Oostenrijkse bijdrage Nobody but you verschenen

Dit vind je misschien ook leuk...

58 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Wat een prachtig lied !! En wat een geweldige stem heeft Cesar !! Weer een top lied uit Oostenrijk !!

 2. robbert-rotterdam schreef:

  Need I say more? Prachtig!!

 3. riccardo schreef:

  Dat klinkt goed! Of het er straks ook echt uitspringt, vraag het me af.

 4. Br@m schreef:

  Schitterende Oostenrijkse bijdrage! Dat wordt straks in mei nog dringen om de finale te halen. Tweede halve finale is beduidend zwakker dan de eerste halve finale.

 5. RobFinland schreef:

  Mooi! Nederland & Oostenrijk daar gaat het om, dus ……..Waylon , niet weer verslagen worden door Oostenrijk

  • Dirk Marko schreef:

   Die gedachte kwam ook al bij mij op.
   Nu andersom?

   • Lola schreef:

    Insgelijks….. mijn gedachten ook…..LOL maar niet andersom…. Oostenrijk gaat weer winnen. Waylon op no2 weer :(

 6. Paysbart schreef:

  Mooi!

 7. Dirk Marko schreef:

  Ooh wat mooi, top5 wat mij betreft

 8. Sannie schreef:

  Dit is echt goed, heerlijk nummer! Weer een top notering voor Oostenrijk?

 9. Joep schreef:

  Prachtig nummer! Doet me sterk denken aan Limit To Your Love van James Blake.

 10. Hebbuzz schreef:

  Kijk dit is muziek. Hoziergospel met een hele fijne stem. Klinkt bekend maar ook origineel dus als het al gejat is dan is het heel goed gedaan. Benieuwd hoe dit live over komt. Heeft Cezar dan het charisma dat wel uit de plaat knalt? Oostenrijk is de laatste paar jaar goed bezig. Vorig jaar mijn precontest favoriet en mogelijk dit jaar ook weer in mijn top 3

 11. Pia schreef:

  Denk dat Cezar gaat mee doen voor de prijzen! Dat heb ik bij de eerste luisterbeurt tot nu toe enkel gehad bij Griekenland, Nederland en België…

 12. Marc schreef:

  Hèhè eindelijk weer een onderscheidend en prachtig nummer.Wellicht na 1x gehoord te hebben niet heel toegankelijk voor Europa maar met staging moet dat goedkomen! Voor nu , samen met Tsjechië en NL in mijn top 3.

 13. Sake schreef:

  Zo hoort het!! Hoge eindpositie!!

 14. René schreef:

  yes! Lekker nummer, top 5? met goede staging gaat Oostenrijk weer meedoen om de prijzen

 15. Jve schreef:

  Jaaaa goed hoor!! Modern lied met gospelinvloeden,goeie (en knappe) zanger!! Gaat hoog eindigen,al met al wordt het toch nog een sterk,tof eurovisie-jaar!! Voor mij persoonlijk springen er tot nu toe uit: Oostenrijk,Nederland,België,Letland,
  Spanje (guilty-pleasure),Tsjechië,Australië

 16. Peter schreef:

  Tjechië of Oostenrijk dit jaar

 17. Michael Adam schreef:

  Wowwwwww wat een super lekker nummer dit….! Dit komt direct in mijn top 5 te staan.

 18. WoW schreef:

  Top! En met goede staging en live vocalen op naar de grand final! Mijn top 5 momenteel NL, Estland, Oostenrijk, Griekenland, Belgie

 19. gj schreef:

  Het gaat ‘m niet worden. Ik kan de enthousiasme weer eens niet inzien.

  • Peter schreef:

   Tja, laat ik dat nou met de Nederlandse inzending hebben.

   • gj schreef:

    Ik heb precies hetzelfde met de Nederlandse inzending, en doch hoop ik dat het de finale gaat halen. Het beste is gewenst voor beide landen.

    Dat gezegd, ik begrijp dat mijn smaak niet helemaal binnen de lijntjes past – men is overal zeer kritisch over inzendingen als Slovenië, Australië, Cyprus… het ligt of wel of niet. Valt niet aan te twisten.

 20. Jve schreef:

  Goh echt?? Dat hadden we hier nog niet gelezen/gemerkt…😂

  Peter:
  Tja, laat ik dat nou met de Nederlandse inzending hebben.

 21. Nordman schreef:

  Wat een goede inzending. Deze zag ik niet aankomen.Ik vind vooral de backings/ het gospel-koor, echt wat toevoegen.

 22. GerardMartin schreef:

  We gaan dit jaar toch wéér niet verslagen worden door een man met een baard?😲😂

  • Peter schreef:

   Nee hoor, Nederland moet de halve nog maar zien te bereiken en mocht dat wel gebeuren, eindigt het in de finale ergens onderaan aan de rechterkant van het scorebord

   • Rene schreef:

    De halve finale bereiken moet toch lukken? ;)

   • ed gentenaar schreef:

    nederland staat al in de halve finale nummer 2 je hebt alleen maar halve finales en een finale

 23. GerardMartin schreef:

  Prima inzending van Oostenrijk…een van de weinige dit jaar!

