Zo klinkt de Macedonische inzending

You may also like...

28 reacties

 1. WoW schreef:

  Dit nummer gaat alle kanten op… maar niet vervelend. Geen winnaar ben ik bang

 2. René schreef:

  leuk en fris! Ik word er wel blij van. Denk niet dat het heel veel doet in Lissabon, raakt denk ik ondergesneeuwd

 3. Jan de Taalregelman schreef:

  In ieder geval een kandidaat om in de eerste halve finale te blijven steken.

 4. Mark schreef:

  Wauw, dit had ik niet verwacht… erg leuk lied! Hoop dat ze de finale halen :)

 5. Joss schreef:

  Best een leuk liedje ….. maar niet sterk genoeg voor finale !!!

 6. Bert schreef:

  Macedonië gaat helemaal los. Ik vind het leuk. Fris. Wel wat veel verschillende muziekstijlen in één liedje gepropt, dat dan weer wel. Als ze dit live ook zo doen, mogen ze wat mij betreft naar de finale.

 7. Hebbuzz schreef:

  Een schaapje dat reggae zingt. Op zich vind ik dit nog meevallen met wat ik verwacht had. Best aardig, geen hoogvlieger, ietwat te rommelig (twee lidjes door elkaar) maar ook weer geen irritante bijdrage, dus leuk om er bij te hebben.

 8. riccardo schreef:

  Een beetje van dit en een beetje van dat. Aardig.

 9. Michael Adam schreef:

  Inderdaad vrij rommelig, maar niet verkeerd. Ben bang dat het de Macedoniërs niet de gehoopte finaleplaats gaat opleveren. Goede zangeres wel, ik vind haar stem erg prettig.

 10. Br@m schreef:

  Rommelig niemendalletje; ik heb er weinig mee zoals wel bij meer Macedonische bijdrages. Blijft zeker steken in de halve finale.

 11. Bjorn Grooten schreef:

  Het in dit nummer alle kanten op en dat maakt het rommelig. Dit zie ik de finale niet gauw halen. Overigens het hele nummer van Israël is inmiddels te beluisteren. De preview die al eerder te horen was, deed mij het ergste al vermoeden. Dit gaat niet winnen. Dit nummer zal het van de televoting moeten hebben en het is niet zo sterk dat daaruit genoeg punten kunnen gaan pakken om te winnen. De vakjuries zullen deze act niet belonen met veel punten. Klopt het dat er dit jaar geen led projecties zijn in Lissabon, ik ving zoiets bij RTL boulevard op.

 12. Bandido - Georgia schreef:

  Net als je denkt dat we alles nu wel hebben gezien, krijgen we reggae uit Skopje. Oftewel: hoeveel stijlen kun je in drie minuten stoppen. Maar toch intrigeert me dit wel, en ik ben allang blij dat we nog een liedje hebben met iets van een beat erin. Maar een hoogvlieger is het ook weer niet.

 13. Sandert schreef:

  Ik vind het sneu voor Macedonië dat ze ieder jaar weer in de halve finale blijven steken. Ze vallen nooit echt op, alsof ze al jaren niet meer meedoen… Ik zou ze best eens een groot succes gunnen, zoals Bulgarije en Moldavië vorig jaar.

 14. Leendert Jan schreef:

  Op zich vind ik dit geen onaardig liedje, het trekt wel mijn aandacht en het is fijn dat er geen standaard formulewerkje uit de kast is getrokken. Ik weet echter niet of de Macedoniërs hiermee veel kans maken om de finale te halen. Er zitten meer kansrijke nummers in de eerste semi, en dit nummer blijft ook niet de hele drie minuten even spannend.

 15. Nordman schreef:

  Macedonië is goed bezig. Na vorig jaar, komen ze met een lied waar meerdere stijlen in zitten en toch werkt dit wel. Op het eerste gehoor klinkt dit lekker. Vind alleen het einde te abrupt. Dit lied vraagt om een herhaling van het refrein. Finale zou leuk zijn, maar aangezien de Macedoniers moeite hebben met het stagen van een lied, vrees ik dat ze opnieuw de finale gaan missen.

  • Nordman schreef:

   En ze zitten in een hele sterke semi, dus het gaat echt lastig voor ze worden.

 16. Eddy schreef:

  Verfrissend leuk … een van de betere inzendingen dit jaar.

 17. GerardMartin schreef:

  Ik hou hier niet echt van maar het is niet zo slecht als vele anderen dit jaar dus wie weet huppelt ze de finale in.

 18. GerardMartin schreef:

  Nog 2 te gaan en wat zou Italië doen?

 19. Ria NL schreef:

  Ik vind het niet onaardig maar het liedje lijkt uit 3 verschillende liedjes te bestaan wat het geheel wat rommelig maakt.

 20. robbert-rotterdam schreef:

  Ik hou van haar volle en doorleefde stem. Verder sluit ik me aan bij de anderen. Het lied gaat alle kanten op, waardoor ik er als luisteraar geen grip op heb. Ik vind het nogal een onlogisch liedje. Niet alles hoeft voorspelbaar te zijn, verrassingen zijn soms best leuk, maar niet zoals de Macedoniërs hun bijdrage hier uitgewerkt hebben. Dit blijft steken in de semi.

 21. Roel schreef:

  Liedjes waren niet af…dus dan maar bij elkaar als medley.

 22. Singasong schreef:

  Wat is dit een wekelijkse aanbieding, 3 halen 1 betalen of zoiets.

 23. gj schreef:

  Het gaat meteen mijn top 5 in. Het zou me echter verbazen als het naar de finale gaat.

 24. dick schreef:

  Zo moet het dus niet! Als je kiest voor iets wat richting reggae gaat moet je met iets sprankelends komen wat ook meteen blijft hangen. Dit is een compositie die van alles mist in mijn optiek. Hier en daar zelfs rommelig overkomen met een melodielijn die nergens heen lijkt te gaan.

 25. suske schreef:

  vreselijk nummer en dito tekst. go deeper go deeper, come and take me when noone is around… LOL???