Benjamin Ingrosso voor Zweden naar songfestival

You may also like...

75 reacties

 1. Joss schreef:

  Wat een teleurstelling ……. geen finale voor Zweden dit jaar !

  • Mark schreef:

   Dit gaat wel de finale halen, jij denkt van niet omdat jij zelf het liedje niet leuk vind. Ik zeg zelf ook eerlijk, ben geen fan van het liedje maar.. het is wel goed en ik zie veel mensen hierop stemmen. En vooral jury’s gaan dit super vinden.

 2. Kenny schreef:

  Dit was wel te verwachten. Maar ik heb zo een namaak gevoel. je hebt een echte plant en een namaak plant. Dat gevoel heb ik bij dit nummer. :P

 3. Sannie schreef:

  4e jaar op rij dat een solo man Naar Eurovisie gaat voor Zweden.
  Aardig nummer dit, maar geen winnaar.

 4. Jan de Taalregelman schreef:

  Dit is een product, geen lied.

 5. René schreef:

  pff.. saai en overgeproduceerd, doet me helemaal niks. Wat mij betreft geen finale voor Zweden

 6. Inez schreef:

  Succes aan hem niet echt mijn ding

 7. Thomas schreef:

  Erg goede act, erg goed liedje. Ik hou er van. Maar het feit dat de televoters er niet massaal voor gaan is geen goed teken voor de Zweden. Dit gaat de finale echt wel halen, maar daar gaat het niet zo veel doen denk ik.

 8. Marc schreef:

  Suuuuuuper leuk nr terechte winnaar

 9. harm stirnberg schreef:

  Het totaalplaatje klopt wel en het lied is wel aardig maar het doet mij persoonlijk niet zo veel.

 10. Kaat schreef:

  ik kan da menneke zen kop ni uitstaan, brrr wat een verwaande kop heeft ie

  • Henk schreef:

   hou eens op met die idiote vooroordelen! Je kent hem niet eens!

   • Deniz schreef:

    Ik heb interview met hem gezien en hij is eigenlijk gewoon een giganerd, niks verwaands aan.

 11. gj schreef:

  Dit gaat winnen.

 12. Alrightguy schreef:

  Ik ben blij met de uitslag. Heerlijk nummer, hiervoor kijk je naar het songfestival in 2018. Ik vind dit 100 x beter te pruimen dan het nummer uit Azerbeidzjan met de tenenkrommende tekst.

 13. Lola schreef:

  YES!!! MY FAVE! I love Sweden

 14. Eddy schreef:

  FAKE

 15. Br@m schreef:

  Ik ben een groot liefhebber van Melodifestivalen maar deze editie was over de gehele linie genomen pim pam pet!.Ook de winnaar vind ik helemaal niks. Dit soort nummers deed Michael Jackson ook al in zijn glorietijd. Niks nieuws dus.

  • Br@m schreef:

   Actuele tussenstand ESF 2018:

   1. Estland
   2. Griekenland
   3. Australië
   4. Azerbeidzjan
   5. Denemarken
   6. Oostenrijk
   7. Spanje
   8. Tsjechië
   9. Italië
   10. Duitsland
   11. Ierland; 12. Finland; 13. Servië; 14. Nederland; 15. Portugal; 16. Kroatië; 17. België; 18. Moldavië; 19. Cyprus; 20. IJsland; 21. Wit-Rusland; 22. Verenigd Koninkrijk; 23. Albanië; 24. Polen; 25. Roemenië; 26. Zweden; 27. Armenië; 28. Montenegro; 29. Letland; 30. Malta; 31. Frankrijk; 32. Noorwegen; 33. Zwitserland; 34. Oekraïne; 35. San Marino; 36. Slovenië en 37. Hongarije.

 16. Joss schreef:

  Voor mij is het nu al duidelijk …… BELGIË. wint dit jaar het ESC !!!!!!

  • Tippy2 schreef:

   Grapjas, het is dat ik weet dat je uit Belgie komt dus ik vergeef je deze dwaling :-)

 17. Jan de Taalregelman schreef:

  ~ René ~:
  O jee, Jan de Taalregelman, je hebt een verkeerde link gestuurd, het moet deze zijn:
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Melodifestivalen_2017

  Het staat gewoon onder final hoor. Ik durf jullie geen Zweedse links te sturen hoor.

 18. robbert-rotterdam schreef:

  Een led-screen heeft gewonnen. Van harte gefeliciteerd, led-screen! En die internationale jury’s, zijn dat niet voornamelijk Hod’s met hun achterban die blijven gaan voor de showelementen.Dit gaat zeker de finale in Lissabon halen, zeker vanuit semi 2, maar ik denk met een heel gemiddeld resultaat. Dat het volk er niet massaal voor ging, is wat dat betreft een voorteken.

  • Jan de Taalregelman schreef:

   Vorig jaar kwam de winnaar van de volksstemming ook niet hoog. De kinderen stemmen massaal constant op iedere bijdrage.

   • Gilles schreef:

    Inderdaad, die app voting moet eruit. De verschillen zijn miniem. De internationale jury bepaalt de winnaar. Vorig jaar won Nano de televoting.

