Gaat Alexander Rybak op herhaling?

You may also like...

37 reacties

 1. Rene schreef:

  Ik ga voor:
  1. Stella & Alexandra
  2. Aleksander
  3. Rebecca

 2. Alrightguy schreef:

  Wat een zwakke finale voor Noorwegen, ze moeten blij zijn dat ze hiermee de finale halen. Misschien kunnen de live uitvoeringen de boel nog redden. Ik ga dan maar voor Scandilove. Het nummer van Alexander hoort thuis bij Junior Eurovision.

 3. riccardo schreef:

  Rybak de laatste startplaats, voorkeursbehandeling?

 4. Robert schreef:

  Aleksander Walmann of Rebecca gok ik.. kleine voorkeur voor Aleksander

  • Inez schreef:

   Alexander walmann vindt ik zo geweldig was vorige jaar geen fan van grab the moment maar nu begin ik grab the moment ook leuk te vinden talk to the hand to lissabon

 5. Br@m schreef:

  Voor mij springen Rebecca en Vidar Villa er wel boven uit. Alejandro Fuentes en Charla K zijn mogelijk outsiders.

 6. Joss schreef:

  Als de Noren een kans willen maken om de finale te halen sturen ze Aleksander Walmann !!!
  Rybak maakt geen schijn van kans in semi 2 om de finale te halen !!!

 7. Ik schreef:

  Hoop op:
  1. Rebecca
  2. Stella & Alexandra
  3. Charla K
  Rybak’s lied irriteert mij helemaal door. Gun andere mensen ook een keer en als je het nog een keer wil proberen kom dan tenminste met een goed lied en niet met zo’n belachelijk lied. Alexander Wallman heeft wel een oké lied, maar ook niet waarvan je de muziek harder zou zetten. Hoop dat de Bookmakers het goed hebben en Rebecca wint. Maar wordt wel spannend want Rebecca moet net voor Rybak en als haar staging niet goed is kan ze het direct opgeven. Stella en Alexandra zullen het denk ik verpesten bij de staging, maar het is een heel leuk lied. Charla K zou goed kans kunnen maken, maar dan zou ze met de performance moeten knallen.

 8. Joke schreef:

  Wat een armoede deze finale, en over Alexander Rybak, wat een klein drama is dat nummer, lijkt wel of hij een leesplankje van een 4 die net op de muziekschool mag aanschuiven.Zo jammer, de man is een groot talent, en dan niemand in zijn omgeving die gezegt heeft : ALex dit nummer MOET je NIET doen…….

 9. Michael Adam schreef:

  Noorwegen heeft drie lekkere liedjes in tegenstelling tot Zweden en ik denk dan ook dat ik deze finale ga kijken ipv Melfest. Rebecca, Aleksander Walmann en Stella&Alexandra springen er uit, de rest is eigenlijk bagger. Rybak hoeft wat mij betreft niet te winnen met dit lied en hoop op Rebecca.

 10. inez schreef:

  Aleksander Walmann topnummer hou er van

 11. Hebbuzz schreef:

  Alexandra, Alexander, Alejandro Aleksander er valt wat te kiezen in Noorwegen.

  Mijn favoriet is Tom Hugo (al vond ik zijn vorige bijdrage nog beter)

  Echt heel slechte liedjes zitten er niet in, maar supergoede ook niet. Het ding van Rybak vind ik moeilijk te plaatsen, want is het nu wel of niet een lollige poging? Komt juist arrogant over en daarmee het enige nummer dat ik niet graag zie winnen.

 12. Singasong schreef:

  Om het even. Geen finale dit jaar

 13. robbert-rotterdam schreef:

  Ik heb maar één favoriet en dat is Rebecca. Zou tevens goed in het veld van 2018 passen, want een stevige ballad hebben we nog niet. Alleen ingetogen ballads zoals die van Duitsland en Ierland. Voor de rest een hele hoop mid-tempo’s en een enkele uptempo.

 14. Bandido - Georgia schreef:

  Het is niet heel slecht dit, maar niks springt er voor mij echt uit. Ik vind “Scandilove” een echte oorwurm en mag voor mij zo naar Lissabon, gewoon omdat het grappig is. Maar dat gaat niet gebeuren. De liedjes van Stella, Rebecca en Aleksander Walmann acht ik het kansrijkste. Al denk ik dat die laatste het dan wel gaat afleggen tegen het Tsjechische liedje, dat ik net wat origineler vind in zijn soort.

  Ik krijg alleen enorme jeuk van Rybak’s liedje. Het heeft alles in zich waar ik een hekel aan heb. Maar het zou natuurlijk zomaar kunnen gebeuren, hij heeft zijn naam en reputatie mee. En eigenlijk verdient hij een beter nummer dan dit.

 15. Ria NL schreef:

  Rebecca is ook mijn favoriet voor de overwinning vanavond. Maar ik vind het liedje van Stella & Alexandra en Alejandro Fuentes ook wel aardig. Ik hoop echt niet dat Alexander Rybak er met de winst vandoor gaat, ik heb helemaal niets met zijn liedje en vind het ronduit slecht. Dan vond ik zijn winnende “Fairytale “uit 2009 stukken beter. We gaan het zien…

 16. Mark schreef:

  Ik vind Noorwegen steeds meer achteruit gaan op songfestival gebied… Tot vind eigenlijk alleen Aleksander Walmann leuk.. Rebecca gaat wel.

 17. RobbieR schreef:

  Voor mij Aleksander, Alejandro en Rebekka.

 18. GerardMartin schreef:

  Wat slecht zeg dat 3e liedje!😣

 19. jimske schreef:

  Nicoline heeft me wel positief verrast met haar performance. very slick!

 20. GerardMartin schreef:

  Ik kan er maar één winnen en dat zal toch Alexander moeten zijn!

 21. harm stirnberg schreef:

  Rybak heeft mij verrrast in positieve zin, vond de audio niet erg bijzonder maar live kwam het toch goed uit de verf.

 22. Kenny schreef:

  Ik vind dat Alexander Rybak opnieuw naar het songfestival toe kan gaan. ;)

 23. Alrightguy schreef:

  Rebecca en Rybak in de superfinale

 24. Inez schreef:

  Zalig optreden van Alexander Rybak hij pakt mij opnieuw in ben enorme fan van hem 😍😍😍

 25. K schreef:

  Mij maakt het niet zoveel uit welke van de twee gaat. Ik ben al blij dat die verschrikking van vorig jaar niet weer gaat.

 26. Kenny schreef:

  Hopelijk wordt het Rybak die naar Lissabon gaat.

 27. René schreef:

  Wat duurt die show ontzettend lang! Ik hoop echt op Rebecca, ik vond Alexander 3x niks

 28. René schreef:

  Ow.. nou, net de uitslag.. damn..

 29. Kaat schreef:

  alexander wint. nummer is slecht, uitvoering is goed.

 30. edmol schreef:

  Rybak verrast me enorm met dit optreden

  • Kaat schreef:

   hij heeft wel een beetje veel afgekeken van Mans (heroes). beetje héél veel