Douze Points 2018 [31]: Malta

You may also like...

33 reacties

 1. Dirk schreef:

  Helemaal in de stijl van X My Heart en We Got Love, maar dan slecht. Christabelle ziet er bovendien angstaanjagend uit. Roemloos terug naar Malta.

 2. Sandert schreef:

  Redactie, Malta werd ook tweede in 2002 (hoewel met minder punten dan in 2005).

  Ik vind Malta vaak wat teleurstellen op het ESF. Het ene jaar zenden ze een saaie ouderwetse ballad en het andere jaar een Zweeds geproduceerd riedeltje dat we eveneens al zo vaak gehoord hebben. Ik vind het niet vreemd dat Christabelle niet bij de kanshebbers wordt gerekend… denk ook dat ze veel te weinig punten gaat krijgen voor de finale.

  • Wim1970 schreef:

   Beter dan Rusland in ieder geval.

   • Peter schreef:

    Bij jou maakt het niet uit wat voor nummer Rusland inzend, al is het een topnummer, afzeiken doe je het toch wel. Nee dan die Grieken met hun ophoudende handjes, da’s wat.

   • Wim1970 schreef:

    Rusland heeft in het verleden goede nummers gehad, die ik af en toe nog eens draai: 1997, 2003, 2004, 2007, 2010, 2014 en 2016. Ik zal er alleen nooit op stemmen.

 3. Jve schreef:

  Zowel het nummer als de act van Malta hangt van jatwerk van eerdere esc-inzendingen aan elkaar,in de hoop daarmee succesvol te gaan zijn. Maar ik trap er niet in,dit mag van mij in de halve finale blijven steken!
  1.Nederland/2.Noorwegen/
  3.Moldavië/4.Australië/5.Georgië/
  6.Denemarken/7.Polen/8.Roemenië/
  9.Servië/10.San Marino/11.Malta/
  12.Rusland

 4. Kenny schreef:

  4/10

 5. Br@m schreef:

  In de Maltese voorronde van dit jaar zaten vader en zoon Richard & Joe met hun schitterende “Song for dad”; dat nummer had Malta af moeten vaardigen. Dat is vele keren beter dan dit niemendalletje. Dit mag van mij in de halve finale blijven steken. Nr. 37 in mijn top 43.

  • Inez schreef:

   Vondt ik ook song for dad was zoveel beter dan dit jatwerk dit is loreen na-apen

   • Gilles schreef:

    Volledig akkoord met bovenstaande reacties: “Song for dad” had de Maltese inzending moeten zjn.

 6. Edmol schreef:

  Wannabee Loreen maar dan in alle opzichten minder. Wat mij betreft een goede kandidaat voor de laatste plaats in deze halve finale.

 7. Wim1970 schreef:

  En 2e in 2002, redactie. Jullie moeten wat beter jullie huiswerk doen, hoe moeilijk kan het zijn.

  • Gilles schreef:

   Niet moeilijk, gewoon Wikipedia raadplegen.

  • Paysbart schreef:

   Wat er staat klopt: de beste klassering is 2005 want die had 192 punten behaald en dat is meer dan de 164 punten in 2002. Dus niet zo janken. Misschien moet je anders zelf een hele website op poten zetten en in je eigen tijd bijhouden……….

   • Peter schreef:

    Whahahahaha zo die komt aan Wim1970

   • Wim1970 schreef:

    De redactie moet gewoon zorgen dat de informatie klopt. Het gaat hier toch om de hoogste plaats? En niet om de meeste punten?

 8. Leendert Jan schreef:

  Ondanks al het werk dat in de clip gestoken is, denk ik dat dit wederom een roemloze afgang wordt voor Malta. Ik vond zaterdag in Amsterdam dit waarschijnlijk het slechtste nummer en optreden, en er gebeurde werkelijk niets in de zaal hierbij. Er is helemaal niets bij dit nummer dat positief opvalt of je aandacht trekt. Het maakt inderdaad de indruk van een goedkope Loreen-wannabe, en daar prik je zó doorheen.

 9. gj schreef:

  Aardig beschamend op nader inzien. Het nummertje past naar mijn idee niet bij de zangeres, wiens stijl beter past bij de bijdragen die ze enkele jaren terug inleverde. Je kan zelf wel zeggen dat dit ‘je ware zelf’ is, maar of dat daadwerkelijk doorschemert…

  Ik zie dit als een mogelijke rode lantaarn in de halve finale.

 10. GerardMartin schreef:

  99 Procent wat uit Malta komt vind ik de moeite van het luisteren niet waard en daar past dit gedrocht prima bij, wat een arremoe zeg! Ik hoop vurig dat deze dame niet verder komt dan één optreden met dit meer dan treurige gemekker!

 11. Dirk schreef:

  @redactie; het is lied 12 uit de tweede halve final.

 12. Nordman schreef:

  Vond dit lied toen het werd gekozen wel goed, maar ik ga het steeds minder vinden. Ook haar live optreden in Amsterdam vond ik tegenvallen. Ik zie geen artiest, slechts een meid die wat probeert. Haar stem vond ik ook niet prettig overkomen die avond. Ik twijfel behoorlijk aan een finaleplek. Ik zeg voor nu: geen finaleplek. 25/43

 13. Pieter schreef:

  Ik denk iedere keer dat er nog wat spannends komt maar helaas. Het hele lied is eigenlijk een soort opbouw naar iets dat nooit komt. Het blauwe ballen lied

 14. Placide schreef:

  Het zoveelste songfestival riedeltje wat voorbij komt dit jaar. Het is allemaal van hetzelfde laken een pak.

 15. Michael Adam schreef:

  Eerlijk gezegd is dit nummer ietsjes bij me gegroeid. Nog steeds zie ik het niet de finale halen. Maar het irriteert me ook niet.

 16. riccardo schreef:

  Ze waren toen ze hieraan begonnen waarschijnlijk heel wat van plan maar het concept was veel beter dan de uitvoering, zoiets. Mak, is wat bij mij blijft hangen. Ik zou zeggen kansloos.

 17. Ria NL schreef:

  Ik zie dit ook niet de finale halen, ik heb er helemaal niets mee.

 18. Björn schreef:

  Ik heb hier niets mee! Volgend jaar een nieuwe kans :-)

 19. Remco Berg schreef:

  Volgende graag.

 20. Bandido - Georgia schreef:

  Typisch Malta: veel gedoe om niks. Totaal geen karakter of ook maar iets eigens. Ik hoop van harte dat dit keihard blijft hangen in de semi.

 21. Esmee schreef:

  Achter Zweden. En wegblijven a.u.b.

 22. Dirk Marko schreef:

  Geen finale. Wordt nog moeilijk om in deze semi 10 goede songs te vinden.

 23. HP schreef:

  Ik heb dit jaar de liedjes nog niet gehoord. Douze Points is een mooie gelegenheid om ze voor het eerst te horen, en ik kan meteen mooi een ranking maken!

  Pfff, wat een matigheid dit zeg. Dit nummer heeft helemaal niets interessants. Kansloos, mag ik hopen.

  1. Nederland
  2. Roemenië
  3. Denemarken
  4. Polen
  5. Moldavië
  6. Australië
  7. Georgië
  8. Noorwegen
  9. Servië
  10. Malta
  11. San Marino
  12. Rusland