Cyprus onthult Songfestivallied ‘Fuego’

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Ik vind het liedje wel wat weg hebben van het Spaanse voorronde liedje “Lo Malo” maar ik vind het niet onaardig.

 2. Joss schreef:

  Deze mag van mij naar de finale !!!

 3. Peter schreef:

  Hier blijkt maar weer dat je beter in je eigen taal kunt zingen.

 4. Dubbelfrisss schreef:

  Oooh, hier hou ik van.
  Finale waardig.

 5. Hebbuzz schreef:

  Letterlijk en figuurlijk weinig om het lijf. Ik zeg stop alles maar in die witte plastic zak want dit soort computercomposities met in de studio opgekalefaterde vocalen en wordcloud lyrics doen mij eigenlijk vrij weinig.

  Ik ben pas fan als deze over de top hoerige troela ook live nog iets van dit liedje kan maken, ik vrees echter met grote vreze. vooralsnog stoot het mij allemaal af.

 6. Tippy2 schreef:

  Emptyness

 7. Eddy schreef:

  Er ontbreken een paal en een vitrine in de clip …. hoerige bijdrage … lelijke vrouw, ziet eruit als een opblaaspop uit de seksshop die, geheel toevallig, ook ”””zingt””” … stijlloos, vulgair, goedkoop, spuwlelijk!

 8. robbert-rotterdam schreef:

  Dit is precies het omgekeerde van Waylon’s bijdrage. Product tegenover muziek. Platenmaatschappij-slavinnetje tegenover autonoom muzikant. Ik kan er niets aan doen, maar deze vrouw stoot me enorm af, omdat ze nepperig overkomt. Toch denk ik dat ze de finale wel zal halen, tenzij ze stuit op vele andere nummers in haar genre en deze alle beter zijn.

  • Nico en Sanne. schreef:

   Het oog wil ook wat in het eurovision TV wereldje.
   Zo is dat nu eenmaal in anno 2018.

   Ben jij jaloers ?

   • robbert-rotterdam schreef:

    Waarom zou ik? Maar ik hou meer van natuurlijke schoonheid.

 9. Wtr86 schreef:

  Ik een normaal jaar had ik dit zo als favoriet kunnen zien. Maar in een jaar waarin Nederland zo’n ijzersterk nummer heeft!!!

 10. WoW schreef:

  Die “subtiele” ‘product placing’ in de video… hilarisch…

 11. riccardo schreef:

  Verkeerde jaar, denk ik. Ziet er gelikt uit, zekers. Live?

 12. Br@m schreef:

  Ben benieuwd hoe dit live gaat klinken maar op zich is het geen onaardig nummer. Hopelijk doet ze wel wat aan haar presentatie qua kleding; in de clip vind ik haar erg ordi.

 13. Bandido - Georgia schreef:

  Ik vind dit zielloos en het gaat ook nergens naartoe. Zal er op het podium vast mooi uitzien, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

 14. GerardMartin schreef:

  10x niks, next👎

 15. gj schreef:

  …en ik hoop dan juist dat dit hoge ogen gaat gooien! Ik heb enkel het idee eerder hoge oren. Voor nu een van m’n favorieten.

 16. Michael Adam schreef:

  Wow wat een lekkere ongecompliceerde mediterrane ethnopop dreun is dit zeg! Kijken of het live overeind blijft, ben benieuwd!

  En dat een schaars geklede vrouw meteen een ‘hoer’ genoemd wordt zegt genoeg over het feit dat dit soort videoclips dus nog steeds KEIhard nodig zijn. (Tevens benadrukt het de Nederlandse ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ mentaliteit. )

 17. Kim Sanders schreef:

  Dertien in een dozijn nummer, en dan die tekst, tenenkrommend, te neppig, plastic, leeg, inspiratieloos, next please…

 18. Nordman schreef:

  Een soort lied dat we veel eerder hebben gehoord op het ESF, maar dat maakt mij niet uit. Het is een leuke bijdrage. Ik hou er wel van :-) Hiermee moeten ze de finale wel kunnen halen. Zingen kan ze niet, maar dat maakt niet uit, toch Samra?

  • Michael Adam schreef:

   Kan ze niet zingen nee? Ik heb nog niets live van haar gezien.

   Samra haar lied vond ik echt niets.

   • Ik schreef:

    Jaa inderdaad, we hebben nog niets van haar live gehoord dus je kan er ook nog geen conclusies uit trekken.

 19. Ik schreef:

  Super leuk liedje, gelukkig want was al mijn hoop al kwijt door alle inzendingen die al bekend waren van dit jaar.

 20. GerardMartin schreef:

  We kunnen allemaal goed zingen….met de hedendaagse hulpmiddelen.

 21. Kenny schreef:

  Niet mijn smaak. Ik hoef Cyprus niet in de finale te zien dit jaar.