Alaxander Rybak wint Melodi Grand Prix 2018

You may also like...

92 reacties

 1. Sannie schreef:

  Heel slecht nummer, maar leuke act, kan me niet voorstellen dat dit gaat winnen, finale halen lijkt me wel een zekerheid.

 2. Hebbuzz schreef:

  De negatieve reacties hier kan ik alleen verklaren uit angst dat Rybak een bedreiging is voor andere favorieten. Ik vind het nummer ook niet veel aan, geschikt voor junior, maar Rybak brengr het wel met dusdanig veel verve dat ik wel durf inzien dat dit heel hoog gaat komen mogelijk zelfs de winst pakken. In een jaar waarin de overall kwaliteit laag is en de gemiddelde bijdrage niet vrolijk heeft Noorwegen nu medaillekansen met een love or hate bijdrage die onder alle leeftijden kan aan of afslaan. Ik vrees een televote score om u tegen te zeggen.

  • Nordman schreef:

   Nah niet echt, en love or hate zou ik dit niet willen noemen, best een leuk liedje. Israel, NL, Hongarije krijgen van mij de stempel love or hate inzendingen.

 3. Peter schreef:

  Best leuk, komt spontaan over. Gezellig niemendalletje, door naar de finale,

 4. Max Mark schreef:

  Heel erg leuk.

  Ik tip Noorwegen, Nederland, Estland als winnaar. Met als gevaarlijke outsider Israël.

  België, Zweden, Australië top 10

 5. Jve schreef:

  Leuk!! Hier word ik vrolijk van,denk dat Noorwegen hoog gaat eindigen!

 6. henk schreef:

  Oubollig nummer, maar wát een charisma en stem heeft Rybak! Simpele maar sterke visual effects on stage. Glansrijk naar de finale, maar gaat hij winnen? http://www.hitzound.com/alexander-rybak-thats-how-you-write-a-song/

 7. Roel schreef:

  Gaat iedereen weer leuk vinden…1-2-3-4… hoedje van papier… die Rybak wordt nooit volwassen…

 8. Richard schreef:

  Zal natuurlijk ook genoeg ‘opvolger Johnny Logan’-aandacht krijgen denk ik. Ik vind hem geen sterke zanger. Ik vind hem wel een sympathieke uitstraling hebben en de act zit m.i. goed in elkaar. Ze zullen alleen een deel van de mensen natuurlijk moeten missen omdat er maar 5 extra op het podium mogen in Lissabon.

 9. Mike B schreef:

  Leuk Leuk Leuk. Energie spat van het scherm, doet me wat denken aan Thicke.
  Top 5

 10. Youri schreef:

  Leuk! Leuke act en het liedje gaat ook nog wel. Finale. Top 15

 11. ~Sake schreef:

  Oslo 2019? Ik zie dit zo maar gebeuren! Superleuk!!

 12. dick schreef:

  Ach ja meneer Rybak heeft zijn viool ingeruild voor een visuele trucendoos maar ach nee net op het moment dat je denkt waar blijft ie nou is daar toch die vioolriedel weer. Haalt het bij lange na niet bij zijn winnende song van toen… poging om aanstekelijk te zijn mislukt en het sjoebiededoe-weet ik veel gezeur daar ben ik echt helemaal klaar mee. Misschien haalt het de finale en gaat het ook nog ver komen maar dat zegt wat mij betreft dan genoeg over de smaak van de juries en het europees publiek.

 13. Kris schreef:

  Alexander springt er weer eens anders uit, dus zou zomaar veel televotes kunnen krijgen.

 14. Kris schreef:

  Wat ik me ook afvraag: heeft iemand van julllie naar de tekst geluisterd? Zou juist vele (oudere) werkelozen moeten aanspreken….