Douze Points 2018 [33]: Letland

You may also like...

24 reacties

 1. Edmol schreef:

  Dit nummer ben ik iedere keer 2 minuten nadat ik het gehoord heb weer vergeten. Blijft duidelijk niet hangen.

 2. Jve schreef:

  Ik vind dit een mooie bijdrage,uitgevoerd door een goeie,stijlvolle zangeres! Denk dat de bookies deze inzending onderschatten,mag van mij zeker naar de finale!
  1.Nederland/2.Noorwegen/3.Letland/
  4.Moldavië/5.Australië/6.Georgië/
  7.Denemarken/8.Polen/9.Roemenië/
  10.Servië/11.San Marino/12.Malta/
  13.Rusland/14.Hongarije

 3. gj schreef:

  Ik zie de jury’s dit dan ophemelen, voornamelijk na Hongarije. Met een heel klein zetje van de televoters erbij zie ik dit het de finale halen.

  Eenmaal daar is het wellicht een kandidaat voor de laatste plek.

  Ik vind het zelf ietwat monotoon – er gebeurt weinig na de introductie. Visueel heeft het mogelijkheden.

 4. Leendert Jan schreef:

  Ze is mooi, ze zingt goed, het nummer is origineel en stijlvol, en toch blijft het niet echt hangen. Ik denk dat het nét niet spannend genoeg is, net te vlak. Het zou van mij best naar de finale mogen, maar dit gaat Letland niet ver brengen.

 5. Remco Berg schreef:

  Ik vergeet het nummer telkens. Het is best wel aardig, maar raakt mij niet.

  1. Georgië/, 2. Noorwegen/, 3. Servië/, 4. Nederland/, 5. Australië/, 6. Roemenië/, 7. Letland/, 8. Rusland/, 9. Denemarken/, 10. Malta/, 11.Moldavië/, 12. Polen/, 13. San Marino/, 14. Hongarije.

 6. Br@m schreef:

  Geen onaardig nummer maar ook geen hoogvlieger. Na Hongarije wel een verademing. Mag van mij de finale halen. Nr. 34 in mijn top 43.

 7. riccardo schreef:

  Misschien komt het doordat Hongarije net geweest is maar dit vind ik te flauw. Heeft peper, zout en citroen nodig om de leuke smaakjes die er wel inzitten, goed roeren, even flink aan te zetten. Clipje helpt ook niet. Saai.

 8. Sandert schreef:

  Opvallend veel Laura’s de laatste jaren: België 2016, Estland 2017 en dit jaar België en Letland. Volgend jaar Laura Jansen namens Nederland?

  Deze inzending van Letland vind ik eigenlijk best goed. Of het ook naar de finale gaat vind ik lastig in te schatten. Misschien klinkt dit voor Europa toch wat te gedateerd, dus ik vermoed dat de Letse delegatie een opvallende podiumact moet verzinnen om extra stemmen te vergaren.

 9. Nordman schreef:

  Vind deze inzending helemaal niet slecht, maar ik heb verder niks met dit lied. Het lied klinkt langer dan 3 minuten, erg stroperig. Het kan me weinig schelen of het de finale weet te halen of niet. 34/43

 10. GerardMartin schreef:

  Slaapverwekkend en het jengelt maar door. Zangeres mag wel uitkijken dat ze niet in slaap sukkelt tijdens haar optreden. Hopelijk hoeft ook zij maar eenmaal op te treden.

 11. Pieter schreef:

  Wat een irritant lied. Begrijp wat ze hebben willen bereiken met dit nummer maar de uitvoering is niet goed. Gaat misschien nog wel lager eindigen dan iedereen verwacht

 12. Ria NL schreef:

  Ik vind dit lied niet onaardig maar het blijft bij mij niet hangen. Maar na Hongarije is het wel een rustpuntje. Of het de finale gaat halen durf ik niet te zeggen maar van mij mag ze.

 13. Björn schreef:

  Funny girl is een heel goede herkansing voor de Letten! Ik ben ervan overtuigd dat ze de finale halen met deze bijdrage :-)

 14. Coolvibes-vanillaninja schreef:

  Heel erg 50 shades of gray-ish. Nummer lijkt heel erg op de soundtrack van The Weeknd – Earned It.

 15. RobbieR schreef:

  Zij zingt mooi, is mooi. Liedje is aardig, maar verveelt na ongeveer 2 minuten .
  Het blijft niet hangen.

 16. Placide schreef:

  Niet een echt opvallende bijdrage van Letland dit jaar. Een beetje saai en blijft niet hangen. Geen hoogvlieger en daarom ook zeker geen kanshebber.

 17. dick schreef:

  Saai. Zeurt 3 minuten door en valt nergens op.

 18. robbert-rotterdam schreef:

  Zangeres heeft een goede stem en doet haar best om sophisticated over te komen. Ze vergeet alleen dat een liedje tijdens de eerste luisterbeurt moet blijven hangen tussen zoveel concurrenten. Dat doet het niet, het klinkt net wat te stoffig en saai. Gaat zich alleen kwalificeren als de meerderheid van de artiesten vals zingt en de jury’s ‘dan maar’ Letland op hun lijstje zetten. Kans is klein.

 19. Michael Adam schreef:

  Zoals al veel gezegd hierboven, jet nummer komt op mij nogal saai over. Vergeten doe ik het ook, wat mij betreft geen finale.

 20. HP schreef:

  Ik heb dit jaar de liedjes nog niet gehoord. Douze Points is een mooie gelegenheid om ze voor het eerst te horen, en ik kan meteen mooi een ranking maken!

  Pluspunten omdat de zangeres een lekker wijf is, maar verder is het niet veel. Geen onaardig lied, maar blijft totaal niet hangen en gaat ondersneeuwen denk ik.

  1. Nederland
  2. Roemenië
  3. Denemarken
  4. Polen
  5. Moldavië
  6. Australië
  7. Hongarije
  8. Georgië
  9. Noorwegen
  10. Letland
  11. Servië
  12. Malta
  13. San Marino
  14. Rusland