Eurovision in Concert weekend in Amsterdam

Dit vind je misschien ook leuk...

94 reacties

 1. Wim1970 schreef:

  Ben al onderweg naar Schiphol om mijn Griekse vriendje af te halen. Veel zin in :-)

  • inez feytons schreef:

   wil jij mij in reactie zeggen zondag hoe het was wim en zeggen welke er goed uitkwamen

   • Peter schreef:

    Ik weet nou niet of Wim1970 de graadmeter zou moeten om te oordelen wie er wel en niet goed uit de verf kwamen. De man is namelijk niet gespeend van enige politieke statements m.b.t. de inzendingen en stemt op lekkere kereltjes en vooral op Griekenland, tja waarom zou dat dan zijn? Niet vanwege het nummer lijkt mij.

 2. Nordman schreef:

  Veel zin in! Ben er de eerste keer bij geweest en wil deze 10e editie niet missen. Heel benieuwd naar alle optredens maar ook AFAS zelf, nog niet eerder geweest.

 3. Esmee schreef:

  Joan Franka heeft al een paar jaartjes geleden haar naam veranderd in “Luba The Baroness”. (Dat ze dus goed aangekondigd wordt zaterdag!)

  • EurovisionPolice schreef:

   Is het naar haar hoofd gestegen? :D

  • michelle schreef:

   heeft ze inmiddels wel zangles genomen haar optreden als vals en uit de maat zingende kraai was een afgang !!!!!!!

 4. Esmee schreef:

  Nog zo’n mooie foto van optreden van Waylon van gisteravond. Kekke foto. Hoop dat hij in Lissabon ook zo geslaagd op het scherm komt.
  https://i.imgur.com/vmSxYHJ.jpg

  • Nordman schreef:

   Mooie foto, maar van mij mag ie dit keer wel zonder hoed. Maar wat het ook wordt, hij weet wat ie aan het doen is. Heb bij Waylon vertrouwen in een kritische blik op het totaalplaatje.

 5. Jve schreef:

  Erg benieuwd naar de reacties op de live-optredens!

 6. Michael Adam schreef:

  Ik ben ook van de partij! Zin an!

 7. sflover schreef:

  weet iemand waar en hoe laat dit jaar het persmoment is?

 8. GerardMartin schreef:

  Veel plezier aan eenieder die gaat, aan mij niet besteed.

 9. RobbieR schreef:

  Yes ik ga ook, krullers in. Alles hangt gestoomd, slaapil ingenomen :-)

  • Michael Adam schreef:

   Slaappil ingenomen? Beetje zonde van t concert;)

  • riccardo schreef:

   Goed zo, ga maar lekker los en een hele gezellige avond!!!

  • Lilly schreef:

   Esmee:
   Ik hoop ook op beelden in rood en goud, in plaats van blauw.

   Ik hoor wel hoe het geweest is:))

   • Esmee schreef:

    @Lilly, ik ga niet naar het EIC toe. Ik moet ook van anderen horen hoe het geweest is, en de youtube filmpjes afwachten:-)) Desalnietemin: voor het grote gebeuren in Lissabon hoop ik op veel rood en goud, goud, goud!

 10. Inez schreef:

  Ikag dat toch vragen niet soms

 11. harm stirnberg schreef:

  Iedereen die gaat morgen heel veel plezier gewenst ( vooral voor Ria !!! )

  • Ria NL schreef:

   Dank je wel Harm !! Het was geweldig. Het mooiste moment voor mij was het gesprekje dat ik ’s middags had met mijn grote favoriet Eugent Bushpepa uit Albanië. Hij is zo symphatiek en ik vind zijn liedje geweldig, en hem een geweldige zanger.

 12. Gerard schreef:

  sorry hoor, maar we hebben nog zelden zo’n butnummer gehad. exit waylon

  • Inez schreef:

   Er zijn er slechtere bij hoor dan Marino vindt ik zo geen topnummer hoor

   • Dennis schreef:

    haha ja dat klopt maar ben ook geen fan van het nummer van Waylon. Hij komt bij mij geen eens in de top 30 van het festival. Daarnaast baart het me ook zorgen dat het nummer nog geen eens de top 40 haalt.

