Lissabon live: Cesar zingt foutloos en met overtuiging

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Paysbart schreef:

  Eerste helft is sterk… gospel achtig alsof hij voor een grote kathedraal vol mensen staat te zingen
  Tweede helft, als hij van podium springt en rondje loopt, helaas een stuk zwakker…

  • Matje schreef:

   Dit is exact wat ik ook lees op menig site . Backings staan verstopt terwijl het mooier was als men had gekozen voor een gospelkoortje prominent op het podium. Lees ook het commentaar dat Cesar er soms verloren bijstaat. Werk aan de winkel dus.

 2. Björn schreef:

  Oostenrijk is 1 van mijn favorieten dit jaar en in het fragment dat ik zag stelt Cesar me zeker en vast niet teleur. Ik ziet dit met gemak de finale halen.!

 3. robbert-rotterdam schreef:

  Dit is al het hele seizoen mijn nummer 1. Maar wat jammer dat juist uitgerekend dat koor, waar het nummer voor een groot deel op drijft (die mooie vocale wisselwerking met Cesar), niet in beeld terug te vinden is. Dat zou juist het positieve effect versterken en het charisma-probleem van Cesar op kunnen lossen.
  Soms sta ik versteld van keuzes die delegaties maken.

  • patje schreef:

   100% mee eens! en geef die kerel een microfoon want hij lijkt ge constipeerd.

   koor MOET op het podium , geef die kerel een mic, en we spreken nog eens

 4. Marc schreef:

  Geweldig nummer en goede zangkwaliteiten! Uitvoering laat zo te zien flink te wensen over! Jammer! Vraagtekens of ze zo de finale wel gaan halen

 5. Br@m schreef:

  Het nummer van Cesar is goed maar de presentatie vind ik minder geslaagd. Koortje hoort (zeker bij dit nummer) op het podium en niet erachter. Het zou wenselijk zijn dat er duidelijke regels hieromtrent komen. Wie gebruik maakt van een koortje heeft deze op het podium staan en niet elders. Ik verwacht overgens dat Oostenrijk zich wel gaat plaatsen voor de finale. Daar is deze bijdrage te goed voor.

 6. Nordman schreef:

  Hmm ik las op andere blogs veel positievere commentaren. Ik vind het een goed lied en en blij te lezen dat hij sterk overkomt. Zo in dit fragment vind ik zijn optreden er wat vreemd uitzien. De beweging tijdens de uithaal vind ik eh apart, maar misschien ziet het er op beeld beter uit, geen idee. Finalist is het zeker en dan hopelijk een top 10 notering.

 7. RobbieR schreef:

  Even over dat koortje, ik ben het mee eens dat die op het podium moet.
  Dat mis ik waarschijnlijk in het liedje.

 8. SW schreef:

  Ik vind dit een erg leuke song, en ben erg fan van de bridge. Ik vind de vocalen van Cesar bovendien erg sterk.
  Of Oostenrijk dit jaar (wederom) de finale gaat halen? Dat weet ik nog niet. Het is een erg sterke halve finale en dit is niet echt de meest opvallende song van het geheel.

  Wat is dat trouwens met al die platforms op het podium dit jaar? xd

 9. Johan schreef:

  Geweldig nummer gaat hoog eindigen

 10. Betty Beyond schreef:

  Klinkt prima. Maar net als de reacties hier boven, vind ik ook dat het koor gewoon als onderdeel van de act op het podium hoort.

 11. Leendert Jan schreef:

  Werkelijk onbegrijpelijk dat je zo prominent een koor in het lied aanwezig hebt en het dan niet laat zien op het podium! Dit lied vraagt er toch om dat er tijdens het optreden interactie tussen de zanger en het koor is? Ik begrijp er echt niets van.

 12. Ria NL schreef:

  Ik vind dit prima klinken maar ik vind ook dat het koor niet verstopt moet worden achter het podium. Ik hoop op een finaleplaats want ik vind dit een goed lied.

 13. MarkusRotterdam schreef:

  patje:
  100% mee eens! en geef die kerel een microfoon want hij lijkt ge constipeerd.

  koor MOET op het podium , geef die kerel een mic, en we spreken nog eens

  Helemaal mee eens. Nu ziet het er niet uit.

 14. GerardMartin schreef:

  Deze man kan prima zingen en z’n lied is ook wel ok. Treurig vind ik het nog steeds dat zowel Duitsland als Oostenrijk met verreweg de meest gesproken taal in Europa gewoon in het Engels blijven zingen. Daar zouden ze trots op moeten zijn en niet zoals wij hier in Nederland niets met de eigen taal hebben!

 15. Esmee schreef:

  Die broek, lol! Ik vind het altijd net alsof ze een luier met een baal str/nt erin aan hebben!

 16. hein schreef:

  Prais the lord…haleloeja
  Vreeeeeselijk

 17. dick schreef:

  Oostenrijk heeft niet goed nagedacht hoe eea op het podium gezet zou kunnen worden. Dat koor moet natuurlijk bij de staging betrokken worden. Prima zanger overigens MAAR ik vind dit eigenlijk een steeds saaier nummer worden wat na anderhalve minuut gaat vervelen. Zal zich op basis van de vocale kwaliteiten wel plaatsen voor de finale maar dan is de koek wel op denk ik.

 18. Tippy2 schreef:

  Ik hou ook niet van het praise the lord gehalte, voor mij hoeft dit niet naar de finale