  • riccardo schreef:

   Haha, ja, gefeliciteerd led screen. Ook dat is show. Nummer en artiest niet bij de sterkste in het veld maar het totaalplaatje, mede met dank aan, klopt wel. Het moest dit keer toch zonder in Portugal?

   • Brandon schreef:

    Zweden heeft een eigen ledscreen, stage Lissabon heeft geen ledscreen waar op geprojecteerd kan worden. :-)

 19. Michael Adam schreef:

  Super Zweeds nummer dat hier vanavond weer wint. Het heeft gewonnen op staging en absoluut niet om het nummer zelf. Elke move is weer ingestudeerd en de achtergrondzangers staan weer lekker verstopt. Nep product dit, echt niet mijn ding. En ik mag toch hopen dat Europa dit niet maar blijft kanen? Blijf maar eens in de semi steken Zweden dan komen ze wellicht eens met echte muziek.

 20. Deniz schreef:

  Vanaf het begin al mijn favoriet, heel blij dat Benjamin heeft gewonnen.

 21. Leendert Jan schreef:

  Het ziet er wederom vlekkeloos uit, maar echt zingen kan hij niet en het doet mij ook niet zo veel. Daarvoor vind ik het te leeg en te saai. Leuke moves, dat wel.

 22. ~ René ~ schreef:

  Ik begrijp deze keuze van Zweden wel, volgens mij het beste wat er te kiezen viel maar inderdaad een kopie van een kopie van een kopie wat lied en presentatie betreft … maar wat deed Zweden in de jaren ’00, pfff … Take me to your heaven; Listen to your heartbeat; Give me your love … ook allemaal kopie van kopie van kopie.
  We zien het wel, ik vind het in ieder geval beter dan het Zweedse lied van vorig jaar.

 23. Liesbeth schreef:

  Denk dat GJ best wel eens gelijk kon hebben…als er niet nog iets heel spannends uit Rusland/ Bulgarije gaat komen, zou het best wel eens tussen Zweden Australië en Noorwegen kunnen gaan…

 24. Joke schreef:

  Ik heb een hele leuke avond, nog verschrikkelijker als Noorwegen, dit is zo vluchtig als een scheet na een goulashsoep ….. het zeut maar door in een discodreun slaappil …….. BRRRRRRRRRRRRRR NEXT !

 25. ray schreef:

  Jongeren zullen dit leuk vinden ?
  Wat een vreselijke troep.
  Heeft Justin Timberlake dit nummer ergens in oude kast laten liggen?

  • Jarno schreef:

   Nou deze jongere (16) vind er in ieder geval geen zak aan.

  • Michael Adam schreef:

   Onzin. Heeft niets met jongeren te maken dit.

  • robbert-rotterdam schreef:

   ‘jongeren zullen dit leuk vinden’. Ik denk dat we jonge mensen niet zo moeten onderschatten. Alsof zevoor elke uptempo gaan met visuals en in slaap vallen bij alle langzamere nummers. Hoe stereotiep kunnen we denken. De waarheid zal wat genuanceerder zijn.

 26. Ria NL schreef:

  Ik ben het helemaal met je eens, Bram. Ik ben hier ook niet enthousiast over, maar de meeste liedjes in deze editie van Melodifestivalen vond ik gewoon niets bijzonders. Ik kan me niet voorstellen dat dit erg hoog gaat eindigen in Portugal.

 27. riccardo schreef:

  Dit gaat gewoon weer hoog eindigen voor dezelfde redenen waarom de tegenstanders denken van niet.
  Ik hoef niet iedere keer fast food maar op z’n tijd lust ik het wel.
  Wel jammer dat het in z’n geheel, sterke leds en funky one liner, toch net de absolute top niet haalt.

 28. Arie schreef:

  Eh…… Al die mensen die zeuren dat Waylon een te Amerikaans nummer heeft…….. Mag ik hier dan even over zeuren…..? Iemand schreef het hier al….Kopie van een kopie van een kopie….etc.

  • Singasong schreef:

   Ja dat mag . Ik vergezel je. Slechte kopie van kopie van kopie van kopie.

 29. Toine schreef:

  Dit gaat scoren bij de televoters.
  Mark my words!

 30. Toine schreef:

  Dit gaat scoren bij de televoters.
  Mark my words!

 31. Jarno schreef:

  Ik krijg de indruk dat deze man pas na op het einde begint met zingen en dat ik daarvoor alleen maar naar het achtergrondzangers/zangeressen luister.

  • Jarno schreef:

   Oeps typefoutje zie ik nu vergeet het woordje ‘na’ in mijn vorige reactie

 32. Bandido - Georgia schreef:

  Dit is weer typisch Zweden: goed opletten op wat er een paar jaar geleden populair was hier in Amerika. Dit is gewoon knip – en plakwerk van Justin Timberlake anno 2014. Net als vorig jaar zielloos en gekunsteld, maar het is wel weer gelikt uitgevoerd. Finale: absoluut. Top 10: zeker. Winst: dat toch niet, het is daarvoor zelfs voor Zweden te vlak en te nep.