  • Max Mark schreef:

   Dat zal je nog gaan verbazen Gerard.

  • Starkoo schreef:

   Pfff wat een grapjas, top 5 word gewoon gehaald!

 13. robbert-rotterdam schreef:

  Top 40 zegt me erg weinig. In het verleden he3ft Nederland goede resultaten behaald met nummers die niet of nauwelijks scoorden in de hitlijsten. Voorbeelden: Marcha-Rechtop in de wind en Maggie MacNeal – Amsterdam. De topnoteringen in de charts van de Toppers en Sieneke vertaalden zich niet naar hitnoteringen op het Eurovisiepodium.

 14. harm stirnberg schreef:

  Jammer voor de mensen die vanavond gaan want de Franse zangeres komt niet omdat ze niet kan zingen door keelproblemen. Vindt dit toch ëën van de betere inzendingen.

  • Will Geerts schreef:

   Ze kan niet zingen en dan? 3/4 van het deelnemersveld kan niet zingen. Dat weerhoudt hen ook niet om te komen fuiven met de grootste Europese nichtenbende.

   • Hans schreef:

    Namen, Will. Welke deelnemers kunnen niet zingen. En graag 3/4 van het deelnemersveld noemen.

 15. Dirk Marko schreef:

  Voor iedereen die gaat, veel plezier.
  En ik hoor graag morgen jullie ervaringen en meningen.
  Hopelijk blaast Waylon iedereen omver😀

 16. Esmee schreef:

  Veel plezier gewenst aan iedereen die vanavond gaat !

 17. Br@m schreef:

  Ook ik wens iedereen die gaat heel veel plezier en ik lees graag hoe de avond is bevallen en wie live een goede indruk maakte en wie tegenviel.

 18. Will Geerts schreef:

  Zat net even de voorstelling van de deelnemers te kijken op youtube. Naast het amateurisme (oppernicht Maas weet blijkbaar niet echt wie nog komt en wie niet) viel me het slechte Engels van Cornald Maas op. Nu, Nederlanders zijn over het algemeen heel slecht in Engels (de Hollandse tongval komt te veel naar boven) maar Maas spant toch echt de kroon en dat voor een journalist nota bene ! Kunnen ze die job niet aan iemand anders geven ?

  • GerardMartin schreef:

   Ik krijg zo’n beetje het idee dat u een soort übermensch bent….😞

  • Hans schreef:

   Will Geerts solliciteert. Zijn Engels is perfect. En jij zingt vast ook heel zuiver. ;-)

  • RobbieR schreef:

   Gelukkig zong uw Buurland net iets beter dan uw eigen land.

 19. alecx schreef:

  Frankrijk, Israel, Finland waren gewoon de best vanavond.. Indrukwekkende optredens.
  Een van deze drie gaat het songfestival winnen. Netta had een winnares aura.. Het publiek was gewoon gek van haar.
  Zweden, Bulgarije, Nederland, Duitsland waren allemaal heel goed!
  Afas was trouwens vol))

 20. Esmee schreef:

  Interview met Waylon op EIC.
  https://www.youtube.com/watch?v=9Wbu9lY8Wno

  • RobFinland schreef:

   Ben zo benieuwd naar de act in Lissabon, nog een paar weken tot 10 mei! Overigens zag net het optreden van Finland, goed hoor!

 21. Marc schreef:

  Duitsland, Australië en Frankrijk (met Surie) vond ik verrassend goed! Denk dat Frankrijk in de race is voor een overwinning! Nederland, België, Ukraïne, Zweden, Israel, Denemarken, Belarus, Oostenrijk en Finland waren gewoon heel goed en kunnen allemaal top 10 halen. Grote tegenvallers waren toch wel Bulgarije en Tjechië!! Vooral dat snertjoch viel door de mand! Ook Letland, Macedonië, Lithouwen en Moldavië vielen erg tegen! , IJsland en Slovenie gaan voor de laatste plaats!
  Winnaar 2018 Frankrijk? Noorwegen? Estland? Israel of Australië???

