet.

  Het valt me trouwens op dat van de nummers die nu al bekend zijn het merendeel vrij magertjes is (vooral gekeken naar Spanje, VK, Albanië). De enige landen die me tot nu toe een beetje aanspreken zijn Frankrijk en Tsjechië. Ik weet niet of de rest hier ook zo over denkt, ik ben eigenlijk wel benieuwd :-)

  Conclusie: tot nu toe nog geen echt grote concurrentie voor Waylon

 25. Bandido - Georgia schreef:

  Leuk nummer dit. Ik was bang dat Denemarken weer op de “Sky Radio” tour zou gaan met een hapklare brok als voorgaande jaren, maar dit heeft toch wel iets eigens. Heel spannend is het allemaal ook weer niet, maar het komt toch lekker binnen en je vergeet het niet. Hier ook zeker een markt voor, en denk dan ook wel dat de Denen makkelijk de finale zullen binnenzeilen.

 26. Eddy schreef:

  Klinkt best aardig … afwijkende act …
  Hoe noem je dit? ‘Vikingsound’ of zoiets.,
  Alleszins goed tegengif voor de generische inzendingen van de UK, Frankrijk en Malta.
  Denk wel dat hier een publiek voor te vinden is …
  Tot nu toe in mijn persoonlijke top 3, tezamen met Albanië en Tsjechië (dat ik écht ont-zet-tend leuk vind, een heerlijke boost voor je moraal).
  By the way, valt het ook iemand op dat er dit jaar nogal wat ‘hitleriaans’ armgestrek te zien is op het podium en in de zaal?
  De Britse doet het heel uitdrukkelijk (en ongetwijfeld ongewild) en de erg teutoons uitziende Française slaagt erin om de hele zaal, op commando, de rechterarm naar omhoog te laten strekken en dat tientallen keren (bekijk de clip zonder geluid tot het einde en doe het in zwart/wit, het effect is strikend en doet je herinneren aan de beelden van publieke nazi meetings). Creepy en mentaal ongezond als je het mij vraagt.

  • lala schreef:

   jij ziet ook alleen maar wat je wilt zien he. wie is er hier dan creepy?

  • Michiel schreef:

   Ben je weleens bij een popconcert geweest? Nee? Nou, het komt daar vrij vaak voor dat artiesten hun publiek aansporen hun handen in de lucht te gooien. Dan is het merendeel van de concerten ‘creepy en mentaal ongezond’. Je kunt ook overal iets achter willen zoeken.

 27. Michael Adam schreef:

  Ik vind dit opzich geen slecht liedje maar ik vind het iets te Eurovision ofzo… kan m’n vinger er niet opleggen.

 28. Jefferson schreef:

  Het doet me meer denken aan een Piraten lied.. alleen het oogkapje mis ik nog.

 29. J1. schreef:

  tegenvallende bijdrage van denemarken,zwakke stem en het nummer had niet misstaan op het esc in de negentiger jaren maar anno 2018…nope!geen finale dit jaar denk ik

 30. Wim1970 schreef:

  Lekkere beat zit erin, pakte me meteen in. Doet me denken aan Zwitserland’13, ook zo’n heerlijke beat.

  • Wim1970 schreef:

   Dat trutje met Starlight deed me denken aan dat andere trutje uit Duitsland van 2 jaar geleden met die tierenlantijnen op haar kop.

 31. werner schreef:

  veel mensen hebben het er al over dat nederland makkelijk naar de finale gaat,maar we hebben het lied nog niet gehoord.
  Ik vind dit wel leiuk hoor denemarken

 32. Wim1970 schreef:

  Mijn favoriet tot nu toe, geweldig nummer.

 33. marco schreef:

  werkt enorm op m’n lachspieren zoiets ergs zo’n namaak stoere man en “stoer lied” met ’n zwak stemmetje.

 34. ~ Renė ~ schreef:

  Vind er niets aan.

 35. dick schreef:

  Het nummer zit kwa melodie heel slim in elkaar maar dat is meteen ook een van de mankementen aan deze bijdrage: want waar hebben we dit eerder gehoord???? Bovendien weet je het na een minuut wel maar duurt het nummer nog 2 minuten. Verder valt er nogal wat kritiek te geven op de uitvoering, vocaal vliegt de zanger hier en daar uit de bocht. Dit is zo’n typische inzending die mits goed neergezet ineens wat kan gaan doen op het ESC maar dan is er wel werk aan de winkel. Persoonlijk ben ik een beetje klaar met dit soort nummers…

 36. Rho schreef:

  Wat een negativiteit. Ik vind dit helemaal top. 5 ruige mannen. Behoorlijk typisch song festival liedje met een beetje folk achtergrond erin. Ik houd er van en staat zeker op repeat.