Zangeres Franka voor Kroatië naar Lissabon

Kroatië wordt in Portugal vertegenwoordigd door de 25-jarige zangeres Franka. Ze treedt aan met het nummer Crazy dat is geschreven door Branimir Mihaljević en Franka Batelić zelf. Het lied zal ergens in de komende weken worden gepresenteerd. Haar carrière nam een vlucht tussen 2007 en 2013, maar daarna verdween ze uit de Kroatische muziekwereld. Eind 2017 maakte ze haar comeback.

Kroatië haalde de laatste twee jaar de finale en moet dat dit jaar zien te doen vanuit de eerste halve finale op dinsdag 8 mei.

9 reacties op “Zangeres Franka voor Kroatië naar Lissabon

 1. 1
  Jeroen says:

  Joan? Is that you?

  • 1.1
   XXX says:

   Joan spreekt gewoon Nederlands hoor!!!
   Of zullen we hier net als bij het Songfestival het Engels min of meer verplicht maken?

 2. 2
  Rene says:

  Lekkere stem, prachtig nummer. Hopen dat ze met iets soortgelijks komt..

 3. 3
  Nordman says:

  Ik ken d’r niet, maar ik hoop op een goed lied. De inzendingen van 2016 als 2017 kon ik erg waarderen.

 4. 4
  Ria NL says:

  Mooie stem en een mooi liedje. Ik hoop ook dat haar songfestivalliedje zoiets zal worden, al vind ik het wel jammer dat zowel Kroatië als Macedonië niet in hun eigen mooie taal zingen.

 5. 5
  Michael Adam says:

  Ben benieuwd!!! Eens met Ria wat betreft de taal, maar gelukkig gaan Servië en Montenegro wel beide voor de eigen taal. Dat is al stukke meer dan afgelopen jaar:).

 6. 6
  GerardMartin says:

  Ik heb niks meer met al die gelikte en opgepimpte clips. Ik ga eigenlijk alleen nog maar af op live gezongen uitvoeringen dus ik wacht het rustig af

 7. 7
  Remco Berg says:

  Haar liedje uit Dora 2009 (Na tvojim rukama) vind ik een heel leuk niemendalletje (leuker dan alles wat toe nu is geselecteerd), maar live zingen is niet haar sterkste kwaliteit.

Reageren niet meer mogelijk.