Bulgarije stuurt Equinox naar het songfestival met ‘Bones’

You may also like...

42 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Ik vind het een mooi en mysterieus lied. Nu is het alleen nog wachten op de inzending van Georgië. Dat moet toch wel iets heel bijzonder worden …..

  • robbert-rotterdam schreef:

   Zie je wel? Er bestaan Zweden die wél mooie liedjes kunnen maken. Boeiend, sfeervol en donker nummer. Knap gedaan, zeker als ze dit live kunnen waar maken.

   • H.J. schreef:

    Ik vind de Zweedse inzending anders FANTASTISCH! Een ‘ge*l’ nummer om eerlijk te zijn. Gays gaan er op stemmen. Net als op Israël. Top! Kwaliteit allemaal zo op het eind! Eindelijk. Toch nog een paar goeie tracks.

 2. Hebbuzz schreef:

  Mooi maar ik mis wel iets,het is a heel sferiach maar geen oorwurm. De harmonies klinken gaaf, maar komt live wel heel nauw. Lastig I the schatten hoe die er uit kan zien, klinken en scoren. Het nummer had van mij wel pittiger gemogen.

 3. Robert schreef:

  Kwalitatief hoog lied, wordt top 10 gok ik al is ’t niet mijn cup of tea..

 4. gj schreef:

  Ik zie het de finale niet halen.

 5. Anonimus schreef:

  lijkt op skeletons van vorig jaar.

 6. Michael Adam schreef:

  En Jahoor Bulgarije flikt het weer. Wat een ontzettend lekker donker, sferisch, ritmisch nummer zeg. Dit gaat weer hoog scoren.

 7. Kees schreef:

  Vindt het eerlijk gezegd niet zo bijzonder .. al dat gehype voor dit? Next!

 8. Alrightguy schreef:

  Ik vind het een erg mooie aanvulling op toch al een rijk deelnemersveld. 2018 is toch weer een mooi jaar voor de songfestival liefhebber!

 9. Joep schreef:

  Ik vind het ook een heel erg leuk jaar tot dusver. Volgens mij gaat het heel erg spannend worden wie de winnaar gaat worden. Tot dusver geen duidelijke favoriet voor de overwinning! Bulgarije heeft een mooie bijdrage geleverd en mag van mij wederom in de top 10 eindigen.

  • H.J. schreef:

   Israël. Topfavoriet. Je kunt er niet eens meer aan verdienen. Zo enorm wordt er gewed door de bookies op Israël.

 10. Michael Adam schreef:

  Het leuke aan dit jaar vind ik dat er haast niets tussen zit wat ronduit slecht te noemen is of waar ik echt minder dan niks mee heb, er is geen Fusedmarc zeg maar. Al komt IJsland daar dichtbij.

 11. harm stirnberg schreef:

  Bij Oddchecker is Bulgarije gezakt naar de 5e plek en Nederland nu gestegen naar de 6e plek.

 12. Jve schreef:

  Niet slecht,maar word er ook niet heel enthousiast van,vind het nogal repetitief..ik was meer te spreken over “if love was a crime” en “beautiful mess”. Wel erg benieuwd hoe dit live gaat klinken

 13. Br@m schreef:

  Ik vind dit een aardige bijdrage maar ik mis iets. Ook vind ik de vorige twee bijdrages van Bulgarije veel sterker. Even afwachten hoe dit live gaat klinken maar een finaleplaats moet er wel inzitten.

 14. Singasong schreef:

  Goed geproduceerd met duidelijke beautiful mess overblijfsels. Hoe gaat dit live gebracht worden? Wanhopige depri feeling nodigt mij niet uit dit vaker te beluisteren.

 15. Joss schreef:

  Tja veel drukte gemaakt op voorhand met weinig resultaat ….. te donker …. niet voor een groot publiek !
  Ook ik zie dit de finale missen !!!!

  • Zakken Wylde _bones schreef:

   Geplaatst… Zonder moeite! Donker, grijs, skeletons, whatever blaaaaa-blaaaa.. Tenminste is Bulgarije nooit zo belachelijk geweest zoals Trijntje.. Sorry hoor, alles wetenden.En toch, go Waylen!

 16. riccardo schreef:

  Dit nummer moet het wel erg van het specifieke sfeertje hebben denk ik. Klinkt mooi en verzorgd maar het heeft ook iets zeurderigs waardoor het niet spannend wil worden. Volgens mij geen finale.

 17. Anonimus schreef:

  Ongelofelijk dat het eerst keldert bij de bookmakers naar plaats 5 en nu ineens weer stijgt naar 2, terwijl het nummer niet echt goed wordt ontvangen overall..

  • robbert-rotterdam schreef:

   Dit begrijp ik, denk ik, wel. Er bestaat het typische Eurovisiepubliek van de fanboys en de échte wereld. Een belangrijk deel van het traditionele Eurovisiepubliek, de Euroclubbers, verwacht nu eenmaal vaak iets anders van een succesvol Eurovisieliedje en is teleurgesteld, want dit beantwoordt niet aan het beeld van een ‘echt’ Eurovisieliedje. En dat zijn vaak degenen die reageren op Facebook.
   Daarna gaan de ‘gewone’ mensen luisteren en inzetten en stijgt het nummer weer. Klinkt dit plausibel?:)
   Daarnaastj zullen er ook wel Bulgaren met een pot geld zijn die inzetten op hun eigen land.