  • Nee! schreef:

   Nee, nee en nog eens nee!!!!

   • sandra schreef:

    alstublieft geen israel tijdens eurovisieconcert had ze een zilveren travestietenpakje aan zo slecht met kermisattracties en domme gimmicks zijn we nu wel klaar superirritant pffffffffffff

 22. Marc schreef:

  Marc:
  Duitsland, Australië en Frankrijk (met Surie) vond ik verrassend goed! Denk dat Frankrijk in de race is voor een overwinning! Nederland, België, Ukraïne, Zweden, Israel, Denemarken, Belarus, Oostenrijk en Finland waren gewoon heel goed en kunnen allemaal top 10 halen. Grote tegenvallers waren toch wel Bulgarije en Tjechië!! Vooral dat snertjoch viel door de mand! Ook Letland, Macedonië, Lithouwen en Moldavië vielen erg tegen! , IJsland en Slovenie gaan voor de laatste plaats!
  Winnaar 2018 Noorwegen? Estland? (Beide niet aanwezig dus blijft lastig in te schatten, maar na optredens vanavond Frankrij, Israël of Australië???

 23. Leendert Jan schreef:

  Het was een erg leuke avond! Ik vond eigenlijk niet veel tegenvallen: Israël en Australië waren echt top! Tsjechië vond ik niks maar heb er sowieso weinig mee. Verder werd er behoorlijk gezongen en deed iedereen wel zo’n beetje wat ik ervan verwacht had. Ik heb het idee dat IJsland en Malta wel echt voor de rode lantaarns in de semis gaan. Ik vond SuRie beter in het Franse númmer dan in het Britse, maar het Franse lied is ook gewoon veel beter.

 24. Nordman schreef:

  Wat een avond, bedankt organisatie!!! Heb onwijs genoten. Goede sfeer en voldoende ruimte. Ook fijn: staan en zitplaatsen. Niet meer terugnaar de melkweg hoor ;)

  Morgen maar wat uitgebreider maar landen die ik live sterker vond overkomen: VK, Litouwen, Bulgarije( al was zeker niet alles live, maar de productie knalde lekker hoor), Slovenië (ik vind het niks maar ze was gewoon goed)

  Landen die me tegenvielen; Malta, Oekraine(een van mn favorieten)

  Oh en laat Edsilia het Esf presenteren als we ooit winnen. Verdomd leuk wijf

 25. Bjorn schreef:

  Ik heb de optredens op youtube gezien, maar vind Israel door de mand vallen. Zonder videoclip is het nummer helemaal niks. Ook als je de cd beluister, valt Israel tegen, het nummer begint al anders. Van mij mag Australië winnen, al zullen velen “fans” anti Australië zijn want ze horen niet bij Europa. Er zijn wel meer landen die niet bij Europa horen zoals Israel. Kanshebbers voor de overwinning tip ik: Australië, Bulgarije, Oostenrijk

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ik ben persoonlijk helemaal niet anti-Australië, maar vind dit lied zo typisch Eurovisie oude stijl, dat ik er niet meer naar kan luisteren. Neemt niet weg dat ze goed zingt en uitstraling heeft, maar ik zou een overwinning van Australië dit jaar een stap terug vinden.

   • Martijn schreef:

    Australië is op een sluikse manier het songfestival binnengeloodst en zal daarom door veel mensen geboycot worden. Buiten dat kan en mag Australië het songfestival niet organiseren; winnen is organiseren en anders wegwezen. Grappig dat je Israël noemt, maar Azerbeidzjan, Georgië en Armenië niet noemt. En het grootste deel van Rusland ligt ook niet in Europa, evenals 95% van Turkije.

