Douze Points 2018 [16]: Armenië

You may also like...

24 reacties

 1. dick schreef:

  Totaal overbodige bijdrage uit Armenie dit jaar, kabbelt voort. Zeurderig. Eigen taal helpt in dit geval ook niet echt.

 2. JP schreef:

  Ik vind (juist) heel mooi. Ik vrees dat live minder zal zijn, maar van de video is het in mijn top 5.

 3. Singasong schreef:

  Skip … Volgende graag…..

 4. Wim1970 schreef:

  Na 2 geweldige inzending van 2016 en 2017, kan Armenië mij nu niet echt bekoren.

 5. Michael Adam schreef:

  Leuk dat het in eigen taal is maar ik vind deze bijdrage eerlijk gezegd ook een beetje saai en veel van hetzelfde… het enige dat me bijblijft is 100x Qami. Na de afgelopen twee jaren is dit wat mij betreft inderdaad een stapje terug.

 6. Dirk Marko schreef:

  Next, geen finale denk ik.

 7. riccardo schreef:

  Met name het eerste gedeelte van de clip en het nummer vind ik erg mooi gedaan. De rest al snel minder. Misschien finale als het live vocaal erg goed is.

 8. Br@m schreef:

  Toen deze Armeense bijdrage net was gekozen vond ik ‘m mooier dan nu. Ben er een beetje op uitgeluisterd. Ik moet nog eens zien of dit de finale gaat halen. Nr. 21 in mijn top 43.

 9. edmol schreef:

  Ben het met Br@m eens : De eerste paar keren vond ik het prachtig maar het zakt steeds verder in mijn lijst, ben er compleet op uitgekeken.

 10. Shurgard schreef:

  Het nummer is niet slecht maar ook weer niet heel bijzonder. Vooral op het einde wordt ‘Qami’ naar mijn idee wel heel erg vaak herhaald. Waarschijnlijk zal het de finale of net wel of net niet gaan redden. Persoonlijk vind ik dat er betere nummers in de eerste halve finale zitten die ik liever zie doorgaan (als Oostenrijk, België, Tsjechië en Bulgarije).

 11. Misthere schreef:

  Los van Boom Boom, Chaka Chaka is Armenië altijd door de semi’s gekomen dus daar hoeven wij ons geen zorgen over te maken. Ik denk dat Armenië zelfs de top 3 in de finale kan halen. Het nummer heeft een mooie opbouw, het Armeens klinkt verfrissend en de zanger heeft een goed bereik en straalt de power uit wat het nummer ook bezit. Een knappe inzending wat door vakjury en televoters wordt beloond.

 12. gj schreef:

  Dit gaat zeker naar de finale, al word ik er zelf niet heel blij van.

 13. GerardMartin schreef:

  Niks voor mij maar dit zal zeker de finale wel halen als ik zie hoeveel nationaliteiten zanger en lied in zich verenigd hebben.

 14. Nordman schreef:

  Goede inzending weer van Armenië. Nummer blijft me bij en heeft een duidelijke opbouw. Heel fijn koortje ook dat er op het einde bij komt. De zanger is live overtuigend en straalt zelfvertrouwen uit. 20/43

 15. Ria NL schreef:

  Sevak vind ik een prima zanger en Qami vind ik een prachtige lied van Armenië, zit in mijn top 3 van dit jaar. Al vanaf het begin dat ik het lied hoorde was ik er van onder de indruk.Uiteraard ook mede doordat het lied in het Armeens wordt gezongen vind ik het lied heel bijzonder en mooi klinken en het verveelt mij totaal niet. Ik hoop van harte dat Armenië de finale en een mooie eindklassering haalt, het zou wat mij betreft dik verdiend zijn.

 16. Sandert schreef:

  Een bombastisch liedje dat weinig indruk op mij maakt. Ik ben benieuwd of dit live helemaal goed zal gaan met die uithalen. Armenië heeft inderdaad al veel betere inzendingen gehad.

 17. Placide schreef:

  Het liedje begint heel mooi, maar dan veranderd het ineens in een hoop takken herrie en dat is jammer.

 18. Björn schreef:

  Ik was er in het begin ook meer weg van dan nu.. Ik denk wel dat ze de finale halen met deze goed gezongen ballad!

 19. Leendert Jan schreef:

  Leuk dat er eindelijk eens een heel lied in het Armeens op het songfestival klinkt, maar het is jammer dat het een vrij afgezaagde ballad is die naar het eind toe alleen maar in eindeloze herhaling verzandt. Het zal wel naar de finale gaan maar dit gaat niet meedoen in de top.

 20. MarkusRotterdam schreef:

  Gaaaap…

 21. Pieter schreef:

  Zo kwelerig dit nummer. Live al helemaal en dan gaat het voor mijn oren richting het valse. Ook echt zo’n nummer dat niet voor Westerse oren is bestemd. Haalt miss nog wat op in (zuid)oost-europa en de balkan en wat diaspora punten hier en daar (nl als hij de finale haalt) maar daar bljjft het bij.

 22. Jve schreef:

  Ik vind deze Armeense bijdrage best mooi,persoonlijk vind ik het een stuk beter dan de inzending van vorig jaar. Ik hoop wel dat hij het “hulk-pak” wat hij bij nationale finale aanhad,thuis laat 😉
  1.Oostenrijk/2.Israël/3.Tsjechië/
  4.België/5.Griekenland/6.Armenië/
  7.Bulgarije/8.Macedonië/9.Estland/
  10.Finland/11.Azerbeidzjan/
  12.Wit-Rusland/13.Albanië/14.Kroatië
  /15.IJsland/16.Litouwen

 23. Remco van den Berg schreef:

  Mooi liedje, mooie stem. Geen winnaar, maar in mijn beleving wel een van de betere bijdragen dit jaar.

 24. HP schreef:

  Ik heb dit jaar de liedjes nog niet gehoord. Douze Points is een mooie gelegenheid om ze voor het eerst te horen, en ik kan meteen mooi een ranking maken!

  Armenië is één van mijn minst favoriete ESC-landen, maar hierover ben ik wel enthousiast! Mooi nummer, sterk gezongen, en de eigen taal komt hierin prachtig uit! Goede bijdrage!

  1. België
  2. Bulgarije
  3. Armenië
  4. Oostenrijk
  5. Macedonië
  6. Azerbeidzjan
  7. Tsjechië
  8. Finland
  9. Israël
  10. Litouwen
  11. Wit-Rusland
  12. Estland
  13. Griekenland
  14. Kroatië
  15. Albanië
  16. IJsland