 18. Jan de Taalregelman schreef:

  Bj het zien van de foto moest ik aan Lordi zonder maskers denken.

 19. Damsco schreef:

  Vorig jaar was ik direct verkocht bij het horen van Beautiful Mess (m’n posts zijn vast nog terug te vinden hier op de website), maar bij dit nummer heb ik niet hetzelfde gevoel. Ik houd van een donkere en mystieke sound, maar dit klinkt een beetje… uhm… gekunsteld en plastic of zoiets? Met een interessante staging zie ik dit wel hoog eindigen, maar ik hoor hier geen winnend lied in. Misschien groeit het nummer nog bij mij, maar op dit moment valt het me tegen.

  Ik ben wel heel benieuwd hoe de demoversie van dit nummer klinkt, want die schijnt te zijn opgenomen door Loreen. Ik vind dit ook meer een nummer voor een solist dan voor een samengestelde groep btw.

 20. Leendert Jan schreef:

  Wel mooi dit, sfeervol en origineel en het refrein blijft best hangen. Ik ben wel heel benieuwd hoe dit er live uit gaat zien, want daar moeten ze wel wat goeds mee doen. Zo toegankelijk is het namelijk ook weer niet. Toch weer knap hoor, van Bulgarije. Maar ze huren ook al weer voor de derde keer op rij dezelfde club componisten in.

 21. Matje schreef:

  Mijn ding is het niet . Ze maken een sfeer die donker is en daarbij vind ik de refreinen te zwak. Had er meer van verwacht en zie Bulgarije zelfs nog moeite hebben zich voor de finale te plaatsen.

 22. RobbieR schreef:

  Ik vind het tegenvallen. De hype eromheen voor een dramatisch lied met slechte tekst.
  zou vast scoren.

 23. Nordman schreef:

  Dit klinkt sterk. Het is niet direct mijn soort lied, maar wat ik hoor klinkt op plaat in ieder geval heel overtuigend om mee te kunnen winnen. Ben nu al benieuwd hoe ze dit live gaan brengen. Lijkt me een enorme uitdaging voor de Bulgaarse omroep.

  • Nico en Sanne. schreef:

   De deadline was 12 maart.
   Waar zit Georgie met hun liedje ?
   Italie !!!!!

 24. GerardMartin schreef:

  Niks voor mij het dreutelt maar door, erg eentonig geen finale. Italië en Georgië nog?

 25. Marc schreef:

  Niet mijn ding! Vraag me af of dit dan top 10 waardig is. Zal afhangen van de staging, maar voor nu doet het mij niks!

 26. Job schreef:

  Michael Adam:
  Het leuke aan dit jaar vind ik dat er haast niets tussen zit wat ronduit slecht te noemen is of waar ik echt minder dan niks mee heb, er is geen Fusedmarc zeg maar. Al komt IJsland daar dichtbij.

  Haha je haalt de woorden uit mijn mond. Vind ook San Marino, Rusland en Noorwegen niet veel soeps maar rest van de inzendingen heeft voor mij wel iets speciaals in z’n eigen genre.

 27. henk schreef:

  Leuke pop track, maar blijft niet hangen. Benieuwd hoe het on stage uitpakt. Dit lijkt me op voorhand geen gelopen race om door te stoten naar de finale. Dit inn tegenstelling tot België, Israël, Tjechië , Kroatië en Oostenrijk in de 1e semi. Maar goed, we moeten het maar zien.

 28. dick schreef:

  Intrigerende song uit Bulgarije. Benieuwd of het live en zonder leds overeind blijft.

 29. suske schreef:

  hoor ik Sia tussen de stemmen door?

 30. Eddy schreef:

  Meer hype dan talent … dikke tegenvaller

 31. Oslo Dutch schreef:

  Bulgarije doet me een beetje aan de Armenië hype van 2014 denken. Toen ook een deelnemersveld zonder echte grote favorieten. Armenië stond lang hoog maar viel live door de mand. Nederland en Oostenrijk waren uiteindelijk de grote verassingen. Fan favoriet Israel haalde de finale niet eens.

 32. Paul D schreef:

  Wat stuurt Bulgarije nu ? Daarmee gaan ze zeker niet scoren. Dit is geen nummer voor het Songfestival. Dit is veel te goed. Dit is buitenaards? hemels. Dit nummer is veel te goed voor het songfestival. Dergelijke kwaliteit zijn we niet gewoon. Maar … neen het zal zeker niet winnen. De modale songfestival liefhebber zal dit waarschijnlijk niet zo goed vinden. Zij horen liever vervelende deuntjes zoals Portugal verleden jaar of stemoefeningen die pijn doen aan de oren zoals Estland dit jaar. Dus een slechte keuze van Bulgarije. Alhoewel, ooit is er eens een hemels nummer verrassend gewonnen. Misschien kan dit nummer in de voetsporen treden van de Nocturne van vroeger. Wie weet.

 33. Zakken Wylde _bones schreef:

  Geplaatst… Zonder moeite! Donker, grijs, skeletons, whatever blaaaaa-blaaaa.. Tenminste is Bulgarije nooit zo belachelijk geweest zoals Trijntje.. Sorry hoor, alles wetenden.En toch, go Waylen!