   • robbert-rotterdam schreef:

    Martijn, ik weet niet waar je het over hebt. Ik heb noch Israël, noch Armenië, Georgië of Azerbeidzjan genoemd. Misschien heb je je reactie op de verkeerde plaats gepost???

 26. robbert-rotterdam schreef:

  Will Geerts:
  Naast het amateurisme viel me het slechte Engels van Cornald Maas op. Nu, Nederlanders zijn over het algemeen heel slecht in Engels (de Hollandse tongval komt te veel naar boven) maar Maas spant toch echt de kroon en dat voor een journalist nota bene ! Kunnen ze die job niet aan iemand anders geven ?

  Lijkt me totaal niet nodig. Al kunnen we overduidelijk horen aan zijn accent dat Maas geen native speaker van het Engels is, zijn grammatica is correct en niemand zal moeilijkheden gehad hebben om zijn Engels te verstaan. Kortom de boodschap kwam steeds over. Daar gaat het toch om? Bijna bij iedereen hoor je wel een accent wanneer Engels niet de moedertaal is en wat mij betreft is dat totaal geen probleem. Soms is het wel charmant, zoals bij Duitsers. Vergeet ook niet dat zelfs bij moedertaalsprekers veel verschillen zijn, zoals bv tussen Britten en Ieren en Amerikanen of Zuid-Afrikanen. Er is niet één Engelse uitspraak die verheven is boven de andere. En over het feit dat hij journalist is: hij is geen buitenlandjournalist. Zou anders zijn als hij correspondent in Londen of New York zou zijn.

  • Hebbuzz schreef:

   Engels is inderdaad tenenkormmend qua accent, maar hij is dan ook een journalist in het Nederlandse taalgebied en niet een international correspondent. Er zijn voldoende Nederlandse fanse die Cornald wel als connoisseur zien. Het is misschien wel een idee om na tien jaar Cornald als host, te overwegen of de presentatie misschien nog een verbeterslag kan maken. Is een presentatie van elke land op deze manier echt nodig of zou je ook met een voiceover kunnen volstaan?

  • Dave schreef:

   Als je wil weten hoe de Engelse taal correct gesproken wordt, luister eens naar interviews met Margaret Thatcher en Patricia Routledge, for example ;)

   • robbert-rotterdam schreef:

    Daarmee verhef je RP tot het enige echte Engels, met de enige juiste uitspraak. Dat wordt in de wereld al lang niet meer zo gezien.. RP wordt tegenwoordig beschouwd als een van de varianten, en niet automatisch meer als iets waar we naar moeten streven.

 27. RobbieR schreef:

  Heerlijke avond. Maxine/Franlin Brown en Sandra Kim waren geweldig.

  Ook goed waren Waylon (neem die tweede zanger mee), Australië, Israël, Albanië, Spanje, België, toch ook wit Rusland, Litouwen en Zweden.

  Ik vond Bulgarije (gaat Kristof meedoen met dit project?) en ook Tsjechië tegenvallen.

  Ach Finland doet het leuk en mag voor mij naar de finale, toch blijft het ook een leeg nummer hebben.

  Ik vond de afterparty tegenvallen, Joan Franka die niet haar eigen nummer You and I meer zong.
  Maar take herrie een half uur lang, Getty Kaspers die haar winnaars song even kwam playbacken en Justine pelmelay moet niet meer zingen, sorry.

  6 bitterballen voor 6 euro en 15 euro voor een matige afterparty?
  Gelukkig draaiden zij nog een paar gouden oude ESF nummers tussendoor.

 28. RobbieR schreef:

  Oh ja Armenië was ook goed en Monte Negro heeft de symphatiekste kandidaat.

 29. RobbieR schreef:

  En Edsilia was natuurlijk ook top.

 30. Jarno schreef:

  Kan iemand mij vertellen hoe de jongen uit Wit-Rusland het heeft gedaan aangezien zijn zangkunsten in de Wit-Russische zeker niet top waren.