 24. S@ga schreef:

  Uitstekende zanger met prima nummer. Jammer van het schreeuwerig einde.
  Oostenrijk, België, Portugal, Frankrijk en Tsjechië zijn mijn favorieten tot nu toe…

 25. Nelis schreef:

  Alle nummers zijn in ieder geval beter dan die gekke Waylon !!!!!!!!!!!!!!!!!

 26. jimske schreef:

  oei, ik kan de enthousiasme niet zo delen met de anderen. misschien iets te veel verwacht na het lezen van de overdreven reacties hier (zoals gewoonlijk) maar ik vind dit zeker geen winnaar. ik krijg er geen kippenvel van. vooralsnog is België, slovenië en Tsjechië de meest kansrijke!!!

 27. jimske schreef:

  ik vind gospel invloeden normaal wel leuk , maar ik vind het hier niet zo geslaagd, dat terzijde nog

 28. Jve schreef:

  Peter:
  Ik reageer op gj, gelukkig heeft hij het zelfde gevoel erbij.

  En ik reageer op jou

 29. Arie schreef:

  Ik vind het prettig weg klinken. Dat had ik ook met het Oostenrijkse lied vorig jaar. Maar dat deed het uiteindelijk matig in de finale. Dat zegt natuurlijk niks over dit jaar. Van mij mag hij wel wat punten scoren, klinkt in ieder geval als iets dat bij hem past.

 30. Kenny schreef:

  Geen slecht nummer, maar het is ook niet wat blijft hangen. Ik ben nu wel benieuwd waar de laatste 9 landen mee komen. Hopelijk iets meer uptempo en met een traditioneel instrument of geluiden erin ofzo. Ik krijg nou wel een beetje genoeg van de standaard ballads en pop nummers. ;)

 31. Matje schreef:

  De Ierse bijdrage , voor degene die het willen beluisteren
  https://www.youtube.com/watch?v=5d1XPVWy10g

 32. Bandido - Georgia schreef:

  Ik vind dit een van de betere inzendingen van dit jaar en ik ben blij verrast. Aangenomen dat dit live goed overeind blijft, mag dit van mij beloond worden met een mooie notering. Ik hoop alleen dat de Oostenrijkers de lijn doortrekken en er visueel ook iets moois van maken. Maar als het plaatje klopt kan dit ver komen.

 33. Tippy2 schreef:

  Ok inzending

 34. Ed schreef:

  Mooi hoor, gaat met 2 vingers in de neus naar de finale !!

 35. Eddy schreef:

  Sorry, ik deel de euforie over dit nummer echt niet. Misschien ligt aan de erg lelijke video … maar, njet, ik heb hier alleszins geen ‘wauwgevoel’ bij.
  Dat heb ik wel, en niet zo’n beetje, met de Nederlandse Waylon.
  Misschien stevent Oostenrijk wel af op een nieuw Nadine Beiler (rampen) scenario?

  • jimske schreef:

   kwaliteit heeft dit nummer genoeg, een ‘hook’ echter totaal niet. gospel vind ik niks bijdragen (en normaal hou ik hier zo van). dit nummer vergelijken met ‘take me to church’ is een schande want dat nummer is alles wat dit niet is

 36. Joss schreef:

  Wel een leuk nummer op zich ….. geen winnaar ! Ben benieuwd hoe hij achtergrondkoor en gospelkoor gaat combineren poppodium ?????

 37. henk schreef:

  Prachtig nummer, klinkt als Hozier`s “Take Me To Church”. (maar die was beter) Prachtige artistiek gemaakte video, dikke finale kandidaat : http://www.hitzound.com/cesar-sampson-nobody/

  • jimske schreef:

   Uh, nee? Dit nummer vergelijken met Hozier’s magnifieke ‘take me to church’ is totaal onterecht!!! omdat er wat gospel geluiden in zijn verwerkt, die trouwens VEEL Beter, zoniet uitzonderlijk goed worden gebruikt in “take me to church’, is dat niet het geval voor dit oostenrijks nummer, was de gospel invloeden kant noch wal raken.

 38. Hans schreef:

  Mooi nummer! Gospel had van mij ook wat minder gemogen.

 39. Tippy2 schreef:

  Internationaal niet zo euforisch ontvangen als hier, snap de hosanna ook niet

 40. Toine schreef:

  Ja gewoon heel erg goed!
  Hupsakee naar de finale; no doubts!

 41. Singasong schreef:

  Klinkt goed zeker een “Qualifier” , hoewel mij dit teveel doet denken aan de vorige Australische inzending. Kan hoog scoren maar 100% geen winner.

 42. Singasong schreef:

  On your face💩