 33. Jan de Taalregelman schreef:

  Jan de Taalregelman:
  En zijn vader staat bij Piccadilly Circus op de achtergrond te dansen.

  https://youtu.be/rpqcvvWzXZY

 34. GerardMartin schreef:

  Ik was het nummer alweer vergeten dus veel indruk heeft het niet op mij gemaakt. Dat heb ik veel vaker met Zweedse liedjes. Echt heel naar is het niet dacht ik, dus zoals Zweden altijd naar de finale gaat is het dit jaar niet anders.

 35. Nordman schreef:

  Geen verrassende uitslag: de beste act heeft gewonnen, niet het beste lied. Totaalplaatje vind ik dus ook niet sterk: visueel wel, maar het lied vind ik niet heel bijzonder (luistert wel prima weg ) en zijn stem vind ik ook maar magertjes. Dit lijkt me geen esf winnaar.

 36. Esmee schreef:

  Ik vind hem niet zo origineel. Daar heb ik er meer van gezien.

 37. RobbieR schreef:

  Was wel de favoriet. Zweden vond ik matig vanavond.

 38. Singasong schreef:

  Klinkt weer zo fake met die autotune backsingers. Dat gozertje met zijn zwak talentloos ielig stemgeluidje redt het niet alleen.Dus vooral veel afleiding strategie truukjes m.b.v. veel kermislicht TLbuisjes en wat danspasjes en vooral de autotune backgroundsingers die zijn Ass moet redden.

 39. Joss schreef:

  Een van de zwakste stemmen die Zweden ooit naar het ESC stuurde !!! Triest !!!!
  Laat ik het maar niet hebben over het lied!!!

 40. gj schreef:

  Eric Saade heeft die titel nog altijd.

  Zo slecht zingt Benjamin nou ook weer niet.

  • Inez schreef:

   Eric saade werdt wel derde op het songfestival in 2011 dus zo een slech5e zanger is hij niet

   • gj schreef:

    Het ging daar niet om de stem. Net zoals het hier uiteindelijk niet om de stem gaat.

    Ell & Nikki wonnen in 2011. Ook zeer matig.

 41. Jve schreef:

  Toegegeven,de Zweden weten hoe ze het in beeld moeten brengen,zeer gelikt! Maar de zanger heeft maar een zwakke,iele stem en het nummer is ook niet bijzonder. Daarbij,zoals eerder gezegd,weer zooo gejat! Zweden zal heus weer in de finale terechtkomen maar vind niet dat ze dit jaar top 10-notering verdienen!

 42. henk schreef:

  Slappe hap, deze bijdrage uit Zweden. Yep: het is goed in beeld gebracht, maar dat is dan ook het enige wat er goed aan is. Dit soort muziek was een paar jaar geleden populair. Punten zal hij meer vergaren van televoters dan van jury`s. http://www.hitzound.com/benjamin-ingrosso-dance-you-off/

 43. Roel schreef:

  Deelnemers zouden eigenlijk eens geen stage-props meer mogen meenemen.
  Dan kunnen al de slechte producties niet zo ver komen.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Zeg dit maar aan Björkman en de Heads of delegation. Volgens mij is het voor hen juist een speerpunt om het entertainmentgehalte op te krikken met als middel showelementen. In vele nationale finales werden al die Heads of delegation weer gevraagd en stemden ze voor meer show. In Zweden, maar ook in Frankrijk waar ze vooral gingen voor het lied ‘Eva’, ook al zo’n showding. In Frankrijk waren de voters eigenwijs en zetten daarmee de mening van de internationale Hod’s buitenspel. Een internationale jury is goed, maar waarom steeds mensen uit hetzelfde kringetje? Zo wordt de boel in stand gehouden.

 44. Joke schreef:

  Dit is voor Zweedse begrippen heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel slecht, en ik mag hopen dat dit afgeserveerd word, dit is Amerikaanse Scandipop, gezongen door een soort van zanger met slechts een Stephen Hawking stemband.Dit is toch geen zingen, de jongen zucht, en van een muzikaal spannend werkje kan ik al helemaal niet onder de muzikale loep vinden, een vlo.Dit is dan het beste van Melodienfestivallen …….. en hoeveel voorrondes en dan …. DIT ?! OEF HAHAHA

 45. Joke schreef:

  Visueel is het trouwens wel gewoon goed, dat mag dan ook wel weer gezegd worden, maar ja daardoor valt ook weer des te meer op, hoe graatmager dit popdeuntje is ……

 46. GerardMartin schreef:

  Wim1970: Thomas

  Voor mijn tijd, wist ik niet!🤣😂

 47. GerardMartin schreef:

  Met een betere zanger had dit wellichht best nog iets kunnen worden.

 48. Mike B schreef:

  Beste van de slechtste, wat een bagger songs dit jaar uit Zweden.

 49. dick schreef:

  Wat een waardeloze bijdrage uit Zweden dit jaar. Matige zanger met een heel slap aftreksel van een albumvullend nummer op een minder (als dat al kan) album van MichaelJackson “The King of Pop. Deze talentloze knul is wat mij betreft The Pauper of Pop… dit mag wat mij betreft keihard afgestraft worden.