 31. dick schreef:

  Heb de diverse filmpjes van het concert bekeken op YouTube en wat mij opvalt:
  Favoriet Israel moet het echt hebben van de electronische snufjes (waar ik mij kapot aan erger) en ik vraag me af hoe eea het er op het podium straks in Portugal uit gaat zien, Netta kan overigens wel goed zingen dus die electro zooi heeft ze eigenlijk niet nodig.
  Waylon’s optreden stond als een huis, vocaal helemaal top en niks op aan te merken. Het kan je stijl niet zijn maar het nummer staat als een huis en wat mij betreft is hij nu al een van de morele winnaars op dit komende festival, klasbak!
  Australie is een van de outsiders, natuurlijk is het een typisch ESC-vehikel waar veel mensen klaar mee zijn maar dit zou onder de televoters zo maar eens heel ver kunnen komen,
  Moldavie ga ik steeds leuker vinden (ook heel fout) maar ook hier prima gezongen en met een leuke act zou dit zomaar de top 5 in kunnen fietsen.
  Denemarken valt door de mand, vond ik dit eerst nog een typisch ESC-lied, begin ik me er nu aan te ergeren, voorspelbaar ouderwets en zou in de jaren 90 nog wat gedaan hebben maar nu redelijk kansloos.
  Belgie viel tegen, waar ik al bang voor was gebeurde m.i. Het nummer is gewoon saai en de zangeres lijkt zo op het eerste gezicht niet bij machte om het nummer over te brengen. Werk aan de winkel.
  Zweden: wat een muzikaal misbaksel zeg, en wat een matige zanger. Ik hoop toch echt dat dit afgestraft gaat worden.
  Bulgarije is een vreemde eend in de bijt, op basis van het filmpje op YouTube vrees ik dat dit de finale niet haalt.
  Ik moet tot mijn spijt verder bekennen dat van de overige optredende deelnemers niemand (positief danwel negatief) is blijven hangen. Kortom wat mij betreft dit jaar veel songs die weinig tot geen muzikale houdbaarheid hebben.

 32. Toine schreef:

  Zweden was toch playback of heb ik dat mis ….. ???

  • Marc schreef:

   Volgens mij niet maar weet het niet zeker! Vond zijn “george michael” moves wel charmant overigens! Geen winnaar maar keuker dan verwacht! Bulgarije zong wel met band mee en Israel gebruikte ook volop de electronische nepsnufjes

 33. Sflover schreef:

  Zweden playbackte t refrein ja

  • Hebbuzz schreef:

   Geen playback, gewoon veel stemmen op band, waardoor hij bijna wegvalt, sowieso is het met kopstem wat lastiger volume te produceren.

   Enige bij wie ik even twijfelde of het wel 100% live was was Finland, omdat die itt in Finse finale nu behoorlijk dicht bij studio-opname zat, en intro vanachter de coulissen gedaan werd. Alleen bij deze bijdrage zou het mij niet verbazen als ze met eigen opname playbekte en de microfoon alleen openstond om af en toe wat kreetjes tussendoor te gooien, maar naar het einde was het toch wel live. Dus ze had gewoon net als Mauboy en Alekseev waarschijnlijk een goede avond, waar Sennek even een off day had in de eerste helft van haar nummer.

 34. michelle schreef:

  ook live blijf ik de inzending van Israel prut en irritant vinden,als dit gaat winnen pffffffff

  • sandra schreef:

   bij Israel is het you love or hate it,ik vind ook vreselijk irritant nummer,maar vrees het ergste

 35. Richard schreef:

  Ik was er gisteren ook. De liedjes liepen goed door. Cornald en Edsilia deden het ook erg goed samen. Erg ontwapenend de spontaniteit van Edsilia. Erg fijn dat ze ook haar beide ESF bijdrages zong en op beide nog steeds trots is. Klassemeid!
  En je ziet dat je niet een hele poespas op het podium hoeft te doen om indruk te maken. Zelf vond ik Albanië, Australië (doet me af en toe denken aan Celine Dions I’am alive), Duitsland (ontroerde me vanwege de tekst), België, Montenegro (ik kan er niets aan doen, ik ben een fan van Balkan-ballades) en Nederland erg goed.
  Israel geeft me een beetje het Verka Serduchka gevoel, de hele zaal op z’n kop, maar voor mij net iets te over de top. Vocaal is ze goed ook zonder de kippengeluiden. Dus waarom dat er dan bij moet. Maar ja, het is ook maar mijn mening.
  Compliment aan de organisatie die dit weer zo georganiseerd heeft. Dankjewel.

