Ierland presenteert inzending ‘Together’

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. harm stirnberg schreef:

  Mooi nummer en goed gezongen maar ben bang dat dit ondergesneeuwd gaat worden in de sterke 1e semi.

 2. Joep schreef:

  Met die leuke liedjes uit Semi 1 zou je bijna het hele finaleveld kunnen vullen. Jammer dat dit soort prettige bijdrages in die semi zitten, want in Semi 2 had Ierland misschien nog een kans gehad. Ik ben bang dat dit blijft steken. Prettig nummer maar veel te veilig (doet me denken aan Molly met Playing With Numbers).

 3. S@ga schreef:

  Mooi nummer, maar zo vrijblijvend. Is echt van die typische nachtradio muziek…
  Good luck Ierland! Het zal nodig zijn :D

 4. Br@m schreef:

  Prachtig sfeernummer. Het zou goed genoeg voor de finale moeten zijn ware het niet dat de concurrentie moordend is in deze eerste halve finale.

 5. Jan de Taalregelman schreef:

  Het is zoals bijna iedere inzending dit jaar.

 6. Ria NL schreef:

  Ik vind het liedje niet vervelend om te horen maar ik ben niet echt enthousiast.

 7. robbert-rotterdam schreef:

  Schitterende liftmuziek. Kan het m.i. alleen redden via uitmuntende staging. Ik denk niet dat Pannecoucke in mei tijd heeft voor nog een derde cliënt.

 8. Nordman schreef:

  Het soort lied dat fijn is om op de achtergrond te horen terwijl je bezig bent met je werk. Valt van zichzelf niet op, maar kan met hulp de finale wel halen. Benieuwd welke startplek de Ieren krijgen van Bjorkman ;). Na Cyprus bijvoorbeeld? En zo laat mogelijk? Eerlijk gezegd boeit het me niet hoor, want dit lied zal ik zelf niet gauw nog eens opzetten. Misschien moeten de Ieren maar gewoon in de semi blijven en dan een break nemen voor een jaar.

 9. Art schreef:

  Het clipje vind ik ook bijzonder!

 10. edmol schreef:

  Wel aardig maar gaat hem niet worden vrees ik

 11. Eddy schreef:

  De clip verdient een Oscar. Prachtige ‘travelling’ … en het liedje is ook ontzettend mooi.
  Ik hoop intens dat de Ieren hiermee de finale zullen halen, ’t zou verdient zijn!!

 12. H.J. schreef:

  Mooie clip. Leuk nummer. Benieuwd hoe dit live klinkt!

 13. Rene schreef:

  Mwah.. nier perse vervelend om naar te luisteren, blijf wel hwr volledige liedje luisteren. Maar gok dat dit volledig ondersneeuwt.

 14. Kenny schreef:

  Net even naar geluisterd nu al weer vergeten. Veel landen sturen dit soort nummers in. En dat betekent voor mij dat ik het gewoon lastig vind om een volledige top 43 te maken. En ik heb dit jaar persoonlijk het minste aantal favoriete nummers van de afgelopen paar jaar. Normaal vind ik 5 of 6 liedjes leuk, maar dit jaar maar 3 liedjes. (Nederland, Griekenland en Denemarken). Van mij mag Waylon gewoon winnen. ;)

  • Wim1970 schreef:

   Van mij mag Waylon ook winnen, gewoon omdat ik nog nooit bewust heb meegemaakt dat Nederland het songfestival won. In 1975 keek ik nog niet.

   • Kenny schreef:

    Precies. Ik ben heel benieuwd wat voor een show Nederland neer kan zetten. ;)

 15. Ben schreef:

  Heel mooi ingetogen nummer met goede opbouw. Zeker de clip is een statement. Als gay eurovision hier voor stemt haalt het moeiteloos de finale.

 16. Bandido - Georgia schreef:

  Wel leuk, maar alleen daarmee Red je het niet. Dit gaat totaal niet opvallen ben ik bang.

 17. riccardo schreef:

  Komt niet over als een hoofdact. Veel meer geschikt voor in een intiemere setting of op een klein podium. Niet van het soort ingetogen of klein dat voor deze gelegenheid veel indruk kan maken, vermoed ik. Sympathiek vind ik het wel.

 18. GerardMartin schreef:

  Best een leuk liedje en hij zingt niet vals. Ik begrijp niet zo goed wat sommigen hier bedoelen met 1e sterke semi?? Hij maakt net zo veel kans als ieder ander, want zo geweldig is het allemaal niet hoor!

 19. Roel schreef:

  Het nummer is prettig om te beluisteren, maar gaat niet op repeat…maakt geen statement met zang.

 20. Wim1970 schreef:

  Gaat Ierland voor de 5e keer op rij de finale mislopen? Ik vrees van wel.

 21. Toine schreef:

  Ik vind het eigenlijk best mooi!!!
  Hoop op een goede staging en goede startplek….
  Clip vind ik ook mooi gefilmd

 22. Krisje schreef:

  Prachtig nummer ! Mooie videoclip met zijn vriend.. supermooi koppeltje!

 23. Singasong schreef:

  Beter als vorig jaar. Finale? Wordt moeilijk.

 24. Marc schreef:

  Dit lied verdiend het om in de finale te komen! Mooi nummer

 25. Sake schreef:

  Prachtig. Verdiend sowieso een finaleplaats!

 26. Michael Adam schreef:

  Grappig, dit nummer kabbelt maar voort, maar het blijft wel ontzettend hangen! Mooie stem heeft de man ook.

  Ik dacht heel even dat het een duet werd met een dame, er komt een vrouwelijke stem wel heel duidelijk naar voren.

  Succes Ierland.

 27. Hebbuzz schreef:

  Dit gaat volgens mij total niet opvallen, middelmatig melodietje, simple zang en geen dynamiek, geen hook. Vooralsnog niet slecht maar het tegenovergestelde van een oorwurm. De act moet live wel heel veel overtuigen wil dit naar de finale geraken. Het wordt tijd dat Ierland die oubollige zogenaamde expert dist die ze nu al jaren de ierse selectie laten doen.

 28. Dirk Marko schreef:

  Mooi nummer, mooie stem.
  Mag van mij naar de finale, zeker weten.