 36. riccardo schreef:

  Ik heb wat van de clipjes van gisteravond zitten te kijken en mijn persoonlijke stijger is Oekraïne.
  Spanje vind ik zelf vreselijk als nummer maar zo aandoenlijk dat het voor die reden waarschijnlijk heel veel punten pakt.
  Denk toch dat het voor Netta nog geen gelopen race is. Het nivo in de breedte is vaak best goed en het wordt lastiger om jezelf als gehypte act op de juiste manier te positioneren.
  Ook Waylon prima. Benieuwd hoe ze het visueel aan gaan pakken. Heeft als act nog wel een Eurovisie boost nodig want een sexy clip ontbreekt er in dit voortraject aan.

 37. Hebbuzz schreef:

  Mensen, het was weer fantastisch!!!
  Wat een geweldige show is Eurovision in Concert naar uitgegroeid. AFAS lijkt een geode match te zijn.

  Israel, Australië Duitsland en Bulgarije maakten indruk! Hongarije ook erg prettig. Geluid was prima, achtergrond beelden ook goed gedaan. Kwam allemaal erg professioneel over. Enige die echt tegenviel was Sandra Kim. Snap de hype rondom Spanje nog altijd niet, Witrusland viel live ontzettend mee, ook Jessica Mauboy zong tegen verwachting in erg goed, en had winnaarsenergie (al vind ik haar lied niet goed, te berekenend en gelikt). Andere winst kandidaat is denk ik Israel (alleen nog dansers toevoegen). Finland viel me live ook mee. Ierland kwam goed over, net als Litouwen en Letland, maar geloof nog altijd niet dat hun liedje voldoende blijft hangen. België en San Marino vond ik zwak overkomen. Jammer want Sennek heeft wel de beste compositie. Van SuRie die inviel voor de FRanse zangeres viel me op dat dit lied haar beter paste dan haar eigen. Polen lijkt mij een mismatch te zijn tussen lied en (hyperactieve) act, al was het minder vals dan tijdens de nationale voorronde. Albanië vocaal indrukwekkend, qua presentatie niet.. Slovenië deed me niks, ook Zweden viel mij beetje tegen, omdat zo zonder hun ledschermpje het lied vooral overkomt als een dansoefening dan een zanguitvoering. Tsjechië is zonder de flitsende videoclip ook wat kaal. Moldavië drie keer niks maar toch een leuke opening. Waylon, spetterend, maar mist wel net dat extra, vuurwerk had gemogen. Denemarken vind ik persoonlijk helemaal niks, maar deed het in de zaal erg goed, vocaal was het ook sterker dan nationale finale. Montenegro deed me niks, Servie kwam ook te rommelig over. Oekraine, zong redelijk maar heft zoveel charisma dat top 10 er in zit. UK, flauw. Armenië ging beetje langs me heen, maar was wel goed uitgevoerd, met juiste staging en diaspora zal die toch wel weer tegen de top 10 aan eindigen. Malta, chaotisch en duidelijk mismatch tussen zangeres en lied. Zwitserland , okish, Oostenrijk, vocaal indrukwekkend en warm.

  • Hebbuzz schreef:

   Macedonie vergeten, maar was ook niet superbijzonder,maar ook niet slecht.

   Franklin Brown en Maxine, leuk om weer eens terug te zien, maar de chemie tussen die twee is wel beetje weg.

  • RobbieR schreef:

   Grappig ik vind juist dat Waylon mij meer doet wat ik live gezien he.
   Ook de toevoeging van de tweede zanger en de achtergrond vond ik ook mooi.
   Liet hij wl een tipje van de sluier zien, van zijn act.
   Hij zegt dat hij ons gaat verrassen en dat gaat hij echt wel doen. Ik zeg nog steeds dat Waylon voor de winst gaat.

   • Hebbuzz schreef:

    Hij zegt dat hij gaat verbazen, maar is dat zelfoverschatting of heft hij echt een plan dat nog wel recht doet aan zijn professionaliteit ? Of bedoelt hij gewoon dat hij qua resultaat zal verrassen?

    IJsland ook vergeten btw maar was vocaal in orde nu.

   • Johannes schreef:

    Ja Waylon gaat voor de winst, en dat kan zomaar lukken :-)

 38. robbert-rotterdam schreef:

  Na dit weekend weten we weer wat meer. Wie vocaal deugt en zelfvertrouwen uitstraalt en wie minder. Ook wie bij fans- we moeten hier eerlijk over zijn, een beperkte doelgroep- een streepje voor hebben.
  Voor de rest hebben de 32 acts zich natuurlijk niet in de kaart laten kijken over wat we in beeld zullen krijgen in mei, dus het blijft allemaal spannend. Dit was vooral een heel leuk tussendoortje met nog niet al te veel voorspellende waarde.

 39. Anonimus schreef:

  Toch vrees ik dat Waylon ergens in de middenmoot (15-20) in Lissabon. Hij daalt alleen maar in de odds en echt veel lijkt het lied niet teweeg te brengen bij mensen.

  • Max Mark schreef:

   Nee joh onzin. Zoveel zakt hij niet. Gewoon wachten tot repetities. En dan schiet ie weer omhoog.

   Heb alle vertrouwen.

  • robbert-rotterdam schreef:

   De repetities zullen bepalend zijn. Dan zullen de meeste verschuivingen plaats vinden. Ik heb zelf totaal niet het idee dat hij winstkansen heeft, al lijken de verwachtingen bij sommigen hier torenhoog.. ‘Outlaw in ‘Em’ is goed in zijn soort, maar tegelijkertijd vind ik het genre nogal specifiek en niet iets waarvan ik verwacht dat Europa er massaal de telefoon voor grijpt. Tenzij hij met de act zoveel indruk maakt dat dit toch gebeurt. Daar kunnen we helaas nu nog niets over zeggen en lijkt me van latere orde.

   • Matje schreef:

    The Common linnets schoten ook nog niet omhoog na de eerste repetities . De grootste stijging was tijdens de tv uitzending , als een raket schoot het omhoog. Helaas flikte Oostenrijk exact hetzelfde twee dagen later.i

 40. RobbieR schreef:

  Matje:
  The Common linnets schoten ook nog niet omhoog na de eerste repetities . De grootste stijging was tijdens de tv uitzending , als een raket schoot het omhoog. Helaas flikte Oostenrijk exact hetzelfdetwee dagen later.i

  Dat Is niet zo. TCL waren ergens op de 23e plaats.
  Na eerste rehearsals schoten zij naar nr 9.
  Na de bekendmaking dat zij de finale hadden gehaald. Schoten zij door naar nr 3.

 41. @lbert schreef:

  Super avond gehad, veel geweldige acts, vooral Australie, Denemarken, en ook UK en Nederland waren erg goed, Israel is erg catchy en leuk maar is natuurlijk niet echt een geweldig nummer

  Pluim voor de organisatie, en wat een geweldige nieuwe locatie, niet zo benauwd, niet zo warm een veel beter geluid , de presentatie was ok, al zingt Edislia beter als dat ze presenteerd, misschien volgende keer een goede presentatrice vragen , al met al een super avond

 42. Martijn schreef:

  robbert-rotterdam:
  Martijn, ik weet niet waar je het over hebt. Ik heb noch Israël, noch Armenië, Georgië of Azerbeidzjan genoemd. Misschien heb je je reactie op de verkeerde plaats gepost???

  Was voor Bjorn bedoeld